Düşünceler susar mı? Meşgaleleriniz yeterli mi günlük stresten uzaklaşmak için.

Düşünceler susar mı? Meşgaleleriniz yeterli mi günlük stresten uzaklaşmak için.
Ben düşünmemek için genelde bu siteye giriyorum bu şekilde meşgul oluyorum saçma şeyleri düşünmemek ya da uzak durmak için ya da film dizi izliyorum hobilerim ile uğraşıyorum genellikle.
Ben düşüncelerimi susturmaya çalışmıyorum ve insanlarında düşüncelerini susturabileceğine inanmıyorum çünkü ne yaparsak yapalım, nelerle uğraşırsak uğraşalım o sorunun kökü hallolmadan huzursuzluk içimizden asla gitmiyor ben mesela çok düşüncelere daldığım zaman atlıyorum motoruma son gaz bursa İzmir yolunda otobanda gazlıyorum hani biraz da olsa belki kurtulurum iyi gelir diye inanır mısın sürerken bile aklımda o düşünceler oluyor nasıl gidip gelmişim bilmiyorum bile, insanoğlunun doğasında var olmayan, bu şekilde evrilmemiş bir beyni var, sorunlar ortadan kalkmadan her ne yaparsa yapsın unuttum sandığı zaman bile arka planda o düşüncelerin döndüğünü fark etmesi çok uzun sürmüyor niye çünkü sık sık dalıyor, garip bir huzursuzluk hissi oluyor o yüzden insanın düşüncelerini susturması yerine sorunlarını halletmesi gerektiğine inanıyorum, maddiyse maddi, maneviyse manevi, eşse eş, eğitimse eğitim hani neyse yani kafası her neyle meşgulse onu oradan silmek için elinden gelenin en iyisini yapmalı çünkü kendisinden başka ona yardım edebilecek hiç kimse yok düşünceleri halının altına süpürmek hiç bir işe yaramıyor, birikip birikip dağ kadar olduğu zaman bazı şeyler toparlaması daha zor oluyor...
Düşünmemek mutluluktur, düşünmek yerine hareket et.
👍
Kalem , pirinç, pergel, ve doğa
Prinç maden olan mı bakliyat olan mı? Amaç ne?
Teşekkürler. Güzel farklı ürünler. Kolay gelsin.
Saol
Cevap
11Cevap
Duygu ve düşüncelerim yoğunlaştığında burada alıyorum soluğu.
Dış sesler, iç sesler ve düşünceli haller hiç bitmeyecek gibi oluyor zaman zaman.
Dışarı çıkıp bazen motorla bazen arabayla hız yaparak kendimi rahatlatmaya çalıştığım zamanlarda oluyor, akşamı bekleyip iki kadeh atarak odaklanmamaya çalışırken de buluyorum kendimi.
Karışık, çok karışık.
Düşüneceğim varsa kendimi hiçbir şekilde durduramam maalesef.
Cnn Türkün tartışma programları güzel oluyor onları izliyorum
Çözdüm ben teşekkür ederim 😌
Ciddi misin ya bana sorulur mu bu 🙄 komple evi temizledim yemek yapıyorum son ses müzik 🤷♀️ 😅
Ne yaparsam yapayım günün sonunda yine düşünürken buluyorum kendimi.
Yoğun bir şekilde çalışmak gerekir veya maç izlemek 🤔
Sporla meşgul oluyorum. Hem bedenime hem zihnime çok iyi geliyor.
Kitap okuyorum, çizim yapıyorum, tarlada ve bahçede vakit geçiriyorum. Ama nafile, hiç susmuyor.
Fark etmiyor, herhangi bir şey olabilir..
Mesela?
İş, arkadaş vs..
İlaç alıp uyuyorum bazen. Bazen alkol alıyorum. Bazen tıkınırcasına yemek yiyorum.
İşte çalışırken bile boş durmak istemiyorum düşündükçe şeytan teşvikliyor beni :d
Sporla ya da müzik dinleyerek meşgul oluyorum
Video izliyorum genelde
düşünmeyen varlık değiliz insanız!
iş güç yeterli
fazlasıyla yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?