Sadece iyi ve güzel rüyalara inanırım kötü olan rüyaları ciddiye bile almıyorum. 💃

Sadece iyi ve güzel rüyalara inanırım kötü olan rüyaları ciddiye bile almıyorum. 💃

rüyalara inanmıyorum. çünkü rüyalarımın çoğu saçma oluyor genellikle. yani bazen filmlerden bazen de tamamen alakasız şeyler görüyorum.. stresten ya da bilinç altından olabilir
Rüyalara inanmam ama rüya görmek bana çok keyif verir sanki bir film yıldızı gibi hissederim keyfim yokken hayal eder görmek istediğim şeyleri görmek için uyurum hep görmem ama gördüğüm de oldu
Her rüya gerçek değildir, her rüyadan bir anlam çıkarılmaz, iyi rüyalarda gerçek çıkabilir kötü rüyalarda ama haberci rüya diye bir şey var, ben inanmam ama çok gerçekçi rüyalar görüyorum.
Rüyaların büyük çoğunluğu , bilinç altının kendini onarma şeklidir. Fakat haberci rüyalar da mevcut. İnanıyorum çünkü bizzat yaşadım yaşıyorum haberci rüya mevzusunu
Cevap
12Cevap
Hayır inanmıyorum.. Zaten rüyalar geleceği değil, yaşadıklarımızın ya da düşündüklerimizin bilinç altını gösteriyor bize..
Tiryaki galiba senin kafa yapina doğru evriliyor benim kafam. Günlerdir normal mi acaba artık inanmamaya baslarsam diye düşünüyordum..
Rüyalara inanırım ancak kötü olanların da çıkmaması için dua ederim. 🤧
Şşşşt caktirma ben de ediyorum. Kötü nalet rüyalar.. Suya anlatip suyu dökün diyorlar.
Aaa ilk kez duydum böyle bir şeyi 😳
Valla ben de yeni duydum
Rüyaladım çıkar özellikle birisi vefat edecekse onu önceden rüyamda görürüm..
Sana vahiy geliyor resmen korkmuyor musun
Yooo korkacak ne var ki bizde bi gün ölüp gideceğiz
O da doğru
İyisini ciddiye alıyorsan kötüsünü de almalisin 😃
Hayır algida seçicilik yapıyorum işte. Pazara gidip tezgahtaki en leziz görünen meyveleri poşete doldurmak gibi. Banane kötü rüyalardan. Hepsi çöp.
o kadar inanasım geliyor ki... zor ama be, %kaç çıkıyor bir bak çevrene.. var bir mistik hali, bir gizemler birşeyler de... yok, içdünya yansımasından öte değil sanki.
Benim rüyalarım çıkar genelde kötü de olsa iyide olsa üst üste görüyorsam muhakkak bisey cikiyo altından
rüyalar bilinç altımızdan etkilenip şekillenir birebir çıkabilir veya olacakların ön habercisi olabilir
İnanırım. Bazı rüyalarımda devletten destek ve güç aldığımı görüyorum. Zor zamanlarımda devletimin yanımda olması güzel bir şey.
İnanırım da doğru düzgün rüya görmüyoruz bence. Hep bilinçaltının gösterimlerini görüyorum gibi.
Dedemin vefat ettiğini ve halamın üzüntüden bebeğini düşürdüğünü dedem vefat ettiği gün rüyamda gördüğüm günden beri evet inanıyorum bazı rüyalarıma
Benim rüyalarım çıkıyor
Ben şok 😮 kız benim de çıkardı da bu aralar bilmiyorum anlayamiyorum gördüklerimi.
Kız istiare rüyası diye bisey var mı denedin mi hiç?
Var duası var onun namaz kılıp duasını okuyup hiç konusmadan sağ tarafa yatiyorsun, herhangi bir isin sana hayır getirip getirmicegini, görebilirsin, ama niyet ederken hayırlı olacakta, beyaz renk göreyim gibi niyet edeceksin, bu sana bir nesne olarak görünür beyaz perde gelinlik tabak gibi
Aaa bu kadar detayli bilmiyordum bak 😮 sağolasın 🌸
😘💗💗🌸
Hepsine değil ama haberci rüyalar var
Benim rüyalarım çok saçma hiç inandırıcı değiller
Kabus gördüğüm zamanlar eh işte
İyi şeyler görmüyorum o yüzden bilmiyorum
Çok fazla rüya görmüyorum ki
Hayır rüyalara göre yaşayamayız
Rüya işte
Aynen
pek değil
İnanmam