Yorgunluk çayı ister misiniz? Yoğun ve yorgun. Spora ara verdim şu an bacak ağrısından duramıyorum. Ne yapsam?

Yorgunluk çayı ister misiniz? Yoğun ve yorgun. Spora ara verdim şu an bacak ağrısından duramıyorum. Ne yapsam?

Cenaze haberiyle uyandım sonrasinda konuyla alakası olmayan memleketten gelen misafirler oldu daha sonra ders iş ve kapanış yapıyorum. Spor kaynaklı ağrı söz konusuysa dinlenme proteinle beslenmek kaliteli bir uyku önemli toparlanma süreci için yeni basladiysan spora antreman şiddetini zamanla arttirmani öneririm benim yaptığım zamanında bir hata ancak bugün olsa bir daha yaparım diyebileceğim kas gevşetici içip bir sonraki güne tekrardan spora devam etmeyin kamu spotu olarak buraya bunu bırakıyorum 😅😅
Başınız sağolsun
Yarında gidecektim ama asla gitmem 😄
Teşekkür ederim. Spor konusuna gelecek olursak bence biraz sabretmende yarar ve lutfen bırakma ya lütfen iki ya da bilemedin üç hafta daha bu acıları çekersin ve her hafta acıların daha az olarak devam edeceksin ve kendini çok zorluyorsan daha hafif tempoda devam etmelisin seni geliştirecek tek şey acıdır acılara sarıl bence 😅😅
İlkkez gitmiyorum ama bu sefer nedense çok kas ağrısı çekiyorum 😔
Daha da kötü olan bir şey varsa spora ara verdikten sonra tekrardan başlamak çünkü kaslar eski esnekliğini kaybediyor kaslarda mikroskobik yırtıklar ve iltihaplanmanin verdiği ağrılar ilk zamanlarda bu kadar şiddetli ağrılar hissetmen normal seni diğer insanlardan ayıran nerden başlayıp baslamayacagin değil sadece harekete geçmen olacak son sözüm seni tenzih ederek söylemek istiyorum aptallar tepki verir mücadeleci başarılı insanlar harekete geçer kalk ve git o spor salonuna
Kamçılandım 😄
Şşştt 😄
Cevap
17Cevap
Benim günüm biraz sıkıcı geçiyor ama bunun dışında iyiyim. çay değil ama yorgunluk kahvesi içerim elinden
Hastalıkla geçiyor.. Sürekli uyamak yatmak istiyorum..
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim..
Spora devam etmelisin. Közde yapılmış bir çay olsaydı ne güzel olurdu 😍
Bacaklarım yok gibi 😄
Valla ben şimdi evden çıktım yorgunluk kahvesi içicem gel beraber olsun :)
En son sordufulgum soruyu soracak kadar sıkıcı
yorgunluk viskisi içiyorum 4 sodaynan şekersiz redbull enerjim yerine geldi esniyorum
yoğun yarın dahada yoğun olcak müşteri var sunum yapılacak
Çok güzel geçti ya modum da hazır yüksekti 😄
Yoğun geçti maç ve çay keyfi ile devam ediyor Icardim gene sapladı 🤣
oturursan aksama kadar agrir bacaklarin tabi hareket et biraz kalk bakkal market git en azindan :D
Değişik olduğun belli , spor yaptığını kasalmak için böyle sormana ne gerek vardı.
İyi de ilkkez gitmedim ki
Evet. Benim günüm öyle geçti
İğrenç bir gündü keşke hemen bitse
Niye ki
Hasta başladım şimdi çok şükür iyiyim
Geçmiş olsun
Yine görev değişikliği yorucu ve sıkıcı bir gün
Bas agrisi ile finaldi bakalim bugun nasil olcak yorma sende kendini ya
Dün biraz yoğundu, bakalım bugün nasıl geçecek...
Bu aralar yoğun geçiyor.
Çaya her zaman varız.
Çok yoğun bir günün ardından güzel bir sohbet gibisi yok
Güzel gecti geçiyor ✨
Yorgun, stresli ve mutlu sonlu😂
Kötü
Niye ki
Standart bir günü daha geride bırakıyorum..
Fena değil.
Diş ağrısıyla
Yorucu
İyi geçiyor
Kötü
idare eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?