Birinin düşüncesine girip telkin verebilir miyiz?

Birinin düşüncesine girip telkin verebilir miyiz?

Telepatiyle bilgi aktarırsın sadece. Telefonla başka biriyle görüşmen gibi. Ama hipnotizmayla teorik olarak belki. İnsan zihnine etki etmek güçtür. Kendi savunma mekanizmaları var. Kuran'da da anlatılıyor bu Nas suresi 4 ve 5'te.
Kimi insandan kimi de cinden olmak üzere vesvese verenin şerrinden Allah'a sığınırım.
Vesvese ne? İnsan zihnine etki eden şey, akla düşen ve kişinin kendi düşüncesinden kaynaklanmayan bir soru, bir düşünce. Ayette insan da vesvese verebilir dediğine göre senin sorduğun soru teorik olarak mümkün.
Ama sorun şuysa, insan zihnine etki ederek birinin seni sevmesini sağlayabilir misin? Hayır! Mesela şu kanıtlanmış bir şey. Sen, aranızda güçlü bir bağ olan birini çok yoğun düşündüğün zaman o da seni düşünmeye başlar.
Ama uzaktan sevdiğin ya da platonik aşk taşıdığın birine bunu yapamazsın, çünkü karşılıklı iki bağ gereklidir. Senin telefonda biriyle konuşman için onun da bir telefon numarası, bir telefonu olması gerektiği gibi. Telefon, maddi bir bağ tabii, ama verdiğim örneği sen anlamışsındır.
Aradığım buna benzer bir cevaptı ya
Tanıdığım bazı insanlar mümkün olduğunu söylüyor çünkü
Birileri yapabiliyorsa ya da bunu iddia ediyorsa...
Bunu çok yaptım ve her seferinde başarılı oldum eski sevgilimi kopek etmistim bu yontemle ise yariyor kendinizi gelistirin yeter ki
Kendimizi nasıl geliştiririz
Cevap
6Cevap
Telepati gerçek değildir.
Tesir altında bırakılabilir uygulanan kişi ama etkili olur mu bilemem
Hayır telepati imkansız bişey dolaylı yollarla bu gerçekleştirilebilir
Birinin eşyasını gótune soksan yine veremezsin knk
Niçin ilk aklınıza böyle bir örnek geldi gtunuzle derdiniz mi var?
Öyle bir şey yok
baskasini boş ver kendine ver
Telkin neki
Şimdi uzun sürer yani
Hayır ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar