Merhaba dostlar bir konuda kafama takılan sormak istediğim bir şey var herkesin dediği bu "Zaman herşeyin ilacıdır" ve "Bazı şeyleri zamana bırakma" çözümleri gerçekten doğrumudur sizlerde inanıyormusunuz ben son zamanlarda artık pek kendi açımdan inanamıyorum çünkü ama artık son bir umut hayatımda inanmak istiyorum... artık çünkü hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor herşeyi zorlamaktan oldurmaya çalışmaktan devamlı birşeylerinde bana gelmesini beklemekten bana uğramasını beklemekten çok sıkıldım adeta bir robottan farkım kalmadığını düşünüyorum bazen çünkü o yok şu yok bu yok yani yok'larla dolu bir hayat yaşamaktan çok sıkıldım ve gerçekten çok bunaldım... Ve tüm bunların karşısında hep bu önerileri ve buna benzer önerileri duyuyorum insanlardan ama ben bu hayatta hep bir eksik kalıyorum devamlı ve bu hiç değişmiyor artık bazı şeyleri de onuruma ve gururuma yediremiyorum yaşamaya da pek gönlüm yok açıkcası gerçekten zaman buna ilaç mı siz de buna inanıyormusunuz ve benimde yerimde olsaydınız ne yapardınız?
youtube.com/watch
youtube.com/watch
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer