Burcunuzun özelliklerini yansıtıyormusunuz? Ben neden böyle iken akrep kadını olarak dikkat çekiliyorum bilmiyorum. İnsanlara surat astıkça ters davrandıkça psikolojide ki ters etkimi oluyor bilmiyorum açıkçası. Bugün gittiğim hastanede regl iken doktorada gerginliğimi çok asırı belli ettim kafam atınca pek iyi davranamıyorum insanlara. Seninle hiç anlasamayız dedi. Sokaktaki kadınıj nerdeyse saç bas dalasacaktım annem tuttu laf attı bana hadsizliğede gelemiyorum hiç, o aptal kadını vurmadığım için takıntı oldu mesela unutana dek. Akreplere hep gergin ruhsuz diyorlar ama ben mutlu olduğum zamanda da benden iyisi yok diye düşünüyorum içimi açtığım insanlara küçük kız tarafımıda gösteriyorum ama nedem sevilmiyorum bu konuda hiçbir fikrim yok 😕
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O değilde tam akrepsin haaa tam yani
Bir de bunun erkek versiyonu var
Elimde değil şu an varyaa hayatım mükemmel değildi fakat biri beni sağlam dürttü gerçekten tüm günüm zehir oldu. Aşıda yapılmıstı kolum falan ağrıyor reglm sonra gelip bana bekletmiş insanlık bekliyor 0 ilgi vermiş memnuniyet yoktu olsa ne ala.. Paramla rezil oldum sokaktaki kadında dediğim gibi o esnada anneme laf attı tam gidip koluna yapısacaktım acısını çıkarayım diye annem sakinleştirdi halada Atesim var titriyorum ve o kadını ve zehie Olan günümü takıntı ettim
Anliyorum aslında insan bazen sinirlenebiliyor ama akrep bunu baya dışarıya vuruyor sevgisini de öfkesine de 🤣
Senin burcun ne peki? Ya ben genel olarak insanlarlada uyum sağlayamıyorum profesyonel destek alacağım ileride o dereceye dönmüş yani. Neden akrep kadınlarına hep insaanlaar olumsuz yaklasır veya bir tık çekinirler anlamıyorum
Ben de başak burcuyum
Kiminlede tanıssam genelde iyi anlastığım ya yükseleni ya burcu akrep olan kişiler oluyor akrep akrebimi çekiyor anlamıs değilim doğrusu. Ama kalkıp iki sohbet eden insanda bana yanıldım doğrusu göründüğün gibi değilsin mesela sito ama sevimli yönümü göstermek istediğime gösteririm gerçekten yapmacık davranamıyorum sahteden gülsem bile asırı belli oluyor. 8 aylık kardeşim var bebek herkese gülümsemesi bile gerçekten beni sinir ediyor benim karakterime benzesin istiyorum ama burcu kova mesela Annemde ikizler bunlar çok sosyaller genel olarak. Burclarada inanırım bu arada. Peki neden herkes gibi sevmesemde neden geçinemiyorum insanlarla anlayamıyorum. Tip fizik iyi ama ortam çevre istediğim kişiler girebiliyor. Kendi sınırlarımı asamıyorum insanlara uzaktan bakıyorum
Akrep baş belası hayatimi karartti.
Niye?
Takıntılı kıskanç hasta ruhlu psikopat
Bana insanlar dokınmasa kimseyle uğraşacak değilim. Kendi dünyamda yasıyorum ne yaparsam farklısın ne yaparsam dikkat çekme çabasındasın diyen çok fazla insan var. Oysaki öyle bi amacım hiçbir zaman olmadı. Kimseyle tanısma ya da konusma için çabamda yok. Sen akrebe zarar vermediğin sürece sana zarar vereceğini düşünmüyorum açıkçası. Ben ayrı bir dünya yasıyorum kendime gelip içine ediyorlar çıldırıyorum böyle
Oha😅 sen çok dolmussun belli. Ama o kadar kötü değillee kabul edemem. Sen bir akrebi üzmediğin sürece sana yine söylüyorum zarar vermez
Ama bir şey olmuyorsa ustelemek diretmek işi daha ileri boyuta taşımak ne kadar doğru ilk defa biri ile tanışmadim ben , ama akrep kızı çok çok farklı Allah'ım benden uzak tutsun bir daha , saçınızın rengi bile aynı korkuyorum onlardan.
Ben susup köşeme geri çekileyim madem 😅😂
Haç cıkartıyorum ✝️
Kaçın.
O bişey olmuyorsa diretme konusunda bende inadım. Fakat söylede bişey var yine söylüyorum akrep bosuna diretmez. Ya aldatmıssındır ya bir esekliğin olmustur. Kendisi hata yapıp giderse dönmesi çok Baska ama karsı taraf canını yakıp gitmişse daha baska olur olaylar. Durduk yere ben kendi adıma konusursam kimseyle uğrasmam. Duygu acımada da kendimi törpüledim. Bir tek öfke problemini asamıyorum insanlara nefretle bakıyorum. Beni aptal zannediyor coğu ama iki oturus 2 mimikten karakterini analiz edebiliyorum. Kimin bana iyi gelebileceğine kadar çok asırı iyi anlıyorum. İyiye asla dokunmam ama bir şerefsizlik varsaa ve ucu baana dokunuyorsa eğer uğrasmaya değer görür hırs edersem onu çıktığı yere geri girmesi içün son duasını ettiririm.
Bir şey diyim mi yeminle aynısınız ikinizin huyu da aynı öfke sorununuz herkese nefretle bakma , ya eve gidiyorum mesela bütün gün kötü şeylerden bahsediyor resmen ruhum çekiliyor ya birini eleştiriyor ya beni elestiriyor bıktırdı , sizin dünya ile saçma bir kavganiz var anlamsız bir kavga ben aslan burcuyum beni kafese kapatamazsin zincir vuramazsin elinden gelse kimse ile gorusturmeyecek , tamam zekisindir akillisindir ama bunu bağıra bağıra dile getirmeniz saçma biraz daha sakin olabilirsiniz alttan alabilirsiniz
Bence o kız arkadasını ben çok iyi anlarımda seni anlayamam. Aslanlarla oldum olası anlasamam zaten kadınlarıda erkekleride öyle. Direkt beni bela dşye mıknatıs gibi aslan burcları çeker zaten en sessiz görüpte zarar vermeye çalısıp haddini bildirdiğimden beri aslanlar bana pek yanasmıyo. Yanlıs anlama ama gerçekten onlardan egolusu haddini bilmeyen burctan insam görmedim. Ben mükemmellim kafasındalar ve giderkende herşeyi yakıp yıkarak gidiyorlar. Ee bizimde kinimiz var tabi. Benim çocukta ikizler ama yükseleni koç ve çok zorluyor beni. Esek arısı gibi birbirimizi sokuyoruz laflarla. Bende böyle biriyim işte seven kavgalarıylada geçimsizlikşede sever ama kalkıp güvenmiyorum dediği anda da sağlam tekme yemeye hazır olur. Bazen sinirlenip akrep gibi sokup hayatını karartmak istiyorum yine tövbe ediyorum. Atesle oynuyo ama hiç farkında değil bunun
Ayrıca öfke problemini en azından en dibe indirmeye çalısıcam. Tedavi olmaya larar verdim bu kadar öfke beni kişiliğime benliğimede zarar vermeye basladı. Bende pek memnun değilim halimden. İnsamlar fakat yine söylüyorum bu kadar aptal olmasa ben gayet sakin ve normal bir kızım. Kuyruğuma basıyorlar
Hadi inşallah tedavi iyidir gerçekten yardım alarak ilerleyin