Mizacı sert biriyle konuşurken tedirgin olan bir tek miyim yahu? Her an öfkelenecek gibi duruyorlar, çekiniyorum yakınlık kurarken 😄

Mizacı sert biriyle konuşurken tedirgin olan bir tek miyim yahu? Her an öfkelenecek gibi duruyorlar, çekiniyorum yakınlık kurarken 😄
Hayır ben çekinmem tabi ki de neden çekineyim ki.. zaten bir insana başta ben aşırı samimiyet ile yaklaşmam.. önce tanımam gerekir zaten güvenmem için.. ayrıca baktım ki çok ciddi ya da soğuk yapıyor iletişimi de keserim öyleleri ile işim olmaz.. ama ben arkadaş olarak daha çok eğlenceli ve esprili kişileri tercih ederim..
Sıcak bir yanı yoksa yakınlık kurmam zaten, ne erkeği ne kadını hiçbir şekilde ne arkadaşça ne ilişki konularında böyleleri çekilmiyor, enerji düşürürler gerek yok
Tenks
Bende mizacı sert bir insanım ama çok merhametliyimdir içim pamuk şekeri gibi tanıyana
Cevap
10Cevap
Aslında böyle insanlar daha matrak oluyorlar. Ama ilk izlenim olarak evet insan çekiniyor biraz😀
Matrak taraflarına denk gelmeyi umuyorum 😄
Gelirsin gelirsin, ne komik hikayeler var o mizaçlarda😂
Ahaha dediğin gibidir inşallah 😄
Tabi her insan bir değil, bazıları şirret olabiliyor. Ama benim tanıştığım çoğu sert mizacli insan için sonradan meğer ne kadar samimiymiş dediğim oldu🥳
Elbette her insanı aynı kefeye koyamayız. Ama insan o sert mizacı görünce ister istemez olumsuz düşüncelere kapılıyor o insan hakkında. Ama dediğin gibi insanın içini bilemeyiz. Samimiyeti içinde gizli birçok insan var 🌸
Evet o yüzden biraz zaman ve şans vermek gerekiyor🌼
Kesinlikle 🌸
Çekinmem. Çünkü ben de biraz böyleyim. O gerilirse ben de gerilirim sonunu o düşünsün :))
O tatlı sertlik hoşuma gider… kaba kırıcı biri değilse tabi… 😅
Dimi, bir taraftan da çekici geliyor 😄
Çekinmem.. Yabancısı değilim bu mizacın çünkü..
Evet çekinirim ama yine de vanayakın konuşurum baktım yumuşamıyor aynı ciddiyeti ben de takınırım
Tepkisi önemli ama genelde ben böyleyim ne diyebilirim diyip girişiyorum
Kızlar hep böyle zaten
Ama yorum yok 😄
Genelde çekilmem çünkü babam öyledir
Kendime uygun bir rakip bulmuş olurum.
Hayır çekinmem
Yakınlık kurmaya alerjim var benim.
Çekinmem 😄
Yooo
Çekinmem...
O benden çekinsin
Cekinmem