Yalnız, az para kazanan, günde 12 saat çalışan bir insan nasıl mutlu olabilir. Üç kuruş para için nefesin kokarak çalışmak?
Yazık değil mi insan yaşamına? Bunu sorgulamak da bir şeyi değiştirmiyor. Ama gerçekten bir umut var mı?
Yalnız, az para kazanan, günde 12 saat çalışan bir insan nasıl mutlu olabilir. Üç kuruş para için nefesin kokarak çalışmak?
Yazık değil mi insan yaşamına? Bunu sorgulamak da bir şeyi değiştirmiyor. Ama gerçekten bir umut var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben ayrılırım oradan
Orası dünya be barış
Böyle böyle bizimde yerli felsefecilerimiz dusunurlerimiz olcak.
Oldum zaten. Bardağa bakıp 2 dakika 3 dakika düşünmeye basladim.
Ya ne yapacaksın daha iyi fikrin varsa onu yap seni tutan nedir
İki ucu b. klu değnek. İyi bir iş bulamiyorum da, bulduğumda isverenlerin s. refsizliklerinden nefret ediyorum.
Daha iyi bir fikri olanları sevmiyor bu ülke
Sende patron olsan aynısını yapacaksın 👻👻👻 o yüzden kimseye çok görme bu millet ezilmeye hor görülmeye alışmış sindirilmiş her yerde
Yok ben asla çalışanıma kötü davranmazdim.. neden? Çünkü insan psikolojisi üzerine çok kitap okuyorum. Hiçbir insan evladı ezildiği yerde uretim göstermek istemiyor.
Futbol müsabakalarında bile seyirci varsa skorlar artıyor. Sevginin, saygının olmadığı hiçbir yerde bir şey yürümüyor.
Evet haklısın da onlar realityle uymuyor genelde zıt varsayımlar
Yok. Hayatım boyunca hep iyi oldum. Eleman calistirdik iyi davrandim. Tevazu gösterdim ama babamın gevşek davranışları yüzünden onlar da işi savsakladilar, sınırı astılar. Patron oğlu olarak ben kötü oldum 😂
Öyle işte süistimal edilebilir
Internetten para kazan? Mesela kripto paralari bilioyor musun?
Olsun üzülme, öbür tarafta kralız. 😃😃