Selam, mutlu pazarlar, karşınızdaki kişiyi tanımak için en çok hangi davranışına dikkat edersiniz?

#İnci 🤍
Selam, mutlu pazarlar, karşınızdaki kişiyi tanımak için en çok hangi davranışına dikkat edersiniz?

#İnci 🤍
Hoşuna gitmeyecek ne varsa yaparım, bir anda asıl yüzüyle karşılaşırsın çünkü. İnsanlar sinirlenince veya hayatından çıkınca asıl benliğini koyuyor ortaya. Kısa süreli dargınlıklar yaratırım :D
Aşkım bugün pazartesi öhöm hshshs
Soruna cevabına gelirsek baştan aşağı her davranışı her harekatına dikkat ederim
Noldu evet pazartesi
Kiz soruyu dun hazirladim. Soramadım simdi sorayim dedim jejs
Detay okumuyorlar neyseki
Her davranışı önemli benim için. Bir kere tutarlı mı diye bakarım. Herkese aynı mı davranıyor, yerine göre adam kayırıyor mu? Bunlar benim için önemli kıstaslar.
Fakir mi, cimri mi diye bakarım. Hem fakir hem cimriyse uzak dururum. 😂
Cevap
25Cevap
Öfkeliyken ki tavırlarına mutlaka dikkat ederim. Gerçek duyguları, karakteri öyle anlarda ortaya çıkar.
Ondan uzaklaşarak kuşbakışı bakmak yetiyor.. Ne olduklarını zaten kendileri direkt ortaya koyuyorlar biz bir şey yapmadan..
Tek bir şey dikkat etmem. Gözlemlerim ve dünyaya nasıl davrandığına bakarım. Doğaya, hayvanlara, bitkilere, insanlara ve eşyalara. Mesela bitkilerle bile konuşan, hayvanlara karşı hassas olan birinin merhametli olmama ihtimali yok.
Sigara kullanıyorsa iradesine hakim olamayan, sağlığını düşünmeyen bir insan olduğunu çocukluğunda ihmal edilmiş olduğunu düşünürüm.
Sık sık alkol kullanıyorsa depresif olduğunu, sorunlarıyla yüzleşmekten kaçtığını düşünürüm.
Yemeğe çıkarır benden başkalarına ozellıkle garsona nasıl davrandığına bakarım.
Konusurken göz teması kuruyor mu ona bakarım.
Uzun süre gerektiren olay bu tanımak
Muhabbet ederken kurduğu cümlelere konuşmuyorsak da hareketlerine illa bi yerden bi falso çıkar ya da gözleri gerçekleri söyler.
başkalarına olan davranışlarını incelerim, bana karşı kibar olup başkalarına kabaysa bile tekrar bir gözden geçiririm
Herhangi bir yakınlığı olmayan kişilere nasil davrandığı, başkaları hakkında konuştuklarına bakiyorum
Oturaklı birisi mi diye bakarım. Bir de kullandığı cümleler ve bir konu hakkındaki görüşleri de etkili olur.
En basitinden bulunduğumuz mekanda çalışanlara karşı davranışlarını incelerim.
Her davranışına dikkat ederim. Verdiği cevaplar önemli. Tartarım. Biçerim. Tartıya koyarım.
Konuşmasına beden diline.
Ama en önemlisi dürüst olmasına
Özellikle kızdırabilirim. İnsanlar en çok öfkeliyken kendi gibi olabiliyor.
Empati yeteneği ve cömertliğine. Bencil ve cimri insan 🤮
Ben pek tanimaya calisan tiplerden degilim maalesef
Üslup, yaklaşım, samimiyet , güven telkin edebilmesi
Bakışlarında soğukluk hissettiğim insanlardan uzak dururum o nedenle yalnızlıktan şaşmam.
Genelde akışına bırakırım. Zamanla her şey daha da netleşiyor zaten
Ben zıttına giderim o zaman dikkat etmem gereken davranışları ortaya çıkar
Bir insanın önce gözlerine sonra konuşmasına bakarım. Kimin ne olduğu çıkar.
Bana karşı olan saygısına ve kendisine gösterdiği özene.
Sinirlendiğinde ya da mutsuz olduğunda bana karşı nasıl davranıyor?
Cahil mi bilgili mi Allah korkusu var mı yok mu buna bakarım. Boş insanlarla işim olmaz asla.
Kredi çekip tatil teklifi sunularak tanıma şansı yüksektir.
Herkese karşı ilgisi aynı mı veya herkese karşı hareketleri aynı tabi herşeyine çok dikkat ederim
Sevmediğim davranışları yapıyor mu
Ona dikkat ederim belki
Varlıkta ve yoklukta değişmeyen insan olmuş insandır
Arkadaşlarının nasıl birisi olduğunu öğrenirim
Çevresine nasıl davrandığına bakarım.
hayvanlara nasıl davrandığı olabilir..
Sinirlendiğinde nasıl davrandığına
Bir bütün olarak incelerim masaya yatiririm 😅
Hayatını nasıl geçirdiğine bakarım
Yalnızken sergilediği davranışlarına.
Her davranışı önemli bir etken diyebilirim.
Her türlü anlaşılıyor
geyik kaldırıp kaldırmamasına :D
Efendi biri olduğuna bakarım.
Yolculukta ve alışverişte tanırsın bi insanı
konuşması belli eder. Zeki biriyim
1 Garsonlara falan nasıl davranıyor
2 Annesine nasıl davranıyor
3 Hayvanlara nasıl davranıyor
Gez göz arpacığına dikkat ederim
Pazar değil Pazartesi bugün
Söylemleri ile eylemleri bir olmasına
Başkalarına davranışı