Şu an ki yaşından memnun musun, hangi yaşın daha iyiydi?
Sizi bilmem ama ben 17 yaşım iyiydim ya.. o yıllara dönmeyi ne çok isterim. 🦋

#inci🤍
Şu an ki yaşından memnun musun, hangi yaşın daha iyiydi?
Sizi bilmem ama ben 17 yaşım iyiydim ya.. o yıllara dönmeyi ne çok isterim. 🦋

#inci🤍
Herhangi bir yaşıma dönmek istemiyorum bana göre her yaşın kendine göre bir güzelliği var. Sürekli aynı yaşta kalmak fazlasıyla sıkıcı olur diye düşünüyorum. Her yaş her dönem çok başka bir şey öğretiyor insana.
Dün duyduklarımdan sonra aslında galiba yaşamak istemezdim. Bir yaşa dönmek ister miydim emin değilim. Ama onsuz olan günlere dönmek isterdim. Arkamdan kullandığı ömürlük oyuncağı sözünü duymak istemezdim. Bundan belki de en başıma yaşım 19 a dönmek isterdim.
Ben anne karnına dönmek isterim
Eig için teşekkür ederim😊
Rica ederim
3 iyidir
Cevap
29Cevap
İyiyim böyle, dönmek istemiyorum eskiye
25 Li yaşlarım baya iyiydi haftalık bi hatun düşürür ortamdan ortama akardım
Şuanda da zaman ve imkanım var ama kafam kaldırmıyor be hatcem
İyiki durulmuşsun Hüsnü
Bende 17. yaşıma geri dönebilmeyi çok isterdim. Neden bilmiyorum... O yaşta reşit değilim belki ama çocuk da değilim. En sevdiğim yaşımdı 17'inci yaşım.
Bu benim hissettiğim yaş nerden telif atılıyordu 😂😂 portakal vitaminiyken hiç dünyevi dertlerim yoktu o zamanlar olabilir bak 😂😂😂
Burdan telif atabilirsin😂 ruh uflenmeden falan jsjs
Burdan derken gözümde bir nah isaretinin canlanması peki 🤦🏻♂️ yok ya vitamin iyidir candır 😂😂
Tövbe tövbe 😂
Ne tövbesi İnci ince ince küfür ettiğini farketmedim sanma yani😂 Bir de dediğimi su şekilde düşün Burdan telif atabilirsin deyip nah işareti yapsana bir ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın 😂😂
Ettiğin küfürlere de isim buldum İnci den inceler diye ahahahahha 😂😂😂
😀bunu yeni gördüm
Ne yani sen şu an benim kim olduğumu bilipte mi yazıyorsun cidden
Niye bilmim hatırladım 😀
Tühhh beee her şey bozuldu şimdi olmadı bu cevap İnci istediğim cevabı alamadım
😀
Yalandan da olsa diyecektin ki kimsin ki sen ben de seni hiç alakadar etmez diye saçma bir cevap yazacaktım 😂😂😂
Ya tanidim gittin tek tek sorularda gizlendin.. 😒
Cevaplarımı gizlediğimi söylediğim zamanda şikayetçi olmadın hatırlatırım 😏
O zaman ben nasıl psikolojideydim? Biliyorsun dimi... yoğun bir stres ve üzüntü yaşıyordum
Evet ancak sana bu konuda yardımcı olup yanında olmak isterken ben şüpheli durumundaydım sence ben halimden memnun muydum
Özür dilerim ne desen haklısın
Biraz önce tirip yiyordum özür çok hızlı oldu bu kadar fazla duygu geçişleri ben de pek olmuyor😂🤷🏻♂️ tamam madem haklıyım ne diyeyim sana sen kendine de bir şeyler 😏😂
😀ben trip atmadım ki jsjsj
Ya tanidim gittin tek tek sorularda gizlendin.. 😒
Aaaa bunu kim yazmış ola acep 😂😂
Trip değil değil jdjd
Tamam öyle olsun peki 😂 aklıma gelmişken senin nurtopun dan haber var mı kim mis neyin nesiymis
Ya sus.. anma şunu jdjs
Tahmin ettiğim kişi mi başka biri mi o kadar merak ettim ki bence o kadarcigini diyi versen ne olacak sanki 😂🤷🏻♂️
Ya açtığı pembe hesaplarda oydu... bilmiyorum inanki.. saçma sapan bir şey di
İnşallah askerde nurtopuna pembe teskere vermişlerdir. Cidden nasıl bilmiyorsun ya hiç mi kim olduğunu hissetmiyorsun o kadar diyalogtan sonra yoksa benim kendisi için yaptığım karakter analizi daha mı baskın çıkıyor 🤔
Ben kimin olduğundan çok ne bilim neden hep neden dedim... noldu şimdi? Ne geçti eline
Kim olduğu belli zaten 20 hesap açtı 20side oydu sjsjs
Mükemmel bir sorgulama yemin ediyorum insana depresyon garantili bol ağlamalı bir hayat sunmaktan başka bir şeye yaramaz yani 😂 valla engin derin bilgilerinin altında ezilip boğuldum şu an 20 hesap var ve hepsi aynı kişiye mi ait inanmıyorum 😂😂😂 nurtopunu geçtim olan benim verdiğim bilgilere oldu üstüme anonim şirket mi açtınız yoksa Limited mi iyi kar getirisi varsa bana da arada bir sakal atın valla çok makbule geçer 😂😂
Ip engelimi ne umarim ondan almistir uzun zamandır sesi cikmiyor
Öyle bir engel alsa dahi cidden öyle sıkıntılı biriyse düzgün bir vpn işini her türlü görür neyse geçti gitti diyelim umalım öyle olsun 🤷🏻♂️
Çok andık hissediyorum gelecek ksks
Ahahahahah ağzını hayra aç senin hislerine güvenmiyorum olsalardı bu zamana kadar birinin üstüne yoğunlaşırdin bu da demek oluyor ki gelmeyecek 😂😂
Ya zaten adamimiz belli kimin olduğu belli ki
Cidden mi kim peki demedin çünkü o yüzden soruyorum
🙄yazmıştım oysa... boş ver bu dünyanin birde ahireti var napim
Yazmıştın mi nasıl yani bana bir şey demedin 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️
Demedim mi🤦♀️neyse şimdi diyemem ndjsjs boş ver
Tahminim değilse kim ya valla şu an daha fazla merak içinde bıraktın beni
Tahminin tahminin zaten baska kim olacak
Peki nasıl emin oldun 🕺🕺 kendimi tebrik ediyorum bu arada yanlış anlaşılma olmasın 🕺😂🕺😂
Altay😀hikayenin başindaki adam oydu çünkü
Altay mi buyrun benim hayır bir de gizliden çıkarsam hesabı tahmin ettiğimiz kişi çıksa ya böyle bir sahne olsa gülmekten perişan olurdum 😂😂
😀keske ona ulasmaya çalıştım ki o kacti ama
Nasıl ulaşmaya çalıştın flörtöz bir şekilde mi yaklaştın sen imkansız yapamazsın bunu 😂😂
Altay döverim seni🙄
Ahahahahha yalansa yalan de şey yazdın dimi olum buraya gel fazla dövmeyecegim seni söz veriyorum gibisinden mi 😂😂
😀adam yok yok buhar oldu gittim artık yoruma yazdim hâlâ cevap yok
Senin hiç çevrende flörtöz birileri yok mu ya senin adına mesaj yazdım şu nurtopuna belki cevap yazar 😂😂
Benim adıma mi🙄niye ya ne yazdin
Yazsın pardon
Hoşuna gider belki karşılık verir belli mi olur
Sagolsun kimse bir sey demedi jsjsjs uber kanka yaptim soru açıldıkça topladi hesabi dondurdu KS ile konustu bilmem ne sacma sapan işler yemin ederim simdi düşünüyorum yine olursa böyle bir sey gr üzülmem niye üzülmüşüm ki o zaman anlamadım
Valla senin adına iyiymiş güzel şeyler yapmışlar şayet ben dediklerimi yaptırmis olsaydım nurtopunu intihar ettirecek kadar erkeklik onurunu özgüvenini hiç edicektim aslında bu tip zamanlardan sana yazılan konulara erkekliğini kotuleyecek şeyler yazdıracaktim ancak onu da sennhem yazmaz hem de yapamazdin neyse en azından bitmiş bir konu inşallah daha tekrarlanmaz diyelim
Ben kaç gün aç uyudum... bana bunu neden yaşattı bilmiyorum rabbimden tek istediğim layığını yaşar.. neden o kadar dokundu bana niye bu kadar uzuldim blmiyorum ama şu an oyle degilim ksjsjs sagol sanada
Hala takip etmiyorum seni farkındasındir hani bir anda takip ettiklerimin arasından çıkartılı verilmişim hikmeti ilahi işte 😂😂
🙄vur yüzüme aman geri durma
Ahahahahaha işte takip eden olursa anca takip ederim arada soruları geliyor karşıma zat-ı şahanelerinin de öyle cevap yazıyorum kendilerine yoksa özünde iyi birisi ya mensup olduğu burç hariç bak 😂😂😂
Kim ne derse desin burcumu cok seviyorum😀
İnci iyidi hoştu ancak tek kusuru İkizler burcu olmasıydı 😂😂😂
Her yaşın ayrı bir hikayesi, mânâsı var. Benim yaşımdan memnunum. Allah doğru şekilde yaşamayı nasip etsin.
Her yaşın ayrı bir güzelliği var ve ben en güzel yaşımdayım ☺️
Bence 18-19 arasısın sevgili inci. Mikemmel bi kalbin var
9 yaşında iken çok mutluydum ya hatırlıyorum da derdim yoktu 🥺
17 yaşında gösteriyorsun diyorlar o yaşımı istiyorum Allahım yok mu bir çaresi? 😓
Ben geri dönmek istemezdim 30 yaşında olmak isterdim
1 yaşıma dönmek isterdim bi kaç sene kafamı dinleyim dert tasasız
Yaşımızdan memnunuz, hepsinin güzeliklerini yaşadık gitti bitti.
17 yaşımdan nefret ediyorum o yıllar en kötü yıllarımda şu an iyiyim.
19 yaşıma dönüp amerikadan aldığım evlilik teklifini kabul ederdim asdjdk
Hiçliğe dönmek isterdim bi hiç olduğum zamanlara, hiç de gelmek istemezdim ordan.
Ben yaşımdan memnun değilim birkaç yıl sonraya gitmek isterim.
şu an ki yaşından eh işte yirmi sene evveline dönmek iyi olurdu
Bu yaş iyi geçnişe dönüp bidaha benzer şeyleri yaşamak istemem.
Geri dönmek istemezdim. tacize ugramıştım tekrar hatırlamak istemem.
Pek yaşamadım ve hayatımdan 13 yaşında olduğumdan beri nefret ediyorum...
En iyisi ölüm ve huzur duyayım.
Çocukluğuma dönmek isterim ama çocukluğum beni istermi bilemem..
Her yaşın bir güzelliği var, ben en güzel çağımdayım. 👸
14 yaşımda lise tercih dönemine dönüp o liseyi tercih etmezdim
Sünnet olmadan önceki yaşa askere giderken sünnetsiz olmak isterdim o yaşa gitsem @inciitanesiii
Veya şimdi de öyle dedim gibi olsam çok güzel olurdu
Sence olmam kötü mü @inciitanesiii abla
17 yaşıma dönmek isterdim :/
15-16 yaşlarına bir dönmek isterdim
Sadece ölmek istiyorum
Noldu
donmek degil daha ilerisine donmek isterdim
Şu an ki yaşımdan çok memnunum
Hiç bir yere dönmek istemem
Hiç yaşıma şu an iyiyim
13 yaşıma. Dolu dolu yaşamıştım 😄
45 yaşıma gitmek isterim