Kişilik & Karakter Mental yorgunluk nasıl geçer? sıkılıyorummm Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendimi yalnız ve kötü hissediyorum. Hep kalbimde bir ağırlık varmış gibi hissediyorum. Mental yorgunluk nasıl geçer bir türlü geçiremiyorum :( Güncellemeler+1 yıl Güncel Mental yorgunluk nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bence bunun için vitamin değerlerine baktırın 0 2 Yorumla sıkılıyorummm +1 yıl Baktırdım sıkılıyorummm +1 yıl Hiçbir sorun yok
matavcısı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Mental yorgunluğa sebep olan neden veya nedenlerle yüzleşmen ve onları affetmen gerekiyor. 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dışarda dolaşarak eğlenmeye çalışarak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence bunun için vitamin değerlerine baktırın
Baktırdım
Hiçbir sorun yok
Mental yorgunluğa sebep olan neden veya nedenlerle yüzleşmen ve onları affetmen gerekiyor.
Dışarda dolaşarak eğlenmeye çalışarak
Kendini motive edecek şeyler yap
Kelin ilacı olsa
Sevgili yap
Masaj