Neden hep böyle gerçekten çok sıkıldım?

youtube.com/watch
Aslında bu sormak istediğim soru içinde bir sürü sormak istediğim şey var ama hepsini sorsam ne zaman ne de hiçbir şey yetmez burada bana... Neden benim hep zorlamam olmadan birşeyler olmuyor yürümüyor bir seferde birşeyler olağanca beni bulmuyor iyilikler sevgiler saygılar ne biliyim birşeyler... Ben bu hayatta kimseye gözüm kapalı rahat bir şekilde güvenemeyecekmiyim hep böyle iyi olmaya çalıştıkça hep darbemi yiyeceğim neden hep böyle oluyor bir gün de birileri beni gerçekten neden karşılıksız sevmiyor hatırlamıyor birşeyler bana kendiliğinden gelmiyor hep benim zorlamamla anlamsız bir şekilde sürüyor hep bu hayat güzel hiçbir şey bana layık görülmüyor görrmüyorlar neden gerçekten çok merak ediyorum birşeylerde beni neden kendiliğinden seçmiyor bulmuyor hayatıma girmiyor hep bir zorlama ve birşeyleri oldurmaya çalışmaktan devamlı aynı şeyleri yaşamaktan ben artık gerçekten çok sıkıldım ve bıktım inanınki hiçbir seyden artık zerre kadar zevk almıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Hep hayatımda bir şeylerin eksikliğiylemi yaşayacağım ben şimdi diyeceksiniz herkesin hayatı da mükemmel falan filan değil hayır sakın onu demeyin benim dediklerim farklı ne demek istediğimi anlıyorsunuz bir insanda hiç mi şans olmaz şansım mı kaderim mi bu benim neden hep böyle bir şeyler yarım yamalak eksik... düzgün bir şekilde bana neden hiçbir şey kendiliğinden uğramıyor neden?
Neden hep böyle gerçekten çok sıkıldım?