Kişilik & Karakter Yaptığınız en büyük hata neydi itiraf edin konuşalım? 000Cenk000 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Burada Erkek arkadaş arayan, sevgili arayan var mı? Yaptığınız en büyük hata neydi itiraf edin konuşalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. fazla iyi olmaktı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zina yapmk 😔😔😔 1 7 Yorumla 000Cenk000 +1 yıl Nasil oldu kimlen yaptin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lisede ki sevgilimle Yorumla 000Cenk000 +1 yıl Hmm neden pismansiz isyeyerek olmadi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsteyerek di qma sonra çok gerilme kullanılma duygusu vs vs pişmanım o yüzden bi de yapmak için yaptm Yorumla 000Cenk000 +1 yıl Hmm ayni zevki sende tattin neden kullanilma olsun ki kulandiysan sen kulkandin gibi düşün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bn zevk almadım keşke yapmsaydm Yorumla 000Cenk000 +1 yıl İlkse ondandır Yorumla
aleynakın34 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl bana göre hata degil 2 9 Yorumla 000Cenk000 +1 yıl Sana göre ne hata değil Yorumla aleynakın34 +1 yıl yaptıgım şeyler hırsızlık darp el koyma flan Yorumla 000Cenk000 +1 yıl Oha sen neyaptin öyle ya Yorumla aleynakın34 +1 yıl fazlası var Yorumla 000Cenk000 +1 yıl Nasil yani Yorumla aleynakın34 +1 yıl boş ver Yorumla 000Cenk000 +1 yıl Dinlemek isterim Yorumla aleynakın34 +1 yıl sen kimsin ki özele geleyim Yorumla 000Cenk000 +1 yıl Sohbet edeeriz biraz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
fazla iyi olmaktı
Zina yapmk 😔😔😔
Nasil oldu kimlen yaptin
Lisede ki sevgilimle
Hmm neden pismansiz isyeyerek olmadi mi
İsteyerek di qma sonra çok gerilme kullanılma duygusu vs vs pişmanım o yüzden bi de yapmak için yaptm
Hmm ayni zevki sende tattin neden kullanilma olsun ki kulandiysan sen kulkandin gibi düşün
Yok bn zevk almadım keşke yapmsaydm
İlkse ondandır
bana göre hata degil
Sana göre ne hata değil
yaptıgım şeyler hırsızlık darp el koyma flan
Oha sen neyaptin öyle ya
fazlası var
Nasil yani
boş ver
Dinlemek isterim
sen kimsin ki özele geleyim
Sohbet edeeriz biraz