geçenlerde bir film izledim. başrol abimiz birini kurtarıyor. trafik kazasında. ama ne uğraşıyor bir sürü sorun oluyor vs. sonra aradan bi zaman geçiyor bir müşteri geliyor yaşlı biri. tanışıyor iş yerinde. kafalar uyuyor. balık avlamaya gidiyorlar biraz işte avcılık vs. sonra bi gün cocuga bu soruyu soruyor.
ve bizimki hani bu işe hakimim ama çalışanım kendi iş yerim olur inşallah bi gün diyor. gelirim de artar. işyerine de şunları bunları yaparım vs diyor. 2. olarak da hayatımda biri olsun. evleneyim diyor. 3. olarak da ne diyordu ya. hatırlamadım :D
sonrası işte tahmin ettiğiniz gibi.:D neyse size böyle babacan kafa dengi zengin bir adam gelse size bi kıyak gecicek size minnattar. misal sedat pekerin ekipteki muhbiri söylediniz gibi. maliye bakanımıza sıcak para yeri söylediniz. ya da besıktasa taliscayı transfer ettiniz cebinizden tefeciye ödenmicek derecede borcu olan ve borsaya umudu baglayan birine 1 ayda *100 yapacak kagıt söylediniz ve dediğiniz oldu size nasıl minnettar olur bu amca da öyle.

ne derdiniz adama.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer