Sizce hepsiyle arkadaşlığımı bitirmeli miyim?

Benim 4 tane arkadaşım var, ama 1 tanesi şimdi kürt Türk ayrımı yapmak istemiyorum ama beni seviyor ben de onu seviyorum iyi bir insan ama kendisi kürt diye daha çok kürtlerle daha samimi olmayı daha çok takılmayı tercih ediyor, diğeri var o da içki, zina, sigara her şey var ve çok küçümseyici, böbürlenen ve aşırı ben bilirim biri onunla zaten pek takılmıyorum, bir de 2 tane kız var bunlar da aslında alkol, sigarabtarzı şeyler yok, ama bunlar da piskolıjik olarak aşırı bunaltan insanlar, işte bir derdini anlat hemen küçümser senin derdini ama kendi derdi küçüvüktür ama buna piskolojisi bozulur böyle sanki benim hayatım hakkında her şeyi biliyormuş gibi davranırlar, aileleri zengin ama böyle en fakir onlar gibi davranırlar bizim bir arabamız var 30 senelik kızın anasının da babasının da yeni arabası var bizim arabaya sizin araba kadar olmasın cart curt diyor, diğerinin babası baya bir yüksek mertebe de ama sanki her şeyi kendi çabasıyla yapmış gibi haller küçümsemeler, mesela biri bunaltıyor onlar da beni sakin görünce beni bunalıp hırslarını gideriyor, işte bu yüzden hiç arkadaşım yok, sosyal biti de değilim, benim için az ama öz olsun ama bunlar da öz olacağım insanlar değillermiş bunu anladım.

Sizce hepsiyle arkadaşlığımı bitirmeli miyim?