Kişilik & Karakter Hayatınızda kaç kişiyi terk ettiniz? saygıönemli_ Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dost, Sevgili, Arkadaş Güncellemeler+1 yıl İyi insanlar terk etmezler edilirler Hayatınızda kaç kişiyi terk ettiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. kimseyi terk etmedim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir onu da başka çarem kalmadığı için, kendi suçu olduğu için 1 4 Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Neydi suçu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yedek tutması, seviyor gibi yapıp sevmeyişi Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Anladım. Ben bir kişiyi isterdim hep o olsun gerçekten o olsun ama neden çok isteyenlerin ki olmuyor :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle maalesef Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Terk etmedim s... ettim. Bana yanlış yapan adamla işim olmaz. 1 0 Yorumla
Nazende__ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 78% +1 yıl Ben hiç etmedim ama çok edildim, iyi insanım demek😂🙈 1 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. ben kimseyi terk etmedim onlar müsait yerde indiler 1 0 Yorumla
Mrbbnbn Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Arkadaşlarımdan birçoğunu 1 2 Yorumla Mrbbnbn +1 yıl İyi olsalardı terk edilmezlerdi Yorumla saygıönemli_ +1 yıl :/ Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kimseyi terk etmedim Hak ettiler , yol verdim. 1 0 Yorumla
Arleying Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Hayatımıza kaşar almıyoruz maalesef 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. 10 civarı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kimseyi terk etmedim
Bir onu da başka çarem kalmadığı için, kendi suçu olduğu için
Neydi suçu
Yedek tutması, seviyor gibi yapıp sevmeyişi
Anladım. Ben bir kişiyi isterdim hep o olsun gerçekten o olsun ama neden çok isteyenlerin ki olmuyor :/
Aynen öyle maalesef
Terk etmedim s... ettim. Bana yanlış yapan adamla işim olmaz.
Ben hiç etmedim ama çok edildim, iyi insanım demek😂🙈
ben kimseyi terk etmedim onlar müsait yerde indiler
Arkadaşlarımdan birçoğunu
İyi olsalardı terk edilmezlerdi
:/
Kimseyi terk etmedim
Hak ettiler , yol verdim.
Hayatımıza kaşar almıyoruz maalesef
1000+
Yüksek skor
10 civarı