İntihar bile düşünmedim değil hayatta tutan bi kaç şey olmasa yaparım yani iştahım bile kalmadı hangi duygudayim ne yaşıyorum bilmiyorum hiç iyi şeyler hissetmiyorum eminim sende öylesin
Bir kız için öldürmeye kalktım kendimi, köprüden bıraktım kendimi saldım kendimi hırkamdan yapıştı tuttu. Tutmasa toprak altındaydım şimdi, beni o an yaşattı belki ama yine kendi elleriyle öldürdü. Yardı göğsümü söktü aldı kalbimi.
Psikolojik sorunlar da olabilir hani bu konularda basit gibi gözükse de trawma gibi kaç sene geçti etkisinden. çikamadim sende fazla etkilenmişsin ben gibisin galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
benim yıllar önce kaçmıştı zaten
Ben daha önceden bişiler kullandim o yüzden böyleyim sanıyordum demek ki yanlız değilim ülkece mutsuzuz gram heves heycan yok halumde yok
Vallaha öyle ne yapacağız böyle böyle
İntihar bile düşünmedim değil hayatta tutan bi kaç şey olmasa yaparım yani iştahım bile kalmadı hangi duygudayim ne yaşıyorum bilmiyorum hiç iyi şeyler hissetmiyorum eminim sende öylesin
Zamaninda bişiler yaşadinmi neler çektin var mı bişiler
Bir kız için öldürmeye kalktım kendimi, köprüden bıraktım kendimi saldım kendimi hırkamdan yapıştı tuttu. Tutmasa toprak altındaydım şimdi, beni o an yaşattı belki ama yine kendi elleriyle öldürdü. Yardı göğsümü söktü aldı kalbimi.
Psikolojik sorunlar da olabilir hani bu konularda basit gibi gözükse de trawma gibi kaç sene geçti etkisinden. çikamadim sende fazla etkilenmişsin ben gibisin galiba
Öyle az kaldı da neyse saholasin
*saholasin
Ben çook iyiyim, mutluyum, mükemmelim yahu 😄
Allah daha da iyilik versin kuzu öyleyse 😅🙏🏻😇
Sağolasın 😄
Şu şarkı herşeyi anlatmaya yetiyor.
Bu herkeste olan bir durum hayattan zevk alamama Tat alamama tatminsizlik başa bela gecmiyen bir hastalık gibi...
Bu ara daralmış gibi hissediyorum kendimi
Hmm umarım en kısa sürede geçer bu aralar kendinizi fazla meşgul edin vaktiniz varsa kitap okumak spor yapmak gibi aktiviteler yapın.
İnşallah bakalım
Teşekkür ederim 🙏🏻😇
Rica ederim bu arada hayat çok kısa üzülmeye kendinizi yıpratmaya deymez mutlu olmak için çabalayan hayırlı sabahlar
Her zaman yoktu ki
Daha doğrusu ne zaman oldu ki doğru
domatesın karpuzun kokusu yok tabıkı kalmadı
Maalesef kaçtı
Param veya kafama uyan biri olsa kacmazdi
Sadece büyüdük
Demi 😕 keşke çocuk kalsaydık hep ya da keşke hiç büyümeseydik