Kişilik & Karakter Kimseye demeeiginiz sadece sizin bildiğiniz sırrınız varm? Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her insanın kimseye diyenedigi bi yaşamişligi vardır eminim.. Güncellemeler+1 yıl Kimseye diyemediginiz sadece sizin bildiğiniz sırrınız var mı? Kimseye demeeiginiz sadece sizin bildiğiniz sırrınız varm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sırrım yok 0 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Bi gün sinirlendim arabayı sürdüm uçurumun kenarına oturdum orada saatlerce bundan kimsenin haberi yok 0 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. var tabii ki 0 3 Yorumla Doprakkk +1 yıl Nedir Yorumla DogukanXeria +1 yıl kimseye söylemiyorum ya hani Yorumla Doprakkk +1 yıl Hani burada kimse kimseyi bilmez Yorumla
kbraselma Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl var ya olmaz mı 1 1 Yorumla Doprakkk +1 yıl Yokmu devami ya Yorumla
KürtBeren Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl evet.. 1 1 Yorumla Doprakkk +1 yıl Ayrıntısı yokmu zaten herkesin var. biliyorum. Merak etme burada kimse kimseyi tanimaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sırrım yok
Bi gün sinirlendim arabayı sürdüm uçurumun kenarına oturdum orada saatlerce bundan kimsenin haberi yok
var tabii ki
Nedir
kimseye söylemiyorum ya hani
Hani burada kimse kimseyi bilmez
var ya olmaz mı
Yokmu devami ya
evet..
Ayrıntısı yokmu zaten herkesin var. biliyorum. Merak etme burada kimse kimseyi tanimaz