+1 yılHayatımdaki birçok insana kendimden fazla değer verdim yani onların hatalarını görmezden geldim her şeyde affettim belki de hala öyle yaparım biraz yufka yürekli bir insanım yani bazen sert görünüyorum bazen agresif görünüyorum çevremdeki insanları bir anda kendimden soğutuyorum ama yumuşak bir kalbim olduğu için belki de bugün bana düşman olan benimle arası kötü olan bir insan gelip bana selam sabah verse hemen yumuşarım tabii olaya göre de değişir.
Bunca zaman boyunca iyi niyetimi kullandırmak kötü oldu22 Yorumla- +1 yıl
Beğendiğin için teşekkür ederim @fikretinmucadelesi
- +1 yıl
Ne demek azizim.
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 26,2b cevap paylaştı.
+1 yılKuzenimin odası dicem de onlar o yüzden havalandılar demek ki o evi dedem onlara verdi bizim oda da duruyordu o zaman tapusu onlarda değildi çünkü dedem rahmetli olmamıştı ama ben ne bileyim küçük kuzenim denicek beni korkutacak dua edecem yine korkarken denicek hiç düşünür müsün? odaya gitmem ama dediğim gibi o olmasaydı onun gerçek yüzünü göremezdim belkide bunlar yaşanmasaydı Allah korusun Allah fırsat vermesin amin daha kötü şeyler olabilirdi bu sene de yalandan abla diyip tuzağına düşürmeye çalıştı ben hissettim ilk göz temasından ve hiç muhattap olmadım ama çok zorladı herşeyi üstüne aldı çok mutlu oldu falan manyak
313 Yorumla- +1 yıl
Sanırım tacize uğramış ben öyle anladim
- +1 yıl
KS'de buna mecbur kalıyorsun. Soru c ile başlayan kategoride sorulmadığında sen c ile başlayandan yazarsan kaldırıyorlar. Muhtemelen durum bu.
- +1 yıl
- +1 yıl
Tacizler edildim oldu mu? aldınız mı cevapı evet korkutuldum bu sene yine denedi izin vermedim korkmadım da
- +1 yıl
@bayrakmerve27 Yani anladım ben aslında ama biraz karmaşıklık var amlatımda sanki taciz harici ufak bir şey yaşanmış gibi de anlaşılıyor hafiften. İstemiyorsan hiç taviz verme zaten.
- +1 yıl
Ne gibi mesela ne demek istiyorsun açık söyle
- +1 yıl
@bayrakmerve27 yav o sana o yönde yanaşırken, çok anlık kısa mecbur kalmış olabilirsin belki aynı evde başka biri vardır hırgır olmasın diye ses edememişsindir. Ya da çok kısa anlık ses etmeyeceğin tutmuştur falan.
- +1 yıl
Kuzen çapkın hala da öyle şerefsiz altta çok kişi vardı zaten merak etme bağırdığım anda ağzımı kapardı kimse duymasın diye Allah'tan kapı kilitlemedi onu akıl edemedim kardeşi geldi kurtardı
- +1 yıl
Kardeşi kız mı?
- +1 yıl
Evet oda üzüldü
Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Gençken genellikle bütün hayallerin gerçek olacağı düşünülür. Haliyle her hayal de gerçek olmaz ya da olamaz. Haklı olarak yaş ilerleyince anlar insan , hayırlısını kolaylıkla dilemek gerekiyormuş diye. Fazla beklentiye girmemek lazım yani.
20 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGençlik zamanlarımda hanımefendiler benden neden nefret ediyor diye içlenir dertlenirdim. Sonra okudum kültürlendim kendimi geliştirdim. Artık hanımefendilerin bana yönelik tek taraflı nefretlerini olgunca karşılayabiliyorum. Herkese sevdiğiyle mutluluklar bana da yalnızlığımla huzurlu günler... 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
+1 yıl- Cinsel deneyim yaşamak,
- Sayısal sözel tercihi,
- Üniversite tercihi,
- Yanlış arkadaş tercihi,
- Boşa geçirilen zaman,
- Kavgada söylemek aklına gelmeyen sözler...
78 Yorumla- +1 yıl
Tm olarak bu. Eic seç
- +1 yıl
Cinsel deneyim neden pişmanlık oluyor acaba? deneyimini kazanmak özgüven arttırır
- +1 yıl
Herkes için değil zaten. Yapıp sonradan pişman olanlar var.
- +1 yıl
neden pişmandın peki?
- +1 yıl
Ben bu saydığım maddeler yaptım veya pişmanom demedim. İnsanlardan duyduğum pişmanlıklar bunlar.
- +1 yıl
İmza kaşe mühür
- +1 yıl
@SinEMCÜKLE dini konudan bakınca çok büyük pişmanlık yaşanılıyo
- +1 yıl
@Nurrrsu haaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlığa fazla anlam yüklemek.
Arkadaşlık-dostluk diye bir şey yoktur. İnsanlar menfaatleri uyduğu sürece görüşürler, derinden bir sevgi duymazlar, olabilecek tek şey sempatidir. Menfaatleri bittiğinde sizlede işleri biterler.Gerçekten arkadaş olduğunu dost olduğunu düşünen varsa, bir taraf , statü değiştirsin ve ya evlensin bakın hala arkadaşmısınız. Çok nadir.60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl• Çabuk bağlanmak.
• Herkesi, kendin gibi sanmak.
• Fazla fedakar olmak.
• Kendinden başka herkesi düşünmek.
• İnsanları fazla ciddiye almak.
• Ufacık dertleri bile, büyük dert zannedip; kendi kendine acı çektirmek.
• Her şeyi bildiğini zannedip, yanlış adımlar atmak.
• Hayatındaki insanların kalıcı olacağını zannetmek.
• canım saçma şeylere özenmek. ( Mafya vs. )
Bu liste uzar gider ama şimdilik bu kadar olsun.21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl”Canım” yazan kısım, ”S*lak” olacak. Site, düzeltmiş.
Lisedeyken kızın tekini çok pis dövmüştüm, halen aklıma gelince üzülüyorum gerçi barıştık sonra 3 sene sonra sjsjsjs
60 Yorumla
+1 yılİmmmmm omer iyi cocuktu ama bir kusuru vardi insanlara fazla guvenirdi
70 Yorumla
+1 yılHerkesi kendim gibi zannetmek bana pahalıya mal oldu
61 Yorumla- +1 yıl
Keşke herkes snein gibi olsa
+1 yılÇok var ya ama genç yaşta hızlı zamanlarım şu an benden olgunlardan hoşlanmam olabilir bi ara yanlışlıkla evli birinden hoşlandım hatalardan ders alarak yaşıyoruz...
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılLise yıllarımda Arkadaş ortamında sigara içmeye başlamak en büyük pişmanlığımdır
47 Yorumla- +1 yıl
yapmayan varmıydı cok nadir biz yaş grubunda
- +1 yıl
@rumuzrumuz06 aynen öyle çok haklısın ama işte keşke başlamasaydik O gün bugündür sigara içiyorum
- +1 yıl
bende aynı :) gerçekten garip oldu keşke olmasaydı:)
- +1 yıl
- +1 yıl
@Kovaa151 maşallah 🧿 çok iyi yapmışsınız rabbim daim eylesin inşallah 🙏 benimde çok şükür sigaradan başka kötü alışkanlıklarim yoktur inşallah bir gün bende bırakırım sizin adınıza sevindim gerçekten darısı benim başıma
+1 yılAşk ve arkadaşlık ilişkilerine gereksiz öncelik vermek
yeteneklerini keşfetmemek, olanı da köreltmek
vakti savurganca harcamak
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye 'de seks, yurtdışında korunmasız seks
710 Yorumla- +1 yıl
Haha neden zenci cocukmu istiyodun
Cevap sahibi+1 yıl@Keremcan2021 ne alaka Türkiye'de ve Dünya'da genel pişmanlık konusu bu
- +1 yıl
Heee sen bunların yaptın vallahami 😝
Cevap sahibi+1 yıl@Keremcan2021 yapmış da olabilirim 😂
- +1 yıl
Valla ben sadece filmlerde böyle hangover oluyor saniyodum sen bildiğin ülkenin vurursun şu an helal olsun kanka yakışır
Cevap sahibi+1 yıl@Keremcan2021 ahahahha yanlış anlaşılmış. Türkiye de seks yapan yurtdışında korunmasız seks yapan pişman olur dedim. Yurtdışında korunmasız seks yapmadım yani 🤣
- +1 yıl
Türkiyede kaç kişi ile seks yaptın ki pişman olsun
Cevap sahibi+1 yıl@emregvn336 1 kişiyle bile yeter
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Walla çok yanlış anlamışım ben olayı seni bildiğin fakır sandım haha neyse olsun deneyim onemli
kimseyle cinsellik yaşamayıp kendimi eşime saklamak. kim kalmış da böyle düşünen ben düşündüm. enayilik yaptım
21 Yorumla
+1 yılÖğrenme fırsatım varken daha fazla dil öğrenememek. İngilizcem ve Almancam var sadece iyi konuşabildiğim. Keşke İspanyolca, İtalyanca ve Rusça da öğrenebilseydim. Hatta japonca bile olurdu…
00 Yorumla22 yaşındayım ama liseye yeni başladığım zaman 7. Sınıftaki erkek kuzenimle birlikte kaldım ve sabaha kadar inmedi üzerimden
10 YorumlaValla para tutamamak diyorum gençken o parayı tutmak gerekiyor. Artık tutuyorum ve kazandığımı. İşime yatırıyorum kazanıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzamanında yıllarımı boşa geçirdiğim gereksiz oksijen israfı insanlarla eski sevgilimle geçirdiğim bomboş zamanlar keşke hiç biri hayatımda olmasaydı şimdi vakti geri alsam selam verirsem şurdan şuraya gitmek nasip olmasın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kadın tanımak. Detaya gerek yok. Biri de Zamanında evlenmemek. Şimdide kimseyi istememek. Mantıkla düşünmek. Mantığımın kalbimin önüne geçmesine sebep olur
20 YorumlaO gençlik sonsuza kadar sürecekmiş gibi yaşamak herhalde
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çine gidiyordum çok genç bir yaşta bağlantılarımı kurmuştum şartlar ve koşullar değişince gidemedim.
Bencillik yapıp gitmeliyim.00 Yorumla
+1 yılMadde kullanmak, birisine zarar vermek ya da hayatina mal olmak ve erken yasta cocuk sahibi olmak bence bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirini gereksiz yere takıntı yapmak. Aşık olduğum için her kusurunu görmezden gelmek ve cinsellik yaşamak bu kişiyle.🙄
32 Yorumla
+1 yılZaman kavramını unutmak, ya çok beklemek ya da acele etmek
30 Yorumla
+1 yıl@1Pandora iyi geceler, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın? Ben atamadım xper yetmiyormuş
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Hata olduğu bilindiği halde ısrarla yapılan tüm yanlışlar
10 Yorumla
+1 yılYaşım 17 iken 26 yaşındaki edebiyat hocasına aşık olmuştum 😃
10 Yorumla
+1 yılDemirel ne demiş...
Dün dündür
Bugün bugün dür
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı. Aşık olmak ilişkiye girmek arkadaşlara uymak
Eger bunlar olmasaydı hala gençtim 🥲🥲10 Yorumla
+1 yılSağlık ve zaman şu hayatta bize verilen en kıymetli 2 nimet. Bunların değerini bilmeden yaşamak en büyük hatadır. O nimetleri heba etmektir, savurmaktır.
40 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılKolay güvenmek
İyi niyetli olmak
Empati yapmak
12 Yorumla- +1 yıl
@Nurrrsu kesinlikle 👍
farklı meslek seçerdim şimdi bunun için uğraşıyorum
00 Yorumla
+1 yılO zamanlar insanlara hemen güvenmem artık kimseye güvenmiyorum kardeşlerime bile güven miyorum
00 YorumlaKondom kullanmamak!
Not: Benimle ilgisi yok, genel olarak bu durum yaşanıyor.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılKızların yanlış erkeğe bekaret vermesi , erkeklerin yanlış kız *
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Çok sevdiğim birine sırf yanımdakilere hava atmak için kötü davranmıştım benim pişmanlığım bu
03 Yorumla- +1 yıl
Karın mi
Burada yazılan şeyler hata mı acaba 😂😂 kim yazar ki hatasını 🤣🤣
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 950 cevap paylaştı.
+1 yılYaşlılıkta keşke demektense gençlikte ufak hatalar yapmak mantıklı bence
00 Yorumla
+1 yılKremsiz güneşe çıkmak. Çocuk yapsan bu kadar büyük hata değil
02 Yorumla- +1 yıl
sdhfsdf neden?
- +1 yıl
Dostum deriyi eskitmek ceket eksitmeye benzemiyor 😂
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenciz ya bişey olmaz diyip göz göre göre yapılan hatalar
00 Yorumla
+1 yılVallahi ben gençliğimde çok eşek... ktim çok hata yaptım
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 6,2b cevap paylaştı.
u +1 yılYapılan hatayı kabullenmeyıp tekrar hata yapmak
00 Yorumla
+1 yılEğleneceye kendimi kaptırıp ilkokulda kız arkaşımı düşürmüştüm
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hala pişmanlık yok bi çok hata olsada ben istedim yaptım 😂
00 YorumlaBir kereden bir şey olmaz kanka lafına inanmayacaktım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZina etmemek, içki içmemek, faiz yememek, sigara içmemek, sürekli ibadet etmek , günah işlememek
13 Yorumla- +1 yıl
mal
- +1 yıl
bu mu hata
Cevap sahibi+1 yıl@SinEMCÜKLE evet hemde büyük hata
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayallerindeki şeyleri gerçekleştirdiğin de hayallerindeki kadar güzel olacağını sanmak. Hiçbir zaman hayal ettiğiniz kadar güzel olmayacak.
10 YorumlaHiç ilişki düşünmediğim bi anda sevgili yapmak ve o kişiyle opusmek falan ve bunu ailemin öğrenmesi ve kaç gündür ilaç kullanipta toparliyamamak
20 Yorumla
+1 yılZamanın kıymetini bilememek
Doğru adımlar atamamak
Kendine bir yol çizememek
Etrafın lafını fazla ciddiye almak
bu liste uzayıp gider
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben ilgi çekmek için abuk sabuk sanaldan yalan söylerdim küçükken sinir olurdum ya zorbalandığım için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğitimi, yani okumayı ciddiye almamak. Okumak yerine, haylazlık yapmak. Dersi dinlememek. Okusaydım hayatım çok daha güzel olabilirdi
00 Yorumla
+1 yılBir seyleri hep ertelemek, degmeyecek kisilere fazla deger verip kendinden ödün vermek
61 YorumlaIyisin hiç kız arkadaşım olmadı yani ilk cinselliğimin bir paralı Yaşadım ve geç yaşadım Yani 34'ünde ilk cinselliğimi yaşadım diyeyim bu hataydı size kadına çok değer verip bir şey var zannetmek bunda 25'inden sonra falan anladım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude atmak hemde saçma sapan birine. yerini vaktinde terketmemek. birini unutmak için başkalarını kullanmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUygunsuz bi hayat yaşayıp bunalıma girenler. Bunalımlarının sebebinin bu olduğunu fark etmeyip aynı hatalarla mutlu olmaya çalışanlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğeri 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer vermek çokta değer vermemişim arada ik kuruş fazla ama neyse
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 652 cevap paylaştı. Herhalde benim okul çaglarında derslerim iyi olmasına ragmen üniversiteye gitmemek için direndim
00 Yorumla
+1 yılBenim çok hatalarım var mesela arkadaşlarım beni sevsin daha çok sevsin diye pahalı hediyeler alırdım hep bu en pişman olduğum şey
31 Yorumla- +1 yıl
Halen yaptığım bir hata Allah belamı…
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirine saplantılı olmak
Gereksiz biriyle cinsellik yaşamak
10 Yorumlaİnsanları üzmek. Hâla daha yapmaya devam ediyorum daha ne kadar deneyim edinmem gerekiyor bunu engellemek için bilemiyorum, sanırım her daim üzülcez ve üzeceğiz
10 YorumlaAnlatsak buradakiler ders alırmı mesela arkadaşları çok değer vermek hiç bir arkadaş ailenden önemli değildir şimdi neredeler hani nerdeler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöylesek ne olucak sanki hata kendi kendine mi düzelecek
00 YorumlaKesinlikle büyük konuşmak benim için yani hiç bir zaman yapmam etmem demeyeceksin
30 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat