Kişilik & Karakter Girdiğiniz ortamlarda ilgi odağı olmak için uğraşır mısınız? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ortamlarda ilgi odağı olmak için uğraşır mısınız, yoksa siz zaten her zaman ilgi odağı mısınız?sen nesin be Girdiğiniz ortamlarda ilgi odağı olmak için uğraşır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Umurumda bile olmaz. 1 0 Yorumla
Ismimyok3874 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ugrasmiyorum. Ilgi de istemiyorum zaten 2 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Uğraşmam 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Hayr görünmezm 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yok uğraşmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Umurumda bile olmaz.
Ugrasmiyorum. Ilgi de istemiyorum zaten
Uğraşmam sevmiyorum da
Hayır ugraşmam
Hayır
Uğraşmam
Hayr görünmezm
Hayır
Yok uğraşmam