Düşmanlarımı küçümsüyormuşum.😂 Kim bu kuyu kazanlar?

Düşmanlarımı küçümsüyormuşum.😂 Kim bu kuyu kazanlar?

Ben kimseye düşmanlık etmem. Bana düşmanlık eden varsa da gardımı alırım. Düşmanımı küçümsemem, dostumu da küçümsemem, kimseyi de küçümsemem.
Düşmanını ciddiye almayan, kimsenin kendisine düşman olamayacağını düşünenler ölümcül bir narsizmin pençesine düşmüştür.
Makamımız, mevkimiz, konumumuz, statümüz ne olursa olsun hiçbirimiz Allah değiliz. Hepimizin, desteğine ihtiyaç duyacağımız dostları, korkmamız ya da tedbir almamız gereken düşmanları var.
Büyük lokma da yemeyelim. Büyük söz de etmeyelim.
Bugün dostum diye bastığın yarın ayağını kaydırır. Bugün nefretini önemsemediğin bir kişi, yarın seni uçurumdan aşağı iter. Bugün düşman bellediğin kişi, yarın seni düştüğün bataklıktan kurtarır.
https://www.youtube.com/embed/ul3sUUOifas*bugün dostum diye bağrına bastığın
Yok ciddiye almıyorum burada benim de çok düşmanım var buradaki herkes kendini bir halt sanıyor 3-5 tane etiketi alıp üç beş tane sorusuna yorum gelince senin sahibi sanıyorlar
Ben düşmanlarımı çok iyi biliyorum en son kuzen ondan önce kuzenin arkadaşı ondan önce kız kuzen ondan önce kız arkadaş ondan önce eşi ondan önce komşunun oğlu komşumun oğlununu yine gördüm muhattap olmadım ama sarılmak istedi ne kadar büyümüşsün dedi kuzenim eskiden bana kötü şeyler yaşattı sonra 15 yıl sonra yine yaşatmak istedi izin vermedim kanmadım abla demesine arkadaş dersen onları da umursamadım evet ağladım ama geçti kız kuzen de kullanmaya bayılır kullandırmadım sinirlendi kuzenin arkadaşı ona da o fırsatı hiç vermedim
Kendini bir halt sanıp düşmanım olabilecek vizyonu kendinde görenler olabiliyor :D pek salladığım söylenemez. Kimin ne mal olduğunu cümle alem biliyor dhdh tek bir kelime etmiyorum kendi kendilerini rezil edişlerini izliyorum daha zevkli. Cin olmadan adam çarpmaya çalışmak, yazık kafanıza.
Cevap
18Cevap
Düşmanım varsa yazık ona çünkü umrumda degil kendi kendine oynar durur🤣🤣🤣
Düşmanını küçük görürsen gafil avlanıp yenilme potansiyeli artar
Hshdhs tehlikeli sularda yüzme cassia 😂😂isminde s ve m harfi olan herkes başına düşman kesilmesin şimdi
Kimseyi ciddiye almıyorum ya üff halim yok😌
O s ve m kimse 5 adım geri atsın bakalım 🤨
Adım Melissa hahahahab düşmanın benim 😂 😈😈😈😈😈
neyse ki ismimin içinde s ve m harfi yoktur 😂😂
Bak odaklandığı yere bak gari 😂😂
kimsenin odaklanmadığı yerlere odaklanırım 😀
Düşmanların varsa dostların da var gardaş😂🤣😎
Düşmanlarını ciddiye alan insanlar zaten mutlu olamaz : ) böylesi daha iyi
sana yıne bır yerlerden vahiy mi geldi ((:
ben düşman edınecek kadar yakınlık kurmuyorum
Varlıklarından bile haberim yok, çevremde bi şeyler oluyor ama hiç ilgilenmiyorum yoluma bakıyorum sadece
Kimseye düşmanlık beslemiyorum. Sevmiyor olabilirim , nefret ediyor olabilirim ama düşmanlık beslemem
Ciddiye alınacak yönleri varsa alırım elbet. Küçümsemek doğru bir davranış değil, gardını indirirsin sonra. :)
Düşman görmüyorum kimseyi ya, düşmanlık yapan da kendine yapıyor hep
Ciddiye alırsam onlar da kendilerini ciddiye alır, onun için ciddiye almıyorum ciddiyetsizleri :D
Düşmanım var mı bilmiyorum.
Varsa göstersin kendini ciddiye alayım.
Düşmanım olacak kapasitede birisi yok etrafta :D
Hiç ciddiye almıyorum bu yüzden istediğini yapabilirler
Dostum olmaz, hasmım yaşamaz. Sizler benim küçük kardeşlerimsiniz
Öyle basit düşmanlarım olmadj olanları ciddiye aldım hee basit düşman olanları da görmezden geldim
Oha bu harfler bana ait ama o kişi ben değilim 😃
Bu kesin semadır ben sema değilim engelden kurtuldum 😃😃😃
Bana mazlumu getirin der gibi 🤪
Allah beni kimseye düşman etmesin 😊
Harflere bakarsak, Sinem hanın düşmanın.
Onlar kimki önemseyim shs
Düşmanım varsada selam olsun 😂
Ciddiye almasam düşman demezdim zaten
Düşmanım yok ki
Dostum olmaz hasmım yaşamaz
Düşmanım yok çok şükür
alırım
almıyorum
Alıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?