Kişilik & Karakter Bir İnsanı İlk Nasıl Tanırsınız? OruçReisGeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 121 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi geceler Bir insanı ne kadar sürede nasıl tanırsınız?https://youtu.be/Syg7vbQltB8?si=E3YKRkPrkuNtpJji Bir İnsanı İlk Nasıl Tanırsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. ilk tanımam zamanla tanırım 0 0 Yorumla
EslemŞura_199 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl İnsan en iyi yolculukta tanınır derler bir diğer alternatif sinirli iken tanınır sinirli iken ki tavrı nasılsa artık gerçek düşünceleri her şey anlaşılır derler 0 0 Yorumla
kagitrulo Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Onun kendinden ne kadar bahsettigine gore degisir ama genelde ben 1 haftada taniyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ilk tanımam zamanla tanırım
İnsan en iyi yolculukta tanınır derler bir diğer alternatif sinirli iken tanınır sinirli iken ki tavrı nasılsa artık gerçek düşünceleri her şey anlaşılır derler
Onun kendinden ne kadar bahsettigine gore degisir ama genelde ben 1 haftada taniyorum