Bugün sinirliyken kendi kardeşinin karısına küfreden birine şahit oldum. Böyle insanları gördükçe kanım donuyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bugün sinirliyken kendi kardeşinin karısına küfreden birine şahit oldum. Böyle insanları gördükçe kanım donuyor.
ben kolay sinirlenmem.. sadece sevdiklerim zarar görürse ya da ben haksızlık yaşarsam sinirlenirim ve kolay geçmez.
senin bahsettiğin insanlar maalesef insan bile değiller.. . karaktersizlik sadece sinirli bile olsam küfür etmem ben
Ona göre sizde dikkatli seçmeye çalışın adamı. Valla nerden anlıycaz flan birazda anlayın. 😅Ben bazı kız arkadaşlarımın anneleriyle daha görüşmeden resmini görünce anlıyorum bizim ilişki yürümez die. Veya ailesini. Ona görede diyorum gel severek ayrılalım. Sizde biraz sezileri kuvvetli olun. Sadece adam tipli ya da hiç küfür ağzından çıkmaz kediye yem atar şeklinde düşünmeyin. Biraz seziler içgüdü bide mantığı çalıştırın
Ben henüz seçmedim ama önerinizi dikate alırım.
Verirdim bikaç olumsuz örnek de nodun düşmesin 😅Sen yinede dikkate al.
Tesekkürler.
Ricalar
Sinirli oldugum zaman. Dışarı atarım kendimi.. parkta yürürüm. Ne olursa olsun küfür etmem. Kardeşinin hanımına küfür edenler adammı.. onuda ayrı düşünmek lazım.
Değil tabikii.
Ben iade ettim gibi😅tabi ki küfretmedim ama ağır konuştum.
Komşumuz ya... kadın tek başınaydı. Erkekligine güvenerek üstüne gidince karısmak zorunda kaldım. Günümüzde erkekler güçlerini kadınlar üzerinde kullanmaktan hiç çekinmiyorlar.

Böyle ciddi oluyorum 😄 Küfür etmem veya bağırmam.
Cevap
19Cevap
Patlamaya hazır bomba gibiyim gadası
En çok kendine zarar veren kişi ben oluyorum.
İyiyiz, genciz, güzeliz, hoşuz 😂
Sinirliyken dedim sado gevşeme😅
Evet çok güzelsin.😅
Sinirliyken böyleyim genelde
Sinirliyken küfretmem veya etrafa saldırmam. Genel olarak sinirli halimi az görürler zaten.
Bu arada eskiye göre az soru soruyorsun neden?
Ders çalışıyorum, is güç fazla girmiyorum siteye.
Çok güzelsin.
Teşekkürler ama ne alaka?😅
Uzun süredr takip ediyorum seni ama mesj atmıyorum dm kapalı buradan yazayim dedim
Mantıklı düşünmeye kendimi zorlarken şekilden şekle giren kertenkeleler gibiyim, mantıklı düşünemezsem vah vah ortamın haline :d
Sinirlenince bende illaki küfür edebilirim ama ortalığa ederim. Kimseyi özne olarak kullanmam
Ben küfüre bir şey demiyorum zaten. Kadına hele ki yakın akrabasına yapılmasina..
Aslında küfür etmek çok yanlış o söylediğin şey çok ayır yanlış bir şey
Sinir anında edilebiliyor. Yanlış olduğunun cümle alem farkında zaten.
Biraz yaşadığın ortamla alakalı bir durum kültür çok önemli bu konuda
Evet öyle. Yaşadığım semt beni yordu.😅 bu arada sen bana kültürsüz mü dedin şimdi😅😅 küfrü eden benmişim gibi.
Ortam derken ortam herkesi aynı etkileyecek diye bir şey yok sonuçta soruyu sen ne güzel küfür etti diyerek sormamışsın rahatsızlığını göstermişsin ortam derken aile arkadaş vs bunlardan biri veya birkaçı etkiler aile ortamı iyidir arkadaş ortamı berbattır ortam deyince şehir mahalle etkili olmaz herkese yani
Sinirim biraz tersdir ama okadarda ileri gitmem her kimse çok ayıp etmiş
Şeref namus olmayınca insanda şaşırmıyorum artık.
Bütün mahalle duydu. 😐
Çok zor öfkelenen biriyim.. Öfkelendiğimde de kontrolü kaybetmem..
O kadar da degil ama sınırım var ama kendimi tanımam neye sinir olduğuma da bağlı
Ortam degisikligi cogu zaman ise yarar.
Sakin kalmaya çalışırım 😃
Ateşle yaklaşılmaması gereken cephanelik gibiyim
Sinirlenince genelde insan pıçaklarım.
Kötüyüm
Sinir anımda fenayım
Gayet sakin
karaktersizmiş.
Sabır çekerim
Çok kötüyüm
Öfkesine hakim bi birey adhajaja
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?