♾️ Karakterinizde/huylarınızda değişmeyecek ve hep öyle olacağım dediğiniz bir özelliğiniz var mı?

♾️ Karakterinizde/huylarınızda değişmeyecek ve hep öyle olacağım dediğiniz bir özelliğiniz var mı?

Bazı özelliklerim hiç gitmemiş benden, hâlâ öyleyim, mazideki gibi ve iyi ki değişmeyen özelliklerim var, her zaman, her yaşımda, ah ergenken de hep yaşı geçkin, olgun erkekleri sevdim, insanın hiç mi değişmez bu özelliği lakin ben de değişime uğrayacağına ben çıtayı daha da yükselttim, evvelden yani ergenken 40 yaşlarındaki adamları çekici buluyordum şimdi ise bakımlıysa şayet 60 yaşındaki bir adama dahi hissiyatlarım oluyor, daha da hoş geliyor gözüme olgun adamlar, o adamlar da yaşanmışlıklar var, yılların getirdiği bir olgunluk var, yaşı geçkin erkeklerin yüz hatları da oturmuş oluyor ve daha erkeksi oluyorlar, daha albenili, gülüşleri dahi bir başka oluyor, tabii ki her yaşı geçkin adam karizmatik değil lakin oldum olası kendimden yaşça büyük adamlara alaka duydum, erkekte sakal, yine hayalperestim, bu özelliğim de gitmemiş benden, hâlâ duygusalım, şunu da farkettim bazı özelliklerim benden gitmese de boyut değiştirmiş, hayallerim eskisi gibi uçarı değil, daha mantıklı hayaller kuruyorum şimdi, daha içi dolu hayaller, her ne kadar duygusal olsam da sadece değer verdiklerime kırılıyorum, sadece sevmekten vazgeçmediklerim, vazgeçmediklerim yeniyor beni, ondan gayrısına yenilmiyorum.
Ve şu özelliklerim de hiçbir şekilde boyut değiştirmeden aynı kalmış ben de. Hâlâ papatyalara aşığım, hâlâ dans ederim müziğin ritmine kaptırıp kendimi, hâlâ eski şarkıları dinlerim aynı hissiyatlarla hiç bıkmadan, hatta çalgı aleti olarak evimde radyo, gramafon, saksafon, pikap olsun isterim, hatta eskilerden şu şarkıyı da şuraya bırakayım.
https://www.youtube.com/embed/bcb0DOgzrt0Lokiciğimi gördüm de geldim ehe 😁
Ben çenemi tutamıyorum ya. Gördüğümü, düşündüğümü doğrudan söylüyorum. Bu yüzden kriz yaşadığım insan çok oldu çünkü dünya benim gibi düz insanlar için ziyadesiyle narin ve alıngan 😄
Uğraştım ama olmuyor, bu huyum değişmeyecek sanırım.
Dedim Lizaben gelir hemen :D 🍀
Bende Slyvie ye hayranım azcık ama :D
Sophia Di Martino bence de çok başarılı kadın
Hep inatçıydım ama bir o kadar da iyimserdim hep..
Teşekkür ederim <3☺
Rica ederim <3
Evet çoğu özelliğim mesela benim için kırmızı çizgi olan konular hiç değişmez karakterimde dürüstlük gibi iyi niyetli olmak gibi mesela devamlı öyleydim ve hep öyle kalacağım ne olursa olsun...
Cevap
9Cevap
Hep inatçı, dürüst, kendi doğrularını savunan, güvenilir biriyim ve öyle de kalacağım.
Birçok şey var esnek olamadığım, şeffaflaştıramadığım daha doğrusu değiştirmek istemediğim.. Yazarsam roman olur..
Hep böyle affedici biriydim, hep de böyle olmaya devam edeceğim gibi. Bu yönümü törpülemeye çalışsam da olmuyor. Kolay affediyorum ve sonra yine aynı kazığı yiyorum.
Her zaman sert karakterli kimseyle anlaşamayan kendi ayakları üzerinde dimdik duran ve kimseye muhtaç olmayan biriydim ve her zamanda öyle olacağım ✌🏻
Umursamayınca çok güzel umursamıyorum. Kafaya takınca da delilik seviyesine getirmeden bırakmıyorum. Bu değişmez sanırım 😂
Zeki, dürüst, insan gibi insan, kötülük düşünmeyen niyeti olmayan birisi ve artık kendine inanan mücadele edecek birisi olacağım
Hakkımı vermeyenden hakkımı alırım. İlahi adalete de güvenirim, kendi adaletimi de saglarım. Yoksa ruhum rahat etmez 😂
Evet. Ben elma veren ağacım. Hiç bir durumda başka bir meyve vermem. Bazj özelliklerim nettir. Dost düşman bunu bilir
Hep merhametli bir insandım hep öyle olacağım, kalacağım 🙏🏻
Kendi ayakları üstünde duran dimdik bir insanım kimseye minnetim Yok hepte öyle kalacağım
Sosyal hayat içinde ne kadar toleransliysam işimi yaparken de bir o kadar disiplinliyim.
Hep kendimle vakit geçirmeyi seviyordum hep de öyle olacağım.
Karşıdaki kişiye saygımı bozmamam. (Sınırını aşmadıkça.)
Loki adamım
Kendi kafamın dikine yürüycem herzaman
inatçı olmam, hep böyle olacağım
İyi niyetim ve inadım
Sanırım suratsızlığım 😂😂
Hep temizlik hep te temiz kalacağım
Hiç eyvallahım olmadı olmayacakta
Mesafeli ve soğuk oluşum.
Sakin ve huzurlu oluşum çocukluktan geliyor 🍀🗝️
Herşeyimle benim ve bu böyle kalacak
İyi niyetimi asla kayabeymeyeceğim
hata affetmem