Artık içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ne yapabilirim?

Ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim ve açıkçası istemeyerek okuyorum. Radyo televizyon öğrencisiyim ama hiç benimle uyuşan bir bölüm değil. Okul zaten kötü Kayseri üniversitesi bilen bilir lise 5 gibi bir ortamı var berbat her neyse. Şu son 2-3 yıldır ben kendimle savaşıyorum resmen. Dışarı çıkmak istemiyorum, bir işe girip çalışmak istemiyorum, okula gitmek istemiyorum, beklenmedik durumlarda inanılmaz stres yapıyorum ufak tefek şeyleri kafama takıyorum. Bunlar hep vardı aslında ama üniveristeler açıldıktan sonra bu daha çok arttı istemeyerek gittiğim için. Her an okulla alakalı şeyleri düşünüp strese giriyorum. Öte yandan geleceğim konusunda da kaygılarım var hadi bir ihtimal mezun oldum sonra ne yapacağım bilmiyorum. Atılgan bir insan da değilim bir şeylere başlamak her zaman zor olmuştur benim için. Param da hiç yok çok zor alabiliyorum para 50-60 lira için kavga ediyorum resmen ailemle çalış kendi harçlığını çıkar gibi iğneleyici sözler söylüyorlar. Psikolojimin kimse farkında değil ben artık kaldıracak gücü kendimde bulamamaya başladım iyice kilo verdim sosyal çevre konusunda bi sorunum olmasa da içimde aşamadigim çok şey var. Buna bir cevap gelsin gelmesin pek umrumda değil içimi döktüm aslında her neyse..

Artık içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ne yapabilirim?