İşyerinden müdürünüz size neden haksızlık yapar kafayı size neden takar adaletsiz olur sizi neden görmezden gelir?

İşyerinden müdürünüz size neden haksızlık yapar kafayı size neden takar adaletsiz olur sizi neden görmezden gelir?

Birincisi o müdür deildir soytarı falan olsa gerek benimde oyle bi patronum oldu kardeşim inat ona bi ters cıkıyorum sonra hep suyuna gidiyordum sonra hiç beklemedigi bi anda tersliyordum toplantılarda bozuyodum hep delirttim iyice bana takmıstı😂😂😂sende hoslanmadıgı ya da hükmedemediği bişey vardır💪
bir şey var ama bende çözemedim işimizi yapıyoruz gene bir manyak çıkıyor işte
Omur boyu olmasada bir süre orada çalışmayı düşünüyorum haksızlık yapan kendisi şikayetci olsam hakli olan benim sadece bana neden taktığını cozemedim karşısına geçip sorucam zaten kafaya koydum
Anlamaz bence ama benim de taştı bir kere daha ugrasirsa avazım çıktığı kadar bağırarak hakaret ederim rezil ederim
O onu istiyor zaten ben yapmıyorum mobbing bildiğin ne zaman pes etcem diye hevesle bekliyor
Sektörü buraya yazamam. birsey yapmamı istemek değil konu beni arka plana atıyor gibi düşün görmezden geliyor
Keyiften bagiramki sabrımı taşırdı artık haksizlik yaparsa savunmak için sesimi yukseltirim şimdiye kadar sustum hep
Sevdiğim iş değil aslında sadece o bana takti diye bende inatla direndim🤣
Yok suclucak bişe yok ff sen yanlış anladın ben gayet düzgün çalışıyorum
Bende sözü geçen biriyim kidemsiz degilim
Ahahahahahaha sez sez
Cevap
4Cevap
boş insan olduğu içindir ya da ruh hastası
Ruh hastası kesinlikle
İş yerinde normal bişey
Heryerde bir sorun çıkaran oluyor dimi
Aramalıyım dimi hakkımı ister istemez insan takıyor
Şikayet etmedim ama etmiş gibi oldum bir çok kişiye anlattım kulağına gittiğine eminim karşılıklı konuşmamız olur yakın zamanda sabrım taştı döverim kesin yani 🤣büyük olay yaparım
Bilerek yaptım lafcilik kulağına gitsin diye söylediklerim baktım devam ediyor karşıma alıp konusucam öylede olmadı en üste şikayete takintisinin bedelini odeticem ona beni tanımamış 🤣
Amin seninde hakkında hayırlısı olsun
Anlat bilelim. d
Tamam d d.
Rica ederim sen sagol
Siz öyle değerlendiriyor olabilirsiniz.
Takmak istediği için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?