♾️ Size bazen ara sıra zarar verse de yine de vaz geçmediğiniz/geçemediğiniz huyunuz özelliğiniz var mı? benim geç uyumak sanırım...

♾️ Size bazen ara sıra zarar verse de yine de vaz geçmediğiniz/geçemediğiniz huyunuz özelliğiniz var mı? benim geç uyumak sanırım...

Hatalarım doğrulara giden yolda bana mental olarak kas yaptıran antrenman âletleri gibi görünüyor daima. Bir de hatalar olmalı ki doğrularımın tadını tam anlamıyla alabileyim. Kendime "sen akıllanmazsın' diye baskı yapmak yerine her hatamı anlık değerlendirmek tercihim oluyor. Kendime saygılı ve sevgiyle yaklaşınca bir süre sonra hata kendiliğinden düzeliyor çünkü aslında ego o süreçte doğal bir şekilde doğru olandan hoşnut oluyor. İnsan olarak bence hata yapmak da ruhen, duygusal ve zihnen bizi besliyor. Tek püf noktası hatada ısrarlı gitmemek.. Yine de belli bir süreç mutlaka olacaktır, kendimizi suçlamak yerine kendimize inanalım her daim.. Zamanla akıllanırız bence illaki 😃🍀🗝️
Elbette oldukça fazla var hem de. Çoğu hatayı üst üste fazla yapıyorum o konuda akıllanmam diyebilirim. Toksik olan huylarımla da başım oldukça belada
affetmemem gereken şeyleri, kişileri affetme konusunda akıllanmam.
Teşekkür ederim canoşki 🥳
Rica ederim abla 🥳💛
Sinirim geçtikten sonra herşeyi unutmam...😄
Teşekkür ederim barışçım...😌🥳
Rica ederim abla.. 🤗🥳
Cevap
16Cevap
Ben aşırı derece de merhametli bir insanım. Bu konuda pek akıllanacağımı zannetmiyorum maalesef.
🙄Sürekli.. 10 dk önce asla yapmam dediğim şeyi 10 dk sonra yapar buluyorum 🙄Ben adam olmam
sjsjsj şu yorumuna bitiyorum abla 🌸
😀😀
Severim tükürdüğümü yalamayı 🙄
Amin inşallah 😀
Eski yaptığım hataları tekrarlamıyorum artık. Sanırım akıllandım.
İnanıyorum ya, bildiğim her şeye inanıyorum, çabuk gaza geliyorum, duygusalım ağlıyorum daha ne olsun. Ben ölmüşüm esselaaa
🌺🥺
❤️☺️
Okulda sürekli uykulu dolanıyorum dersleri neredeyse uyuklayarak dinliyorum ve yurda dönünce gece uyumuyorum yani uykum gelmiyor ve bazı insanlara sürekli sabretme gibi bir huyum var bundan da nefret ediyorum.
Cips yemek istiyorum günler geceler boyunca kıtır kıtır. Ama yemiyorum bilerek. Yemeye başlayınca çünkü ipin ucu kaçıyor
Benimde aynı şekilde geç uyumak ve biraz da burcumun özelliği olarak aşırı inatçı olmam ve aşırı iyi niyetli olmam... gerçekten akıllanmam ben...
Yaptığım şeyler beni aslında tecrübe sahibi yaptı akıllanmamaya devam daha çok tecrübe sahibi olmaya devamke..
Huyum batsın motordan vazgeçemiyorum, her yönden tehlikeli olsada evdekilerle tersde düşsek bırakamıyorum
İnsanlara inanmayacağım diyorum yine ısrarla inanmaya devam ediyorum. Bu konuda akıllanmayacağım sanırım, kendimden umudu kestim 😄
Gideceğim her yere ucu ucuna yetişmek😅
Bir şeyleri son ana bırakmak, ertelemek
Haketmeyecek insanlara gereğinden fazla değer vermek
Çok sevip hatalarını gözümün görmemesi ve sonradan farketmek...
Olmazmı en cok merhametimden her defasında zarar görürüm yinede akıllanmam ya
Çoğu konuda akıllandım ama merhametim ve vicdanım başıma bela bu konuda akıllanmam
Doğru kişiyi asla seçemiyorum ve asla akıllanmıyorum ben iflah olmam
İnsanlara güvenmek. Ne olursa olsun yine de vazgeçemiyorum
Merhametim, iyimserliğim. Ne olursa olsun bitiremiyorum.
Var. Kıskanmak. Gereksiz yere kıskandığım oluyor.
Of ben zamanım genişse asla yetiştiremiyorum hiç bişey ve asla akıllanamıyorum bu konuda
İnsanlara karşı hala iyi niyetimi koruyorum ne tuhaf de mi?
Genel olarak akıllanmam
Hâlâ her iki ayaklıyı insan sanıyorum..
Araba sürerken hız ve sollama tutkunluğu.
“Aşk” maalesef bu konuda akıllanmıyorum
KS'ye girmek 😂 Selamlar...
😂😂
@tuba-sueda 😂😍 selamunaleyküm muhterem cemaat kashdk
Ve aleykümselaaam sddjsd @Bidolutatlılılık 😂😍
Aşırı anlayışlı olmam zararını gördüm çünkü
Her zaman titiz ve düzenli bir insan olucam..
Yanlış yere yazmışım 🙄
merhamet saflık bu konularda akıllanmam
İşyerinde arkadaş edinmem
Ben her konuda akıllanmam galiba 🙄
tembellik ama zorla akillandircam kendimi
Bu aşk konuları.. herkese güveniyorum
Bir şey yok çok şükür
Var bi sürü yaa.
Geç uyumak ve Ani öfkelenmek
Çok fazla şey var hem de
Suratsızım hep akıllanmam 😅
Çok var can sıkıntısı