Sizi istemeyen birinin hayatında kalmaya devam edebilir misiniz?

Sizi istemeyen birinin hayatında kalmaya devam edebilir misiniz?

Hayır direnmedim tabi ki de.. beni istemeyen kimsenin hayatında 1 saniye bile durmam.. kim olursa olsun.. istemiyorsa çekip gidebilir böylelerini zaten bende hayatımda bir saniye tutmak istemem hak edene hak ettiği değeri veririm sadece
Etmem, etmedim de... canı sağolsun..
Olmayacağını biliyordum ama oldurabilmeyi ne çok istedim. Yılgın ve yıkık bir umutla yürüdüm tüm yolları. İçimde, hiç susturamadığım o müzikle bir parlayıp bir söndüm karanlıklarda. Kaybetmedim ama kazanamadım da. Hayat biraz da böyledir, bilirsin. En iyi sen bilirsin.. "Ben şuna inanıyorum sevgi insana her şeyi yaptırabilir, bir de sevgisizlik."
Teşekkür ederim 🌼🌼
Rica ederim 🌸
Kalmadım, kalmam, kalmayacam da bundan sonra.. Bunu söylemesine gerek yok.. Hissedersem bile bir an düşünmeden giderim.. Ne yaşayacaksam da kendimle yaşarım..
O kişi için yok olurum. Ki olmuşluğum var. Sonra büyük konuşup yiyorlar o lafı 😊
Cevap
13Cevap
Asla. Kadınlık gururum sevgimden daha önde gelir. Beni istemeyen biri için kılımı bile kıpırdatmam.
Benim onurum ve gururum her şeyden öte gelir Kesinlikle böyle bir insanın hayatında kalmam
O kadar çok direndim ki saçma sapan şeyler yaptım şimdi düşünüyorum da Zaman geçtikçe hiç gerek yokmuş zamana bırakmak en güzeliymiş
Aşırı gururluyum biri bana böyle diyecek 1 sn kalmam hayatında
Eskiden olsaydı belki ama Şu an gözünün yaşına bakmam bile
Hayır. Seni istem... demesi bile yeter bir daha zerremi bulamaz hayatında.
ona önce bi ders veririm sonrada hayatından çıkarım ;)
Yok ya ben direkt giderim.
Evet direndim sonra pes ettim
Bundan sonra herkesin yolu açık olsun byby
Direnmedim direnmem de
Bi kere yapmıştım daha da yapmadım
Hayır gurursuz değilim
Asla kuyruk dik hep
Bir kişide direndim
hayır
Hayır
Direnmedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?