Ben kontrolcü kişiliğim yüzünden hiç ipin ucunu kaçırmadım ki. Dün akşam bir kaç kadeh şarap içtim, sonra durdum bir daha da ağzıma bile almadım mi aslında içmek istiyordum. Tabii ki çevirme olur diye. Sonrasında da gerçekten çevirmeye girdim ama içme - çevirme zamanini iyi kontrol ettiğim için Tabii ki alkol çıkmadı 😂
bu kısım akılla ile ilgili özellikle aradaki zamanı ayarlamak... ne istedigini bilen olmak böyle bir şey uygun şartlarda cozurtmak istersen cozurtursun ve zarar görmezsin. herkes iradeli olamaz, tebrikler
Böyle olmak da bazen fazla yorucu oluyor be @lotus-patra. Bu basit bir örnekti. Tüm iş hayatı, çocuklar vs. Öyle olunca zihinsel olarak çok yorucu oluyor. Ben ki 4 ay sonraki ödemesini şimdiden ayarlayan adamım. Günü gelince bakarız diyemiyorum. Aslında çok Avrupa kafalı adamım ama şanssızlıga bak ki yaşadığım yer Türkiye 😂
Tabii ki ikisi çok farklı şeyler. Ben kısıtlamaci birisi değilim. Tam aksine bireysel özgürlüğü savunan bir adamim. Hollanda için bir arkadaşım şu tanımı yapmıştı. Toplumsal kurallarin son derece katı, bireysel özgürlüğün son derece sınırsız olduğu ülke. Ben de öyleyim sanırım 😂
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Napim ya benim de tabiatım böyle diyorum bende kendime hep :D en son ipin ucunu kaçırmadım ama mesela hiç değişmem dediğim kendime özel kişilik özelliklerim var ve seviyorum bunları
İpin ucunu sımsıkı tutuyorum her daim kaçırmaya da niyetim yok. İpin ucunu kaçırmamı bekleyenler yok mu çok var. Kim o beklentide ise dilerim kendileri ipi kaçırsınlar uç da kalmasın ip de🙂🍀🗝️