Kişilik & Karakter Hafta sonunuz umduğunuz gibi ilerliyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu hafta sonu iş olmasın diye yalvaran ben ➡️➡️➡️ Kaderin oyunu.😑 Hafta sonunuz umduğunuz gibi ilerliyor mu? Cevapla İş Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Eh işte eve gelene kadar her şey güzeldi 😃 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. benim beklediğim gibi 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Kolay gelsin, ben bugünü kendime ayırdım. Yarın spordan sonra eve gelip akşama kadar pc başında SOP yazacağım. Gezme planlarım sularda haliyle. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Bugün ufak bir rahatsızlanmam dışında gayet güzel geçti 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. bir şey umduğum yok haftasonundan. Düz geçiyor her zaman olduğu gibi. 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani eh işte.Bir kahve içtim bir tatlı yedim yaralarımı sardı😂😂 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ooo ışıl ışıl yaşıyorsun bu hayatı jsjkdkslw 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pek de yaşıyor sayılmam sayın hocam.😂 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evet şuanlık istediğim gibi ilerliyo 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Umduğumdan daha güzel gecti çalışmış olmama rağmen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cumartesi umduğumdan daha erken bitti. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaşlarının etrafı neden beyaz Matmazel Madina? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aa gerçekten beyazYaşlandım galiba Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Hangi dil bu dhrj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arapça. Yorumla KnightsSword +1 yıl Baya komikmiş şakamatik Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Hicbirzaman 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. ilerliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eh işte eve gelene kadar her şey güzeldi 😃
benim beklediğim gibi
Kolay gelsin, ben bugünü kendime ayırdım. Yarın spordan sonra eve gelip akşama kadar pc başında SOP yazacağım. Gezme planlarım sularda haliyle.
Bugün ufak bir rahatsızlanmam dışında gayet güzel geçti
bir şey umduğum yok haftasonundan. Düz geçiyor her zaman olduğu gibi.
Yani eh işte.
Bir kahve içtim bir tatlı yedim yaralarımı sardı😂😂
Ooo ışıl ışıl yaşıyorsun bu hayatı jsjkdkslw
Pek de yaşıyor sayılmam sayın hocam.😂
Evet şuanlık istediğim gibi ilerliyo
Çok sıkıcıııı patlicaamm
Umduğumdan daha güzel gecti çalışmış olmama rağmen
Cumartesi umduğumdan daha erken bitti.
Kaşlarının etrafı neden beyaz Matmazel Madina?
aa gerçekten beyaz
Yaşlandım galiba
Hangi dil bu dhrj
Arapça.
Baya komikmiş şakamatik
Evet.
alışmışsın güzel işlere
Hicbirzaman
ilerliyor