İnşallah eski sevgilim bana ümit verici şeyler söyledi evlenme teklifi edeceğini flan söylemişti o sırada da başka bir kızla konusuyormus sonra onu tercih etti onu beğendi heralde
Öyle tabiki ama ben bir kere kızı uyarmiştim sonra tekrar barişmiş hatta çocgun baska yalanları da çıkmıştı ona rağmen barişti en son da buluşalım yazdı engelledim kızı da bi daha uyamrdim artık sonuçta barışiyor tekrar
Eski sevgilim ümit verici şeyler söyleyip sornasinda başka bir kızı tercih etti yani aslında bana onlari söylerken ondan beğendigini flaan söylemiş madem böyle bişey vardı neden gelip bana böyle şeyler yazid ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilmiyorum böyle bir zorunluluk yok bence
Mesela eski sevgili size ümit verici şeyler söyleyip dakikasında başka kızı tercih etmesi neye giriyor ya bu
Amin İnşallah Yaşamadan Ölmesin
İnşallah eski sevgilim bana ümit verici şeyler söyledi evlenme teklifi edeceğini flan söylemişti o sırada da başka bir kızla konusuyormus sonra onu tercih etti onu beğendi heralde
Benimde başıma geldi seni anlıyorum
Ben sevgilimi bile tanımıyorum sen düşün
Üzülme dik dur 🤝
Bizimkisi 1 buçuk senelik ilişkiydi
Benimde 1 seneydi
Bana böyle şeyler söylerken o kızı beğendiğini soylemiş madem onu beğeniyordu neden gelip yazdı ki
Sene önemli değil karakter önemli
Karaktersiz işte
Kız da bunlari bildiği halde affetti cocuğu bide bir ayrilip bir barışiyor heralde kız nasıl bisey anlamadım
Sonuça bak sen birlikte olan onlar sonuçta
Takma fazla
Ya birlikteler tamam da neden kız ayrılınca gelip istek atıyor yazıyor falan ne yani bu
Birlikte olmak için başka seçenek yok
Aldatıldın mı aldatıldın tamam
Gerisi boşvermek senin için arkana bakmamak
Öyle tabiki ama ben bir kere kızı uyarmiştim sonra tekrar barişmiş hatta çocgun baska yalanları da çıkmıştı ona rağmen barişti en son da buluşalım yazdı engelledim kızı da bi daha uyamrdim artık sonuçta barışiyor tekrar
Seviyorlarmış işte şaşırmamak gerek tecrübe olmalı bizlere bunlara
Böyle olayları yaşayarak gelecekte dikkatli olmalıyız
Konuşali 2 hafta sevgili olalı 1 hafta bile değil nasıl seviyor acaba
Çok takmışsın
İşin zor
Tanişali 2 hafta olmiş nasıl hemen seviyor onu anlamadım
boş ver gerisini takma
Sanmam
Eski sevgilinin sana ümit verici şeyler söyleyip dakikasında başka bir kızı tercih etmesi o an yarı yolda kalmak
Sanmıyorum
Eski sevgilim ümit verici şeyler söyleyip sornasinda başka bir kızı tercih etti yani aslında bana onlari söylerken ondan beğendigini flaan söylemiş madem böyle bişey vardı neden gelip bana böyle şeyler yazid ki
Gelir herhalde
Eski sevgilinin sana gelip ümit verici şeyler söyleyip dakikasında başka bir kızı tercih etmesi
Karakter noksanlığı
Bana yaşıyorken onu beğendiğini falan söylemiş sonra da onu tercih etti işte
Yalancılıkta master yapmış. Vatana millete bir hayır gelmez ondan
Hala öyle birisi olduğunu konduramiyorum sürekli böyle başina böyle bişey geldi bu yüzden böyle yaptı gibi seyler düşünüyorum ne kadar sal@ğim ya
Vay m@l vay
Öyle demeseydin iyiydi yaa jdnenrnr
İyi de 😅😅 kendimi tutamadım
Saol yaa takmamak istiyorm ama elimde değil
Evet