Kişilik & Karakter Planlarını Paylaşır Mısınız, Yoksa Bir Tek Siz Mi Bilirsiniz? bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kimseye anlatmam planlarımı, bi tek kuzenim bilir ne yapacağımı, neler yapabileceğimi. Her adımını bildiğim gibi her adımını bilir.✍️📝 Planlarını Paylaşır Mısınız, Yoksa Bir Tek Siz Mi Bilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Planım yok zaten olsa da paylaşacak birisi yok 1 1 Yorumla bribón +1 yıl Dinlerim reis ben seni
Wildstdream Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyleyen şeylerin aksilik getirdiğine inaniyorum 1 3 Yorumla bribón +1 yıl Dimi 😅 başıma geldi akıllandım bende 😂😅 Yorumla Wildstdream +1 yıl Ne tesadufki benimde 😄 sonuza kadar kapalı kutuyuzzzz Yorumla bribón +1 yıl Kesinlikle 👌😅 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben bilirim çünkü birine anlattığım zaman ya nazar değiyor bir şey oluyor. İmrenmek bile nazar sebebi. Bende kalsın yeterli. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Bilmesi gereken kişiye bilmesi gerektiği kadar. Sonra kimseye laf anlatmak için uğraşamam. 1 0 Yorumla
VadidekiZambaklar Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben dibine kadar anlatıp sonrasında pişman olan biriyim 1 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her planımı herkesin bilmesine gerek yok 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İleride yapacağım işlerimi paylaşmıyorum hayır 1 0 Yorumla
saygıönemli_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sende biliyosun knk plan paylaşılmaz. 1 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Su içsem anlatırım naket girsin 🍕 1 0 Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. plan yok 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Gizli her zaman 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Planım yok zaten olsa da paylaşacak birisi yok
Dinlerim reis ben seni
Söyleyen şeylerin aksilik getirdiğine inaniyorum
Dimi 😅 başıma geldi akıllandım bende 😂😅
Ne tesadufki benimde 😄 sonuza kadar kapalı kutuyuzzzz
Kesinlikle 👌😅
Ben bilirim çünkü birine anlattığım zaman ya nazar değiyor bir şey oluyor. İmrenmek bile nazar sebebi. Bende kalsın yeterli.
Bilmesi gereken kişiye bilmesi gerektiği kadar. Sonra kimseye laf anlatmak için uğraşamam.
Ben dibine kadar anlatıp sonrasında pişman olan biriyim
Her planımı herkesin bilmesine gerek yok
İleride yapacağım işlerimi paylaşmıyorum hayır
Sende biliyosun knk plan paylaşılmaz.
Su içsem anlatırım naket girsin 🍕
plan yok
Gizli her zaman