Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı.
Ben sınırda bir gece tek başıma nöbet tutuyordum hem kapkaranlık, hem dağ tepe, hem de kritik bir yer ve yanında kimse yok, zamanla alışmıştım. Kapalı mekânlarda ise özellikle loş veya karanlık durumda sanki kapıyı her an vahşi bir yaratık açacakmış gibi bir his oluşur. Ama buna da alıştım zamanla.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Evlenene kadar yıllarca yalnız yaşadım. Hiç bir kadınla sabahlamadım, yalnız uyuyup yalnız uyandım. Evlendikten sonra ise evde birilerinin olması garibime gitti. Bu yüzden iki ayda bir karımı baba evine gönderiyorum, o yalnızlığı tekrar yapıyorum.
Karanlık ve tek başıma olduğum ortamları seviyorum ben, terk edilmiş yerleri falan seviyorum:) Tabi evimden çok uzak, şehir dışı, güvensiz, ıssız bir yerse yanda bıçak taşımak elzem:)