Benim dişil enerjimin yüksek olduğunu söylüyolar peki böyle biri kolay erişilesi bir kadın olarak mı görülüyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dişil enerji farklı kolay erişilebilir olmak farklı bir şey bence
İnşallah diğerleri de senin gibi düşünüyodur çünkü arkadaşlarıma yapılmayan davranışlar bana yapılıyor yoksa güçsüz mü görülüyorum anlamadım ki
Yani ne gibi hareketlere maruz kalıyorsun ki? Sen ne tarz hareketler yapıyorsun dişil enerjin yüksek diyorlar sana?
Valla ben normalim kırıtarak yürümem sadece anlayışlı davranırım mesela arkadaşım geçen dedi ki amfide oturuyorum yanıma kızlar doluyo ama sen oturuyosun hep erkekler oturuyo ben odunum vs dedi. Mesela benim masama benden izinsiz erkek oturup sigara verebiliyor ki sigara içmem, delik montuna parmağınla gir çık yapıp bana bakarak gülen vardı ima eden, evine çağırıp ev boş diyen, 3 bacak var ortadaki en uzunu diyen vs vs aklima daha gelemeyen bir sürü vaka. Açık giyimem aksine tesettürlü bi kızım sadece makyaj yaparım (ruj sürmem) ve parfüm sıksrım neden böyle yapıyolar anlamıyorum
Sen onlara yeterince mesafe koyamiyorsun onlar da hadsizce davranıyorlar o zaman
Ya olabilir ama mesela şöyle bi olay oldu geçen bi erkek bana trip attı hiç tanımadığım biri... hoca geldiğinde hep beraber sarkı söyleyelim dedi ben söylemem dedim diyince ders boyunca bana imalar yaptı ikide bi basinı filan sallayıp sen zaten istemezsin vs dedi anlamıyorum ya
Eril enerjisi yüksek bir kadını kim ne yapsın
Yani bizim gibilere de basit desinler istemiyorum
Basit değilsin kadınsın
Ama diğerleri de kadin neden sürekli ben mıknatısım da erkekler demirmjş gibi çekiyorum
Bu tamamen dişil enerjiden dolayı ama çekmen gayet normal
İyi olmuyor sonucu işte
Ne oluyor sonucun da?
Sonucunda her erkek yaklaşabiliyor sapığı iti kopuğu vs
Yani o tamamen şans canım ya
Hiç sorma diğer arkadaşlarıma anlatıyorum mesela ben tesettürlüyüm ama açık arkadaşlarım da var niye hep seni buluyo bunlar diyolar efendi dediğim bie acayip davranıyor...
Belki ortamdan dolayıdır nerde yaşıyorsun yaşın kaç böyleleri sana denk geliyor? Bide cidden artık ortam da samimiyeti hafiflik olarak görüyor insanlar halbuki sadece basit bir merhaba her şey
Hayır. Aksine zor kadın ve tehlikeli kadın olarak görülür.
O zaman neden daha fazla erkek yaklasıyor zor ise?
Çekici geliyor tehlikeli ve zor kadınlar. Daha feminen ve dominant
Ya tersliyosun mesela yine de bırakmıyor daha da hosuna gidiyor sanki
İşte bizler de böyleyiz :D
Valla anlamıyorum aklım ermiyo dikkat çekmek isteyen kızlarla ilgilenmiyolar mesela😂
aşko kuşko kızlardan tiksiniyor erkkeler. Çaresizlikten onlarla birlikteler. Erkeklerin sevdiği kız tipi dediğim gibi tehlikeli görünen, sözünü yürüten ve dişil enerjisi yüksekler. Şahsen beni de böyle kızlar çekiyor ama dediğin gibi terslenme olasılığına göre hiç bir zaman tanışmak için adım atmadım.
😂😂😂 ben tersliyom ya harika bi şey mesela biri geliyo nasılsın diyo ya ben sanane diyorum keyfi kaçıyo harika bisi😂
Tehlikeli görünmekten kastın ne peki açabilir misin
Yani "bu kız beni üzer" düşüncesi. Bir yanlış kelimemle beni siler, peşinden koşturur. Yanlış yaparsam fersah fersah ağırını yapar gibi şeyler.
Haaaaa anladımmm😂
Öyleyim zaten mesela sevgilim var ciddi düşünüyoruz arada tehditler ediyorum ki ben altından kalkamayacağım tehditi etmem. Çok şükür arada kavgalar olsa da iyiyiz yani. Benim derdim diğerleri niye geliyo yanima sırf bu yüzden erkek arkadaşım bana yüzük aldı gümüş bi yüzük🤣 o günden sonra taliplerim daha da arttı🤣🤣
Sevgilin olduğunu bilip sana yavşayanlar ahlaksız kişiler zaten
Sevgilim olduğunu bilmiyolar yüzük pırlanta gibi bi şey değil değerli taşı var. Ben artık enerjiye inanıyorum erkekler yanıma gelmesin dedikçe daha çok geliyolar bi de ben tiksiniyorum biraz pis kokuyolar ya kendileri kirli ya da sigara kokuyolar bi de cok kıllılar bi de estetik değiller ya
Kızlarda da durum böyle. Sevgilin olunca hemen kızlar ilgi göstermeye başlıyor 😂
Sevgilim yokken daha fazlaydı aslinda hep enişte yapsana derlerdi öyle ahım şahım bi güzellgim yok bakımlıyımdır ama kırmızı rujlar vs tercihim değil ruj bile kullanmam makyajım vardır ama
Neden dişiliğim öne çıkıyor diyorsun o halde?
E öyle diyolar kadınsı oduğumu söylüyo kaç kızdan duydum onların yanına yanaşmayanlar bana geliyor mesela
Bilemedim şimdi. Onlar diyor diye öyle olmuyorsun
Öyle olmuyorum ama ben de farkındayım her şeyin😂 erkeklerin davranışlarından az çok anlarım dikkatlerini çekiyorum niyeyse arkadaşlarım edalı cilveli olduğumu söylerler ama olduğum gibi davranıyorum kendimi kasmıyorum
Merak ettim seni. Sevgiline kolay gelsin 😂
Neden kolay gelsin ki
Kıskanmadan kendini tutabilmesi için
Haa kıskanıyo ya ama alıştı mesela biri karışınca diyom bana karıştı bana şunu dedi böyle güldü vs sinirleniyo filan ya hoşuma gidiyo😂
Kısıtlamasın seni? 😂
Ha yok kısıtlamaz çok nadiren siyah çorap giyimeme kızıyo sadece pantolonun altından ince bi siyah çorap giyorum ona kızıyor giyime diyor
Ne yapıyorsun peki?
Arada giyerim haber de veririm bugün giyidim diye atarım trip filan atar ama ben de onu üzmem çok nadir giyerim ya onu jartiyer diye hayal eden erkekler varmış siyah corap fetişistleri ondan kızıyomuş
Sen açık giymiyorsun o zaman.
Cilveli olmanin neresi kötü olabilir ki
Her yaştan erkek hallenebiliyor pis pis bakıyor yüz bulup gelip bi şeyler söyleyip konu açiyor
Heee işin o tarafı var dimi ne kadar sağlıklı bir cümle olur diyeceklerim bilemiyorum ancak öyle insanlarin yanında yakınında belki kendini baskılaya bilir daha samimi olduğu insanların yanında daha rahat davrana bilir
Ya canımı çok sıkıyor bu durum hiçbir şey yapmamama rağmen arkadaşlarıma değil bana oluyor şöyle şeyler erkeklere de sert davranan biriyim aslında kırıtmam ne hoşlarina gidiyorsa sürekli mıknatıs gibi çekiliyorlar zoruma giden her yaştan olmaları...
Bizim toplumda öyle bi algı var biraz
Ben bi şeyleri kasıtlı yapmıyorum ama sürekli erkeklerin dikkatine maruz kalıyorum. Arkadaşlarım hep kadınsı olduğumu söyler çok yüksek bi güzelliğim yok seksi de giyimem ama neden öyle oluyor anlamiyorum
Bi kontrol et kendini biyerinde miknatis olabilir
😂😂😂 yok yok eminim tersleyince trip atıyolar yüz vermemeyi tercih ediyorum da erkeklerin kimyssı değişmiş hoşlarına gidiyo laf yemek😂
Bu devirde kimyayi bozmadan durmak herkesin harcı değil evet kadinin dişilliği de erkeğin erilliğine paralel olarak gelişir zaten dişil bi sekilde tersliyosundur umarim yoksa hayt huyt mu yapiyon
Yok ya sert konuşurum ama öyle ağzı bozuk kızlar gibi değil kibarca tokatlarım laflarimla😂 amaa gel gör ki hoşlarına gidiyor lanet olsun tek silahım da elimden gidiyor
Ahajahajahs yakinda p. ipi filan çıkar sende
Ya ne alaka😂😂 ben her zmaan kibar bi kızım ama mesela birini tersleyince niye bu kadar gerginsin der sinirlenme derler filan ama hoşlarina gdidiyor ben napayım kızgın seviyolar😂 üst düzey bi güzelliğim yok dediğim gibi bakımlıyımdır arkadaşlarımin da benden farkı yok erkek milletini anlamıyorum ya tam anladım sanıyorum sonra try again😂
Erkeklerin hoşuna gider kızları kızdırmak tatlı surtusmeler her zaman iyidir aradaki cinse gerilimi artirir
Yahu benim zaten sevgilim var başka erkeklerle fingirdeşmek istemiyom şu an aklıma geldikce güluyorum erkek kuşların kur yapmaları gibiler😂
Kızım alninda mi yaziyor sevgilin olduğu :D erkekler bazen beyniyle dusunemez çok şaapma
😂😂 yaa bana niye çok komik geliyosunuz🤣
Harbiden bazen uzaktan izliyorum cok komiksiniz ya kafalar bi güzel🤣
Hayır böyle bir durum yok iyi bir durum yaşadığın