Cesur olması, zeki, güzel, vücut dilini iyi kullanması gibi, sevecen, konuşkan vs. Aslında bu sorum erkeklere ama kadınlar da yazabilir elbette...

Masalın kahramanı gitti
Ve masal böyle bitti
Yoluna devam etti❤
Keyifli dinlemeler 🎵
#inci🌸
Cesur olması, zeki, güzel, vücut dilini iyi kullanması gibi, sevecen, konuşkan vs. Aslında bu sorum erkeklere ama kadınlar da yazabilir elbette...

Masalın kahramanı gitti
Ve masal böyle bitti
Yoluna devam etti❤
Keyifli dinlemeler 🎵
#inci🌸
Nefes alması 😂
Konuşurken onu izlemeyi seviyordum. Ne söylediği umurumda bile değildi. Konuşurken dudağının kenarlarının yanak uçlarına yakınlaşması, cildinin belli belirsiz bükülmesi, dişlerinin görünmesini seviyordum. Bazen saçı enfes burnunun üzerine düşer bir an da olsa dikkati saçına kayardı. Güldüğünde ağzını fazla açmaz, kısık bir şarkı gibi ince bir tebessümle yetinirdi. Güldüğünde onu daha da sevmek isterdim. Çünkü o ne zaman gülse benim yanaklarım kahkaha atıyordu. Ona tam olarak ne zaman aşık olduğumu hatırlamıyordum fakat bunun hayatımda yaptığım en güzel şey olduğundan kesinlikle emindim. Bir noktadan sonra artık benimle olmayacak olmasına alışabileceğim gerçeği nefes almamı zorlaştırsa da bir zamanlar yüzünün bir kaç santim ötesinde aldığı soluğun sıcaklığını kalbimde hissettiğimi asla unutmayacağım.
Türkiye erkeğinin gözünden makbul kadin modeli.. -45 kilo olmasına rağmen d-cup göğüslü olsun. -Benden en az beş yaş genç olsun. Kadınlar yaşlandıkça çöker, erkekler durduğu yerde gençleşir malum.. -Ne hikmetse o güne kadar kimsenin elini bile tutmamış bir kız bulayım. Bu arada benim önüme gelenle düşüp kalkmam ve sevişmem sayılmaz. Hamile kalmasına ve doğum yapmasına rağmen 36 beden kalmayı başarabilsin, vücudunda çatlak matlak olmasın. Çocukla ilgilenmesine rağmen her daim fönlü, makyajlı gezsin. Günde sekiz on defa alt değiştirip süt vermesine rağmen babydoll giysin mesela. -Kadınlık görevlerini yerine getirsin, bir kadın bir erkeği evine bağlayamıyorsa aldatılmaya göz yummalıdır zaten.
Beni uykudan uyandırır uyandırmaz
Dünyanın bütün huyları yüzünde
Ben bunlardan birini seviyorum en çok
Sana bir nar kesip uzatıyor ya doğa
Tutsam tanelerini
Sevincin gözyaşları derdim buna. Bir süre bakışıyoruz karşılıklı
Ben uykudan uyanır uyanmaz
Benimle şiir gibidir bu
Tam karşımda ama yazılmamış
Durmadan bileniyor aklımda.
Seni unutarak baktığımda bile
Dünyanın her yerlerinden geçiyorsun
Yayılıyorsun kalabalıklara
Yalnız yayılmak mı
Aşkın en büyüğü, en dayanılmazı demeli buna.
Özlenirsin, alabildiğine varsın da
Daha da var oluyorsun gün günden
Olgun bir meyva gibi güleceksin zamanla
Bir kadın da değilsin, bir kişi de değilsin
Bir kuş olsa mavilik derdi buna.
Edip Cansever 🧡
Şiire karslik verdim😀 güzeldi senin yazdigin
😀otekini okudum gördüm iyi bunu yazmamış dedim yazdi bu şiirlerin ustune olmadi
İkinci yorumun
Hep kadınlara göre erkekler şöyle erkekler böyle peki dünya bir kadın bir erkeğin üstüne kurulmuş erkek kadın olmadan kadın da erkek olmadan bu hayatı sürdüremiyor eğer sürdürebilmiş olsalardı buna zaten bugüne kadar formül bulurlardı aynı dünyada aynı ortamda yaşamak zorunda olduğumuz bir dünyada ve birbirine bu kadar muhtaç bu kadar bağlı iki farklı cinsin birbirinden bu kadar nefret ediyor gibi söylemleri sizce ne kadar doğru senin eleştirdiğin erkek senin baban da erkek abin de erkek amcan da erkek dayın da erkek yani şu işi genelleme yaparak konuşan kadınlara ayrıca gülüyorum bütün erkekler aynı deyip ama yine bir erkekle arkadaşlık yapabilen dostluk yapabilen insanlar var bence söylemleri genelleme olarak değilde bazıları gibi değiştirseniz sanırım biraz daha doğru olacak
Ülkemiz erkekleri için soruyorsak onlar nefes almalarından etkilenir zaten :D bazılarının tek kriteri bu ama beni etkileyen. zekası, kafa dengi olması ve karakteridir tabi ki de. kalbinin güzelliğinden etkilenirim yani kimseye zararı olmayan karıncayı bile incitmeyen duygusal ama deli dolu yerine göre de ağır başlı kadın özelliklerini seviyorum
Beni etkileyecek hanımefendilerin de sadece kaslı uzun boylu ve zengin erkeklerden etkilendiğini bildiğimden kimseden etkilenmemeyi öğrendim. 😊 Herkese sevdiğiyle kendime de yalnızlığımla mutlu ve huzurlu günler dilerim. 😊
Cevap
35Cevap
Bu aslında erkeğin eksikliğinin hangi konuda olduğuyla da ilgili.
Aile hayatı görmemiş birini sevecen ve ilgili bir kadın etkileyebilir. Birlikte olma ihtimalinin düşük olduğu kadınlar güce ve zorluğa odakları erkekleri cezbedebilir mesela. Bir kazanma hırsı bir galibiyet.
Cinselliği merkezine almış erkeklerin kadında aradığı bütünleyici özellik çekicilik veya seksiliktir mesela.
Her erkek veya kadında cevabı başkadır.
Cevap veriyorum; 1 kumral olacak, 2 en az 1 dil bilecek, 3 - 60 bilemedin 65 kg gecmeyecek, 4 egitimli olacak, 5 argo konusmayacak, 6 kesinlikle bakımlı olacak 7 trip atmayacak 8 çok konuşmayacak 9 eline beline diline sahip cikacak 10 kiskanclik yapmayacak 11 ben bilmem beyim bilir diyecek dermişim :D :D :D böyle birini taniyorsaniz evlenebilirim :D
@EmilKurjak şimdi hepsi sıraya girecek bekle
Psikolojik sıkıntıları olmayan kadın olsun bi zahmet her şey gelip geçici , konuşması etkiler de tabiki dışını beğenmediğinin de içini merak etmezsin 🫣
O zaman ilk Görsellik geliyor sende
Olmuyor maalesef
Semt abisi hanzo alkol sigara kullanan özellikler de
Emin misin😀😀
Fiziksel özelliklerinden öte duygusal ve ruhsal karakteri sağlam olması lazım, merhametli, dini bütün , samimi ve içten fiziksel özellik kalıcı önemli olan kalp güzelliği. İyi geceler dilerim 🙏🙏🙏
Kör olmaması , eli ayağı tutuyor olması hee bir de nefes alırsa iyi olur ( opsiyonel ) 😂
😀Ne güzel kriterlerin var Gökhan 😀
Bu konuda çok seçiciyim 😂
Maşallah 😀
Zeka dolu olmaları, kitap okumaları, kariyer sahibi olmaları.
Şaka yaptım:)
Ne peki 😀
Sağlam kalça
Bebek gibi de bi yüz:)
He şöyle
Açıldım birden.
Bence erkeklerin zevki farklı. Yani burada özellik saymak saçma olur çünkü herkesin ilgi alanı farklı. Herkes farklı. Bunu kategori yapmak yalnıştır bana göre tabi.
Erkeklerin nelerden etkilendikleri ilgi alanım değil sadece sevdiğim erkeğin benden etkilenmesine dair ayrıntılı bilgim olsun kâfi benim için.. 🍀🗝️
Geliştirilebilir zeka, empati yeteneği, duygularına ket vurup hayatına mantığıyla hükmedebilmeyi başarmış, koyunluk içgüdüleri olmayan, kendi fikirlerini yaratabilmiş özgün kadınlar
Sevğmli eğlenceli güzel cilveli olsun. Zeki olması şart değil benim zekam ikimizede yeter😀
Fiziksel olarak balık etli olsun
Bence erkekler sadece goruntuye tav oluyor zeki kadından aksine kaçıyorlar çünkü foyalari yerinde durmaz işine gelmez tetikte olmak da
Zeka akıl ikisinden birisi baskın olacak aynı mizah anlayışı çok önemli en büyük sorunu yaşadığım konu bu aslında bir de karşımdaki kişinin beni tamamlaması ve benim de onu tamamlayacak birisi olmam diyeyim
Bence dişil enerjisi yüksek kadınlar bir adım önde ya
Zeki, hoşsohbet olması ve yüz güzelliği benje
Sadece fiziksel özellik gerisine lüzum yok diyorlar
Ulan be kadın. Herkesin Bir tarzı vardır. Kime öyle beğenir kimi böyle.
Gözümün içine derin ve arzulu bakınca aklım gidiyor.
Onlar için fiziksel çekicilik yeterli fazlasına bakmıyorlar
Akıl ve ahlaka bakan kalmadı onu demeye çalıştım
Genellemek istemiyorum ama büyük çoğunluk için bu böyle
Sevecwn
Cesur
Zeki
Güzel göz
Konuşkan
Kendini bilen , sorumluluk sahibi, sadakat, diksiyonu güzel olan kadınlar beni etkiliyor ya
Sesinin naifliği bakışlarının derinliği ve tatlı tebessümü.
Zeka, ve merhamet en çok etkilendiğim şey en son şey fizik ve fiziki güzellik
Kendinden emin ama bir o kadar alçak gönüllü, zeki, güzelliği üstüne gül koklanmayacak kadar özel, vücut hatları güzel, sarı saçlı ve beyaz tenli olmalı.
Temiz birer akciğer
Zengin ve güzel olması
Beyaz ten ince bilek bakımlı eller güler yüz bakımlı dişler
Gerçekçi mi olayım hayalperest mi 😅
Sorum kişilik ve karekter ona göre yazın
Sevecen olsun kibar naif bir yapısı olsun saygılı olsun yeter, çok mu şey istiyorum ya
Yoo 🙄
Dimi ☺️
İşve Cilve zeka güzellik
Erkeklerin istekleri bitmez.. 🤚🏻😂
Canlı olmamız😅😅
Güçlü kadınlar her zaman için etkileyici bence
Eteğinin aklından kısa olması. 😃😃
Anlayışlı olsun yeter.
Cilveli tatlı çekici kadınsı bla bla
Güzel olması yetiyor ilk baş için.
Nefes almaları yeter
Kurduğu cümleler.
Gülümseyerek konuşan, zeki , bakımlı ve fit
Cana yakın olması, huzur vermesi en başta.
burada özelleri saymak boşa, bu çok değişken
Neşeli cimcime dişil olsun yeter
Mantı açan kadın
Seni tavlamak kolay o zaman😀
Kadın olması
Nefes almaları
Cesur zevk dürüstlük
Kadınlığını kullanabilmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?