Derdin var anlatmak ya da paylaşmak istiyorsun ama o kadar yorgun ve bezgin hissediyorsun ki kendini , yaşadıkların yüzünden kimseye bir şey anlatamıyorsun. Ya da anlatmak istemiyorsun. Öyleli bir durum işte.

Derdin var anlatmak ya da paylaşmak istiyorsun ama o kadar yorgun ve bezgin hissediyorsun ki kendini , yaşadıkların yüzünden kimseye bir şey anlatamıyorsun. Ya da anlatmak istemiyorsun. Öyleli bir durum işte.

Evet bazı zamanlar bu duyguları yaşayabiliyorum Bir de şuradan kaynaklanıyor insanlar artık samimi olarak birbirini dinlemiyor, insanların hepsi artık bir dert gibi bir sinir küpü nasıl söyleyeyim bir öfke ya da aşk acısı içerisinde olduğu için siz bir olay anlattığınız zaman bir probleminizi söylediğiniz zaman karşınızdaki insanda her zaman için kendisiyle ilgili bir şeyler anlatmaya başlıyor, bu durumda sizin anlattıklarınızın veya sizin yaptıklarınızın herhangi bir değeri herhangi bir avantajı olmuyor ya da siz bir sorununuzu anlatıyorsunuz ama canım sendeki de dert mi boş ver deyip geçiştiriyor bundan kaynaklanıyor zaten insanlar yorgunluklarını anlatamıyor o yüzden ben de artık kendimi gerçekten yorgun hissediyorum değer verdiğim insanlardan yanlış görmekten, her zaman için insanların kendi istediği şekilde anlayıp da beni yargılamalarından sıkıldığım için ben de artık kendimi yorgun hissediyorum ve yalnızlıktan mutluluk duyuyorum 3-5 tane bana değer veren insan olması benim için yeterli oluyor.
O zaman imzanızı aldım kabul ettim ben de teşekkür ederim
Yaşadıklarınızı ya da iç dünyanızdaki dertleri paylaşmak istemenize rağmen bazen o kadar yorgun ve bezgin hissedersiniz ki kendinizi. Bu durumda, dertlerinizi ve duygularınızı başkalarıyla paylaşmak istemezsiniz. Belki de yaşadıklarınız sizi içten içe yormuştur ve artık konuşmak istemiyorsunuzdur. İşte böyle zamanlarda, sessizlik içinde kendinizi bulursunuz.
Birçok insan için bu, zor bir dengeyi sürdürmek anlamına gelir. Diğer insanlarla iletişim kurmak ve duygularını paylaşmak önemlidir, ancak bazen içsel yorgunluk ve hayal kırıklığı sizi susturabilir. Dertlerinizi paylaşmak, rahatlatıcı olabilir, ancak bunun için doğru zamanı ve kişiyi bulmak da önemlidir.
Bu tür durumlar, insanların içsel güçlerini toplamaları ve kendilerini yeniden inşa etmeleri gereken anlar olabilir. Belki de zamanla, güvendiğiniz bir kişiyle dertlerinizi paylaşmaya başlarsınız veya bu dertlerin üstesinden gelmek için yeni yollar bulursunuz. Unutmayın ki duygusal yorgunluk geçici olabilir ve zamanla daha iyi hissetmeye başlayabilirsiniz.
Sonuç olarak, bazen dertlerimizi ve hissettiklerimizi paylaşmak zor olsa da, bu süreçte kendimize özen göstermeli ve ihtiyaç duyduğumuz desteği aramalıyız. İçsel savaşlarımızı aşmak için sabır ve özsaygı gerekebilir, ancak sonunda bu zorlu süreçten daha güçlü çıkabiliriz.
Yapay zekadan rica ettim. O yazdı 😂
Anlatmak, saplı olan hançeri daha derine itmektir felsefesiyle hareket ederim her zaman, anlatmam derdimi.
Ama eğer gerçekten anlatmak içimi dökmek istiyorsam kardeşim kadar sevdiğim çocukluk arkadaşıma anlatırım.
Cevap
17Cevap
Evet yorulduğum için kimseyle ne bişeyimi paylaşmak geliyor ne de anlatmak böylesi daha güzel...
Ben yıllardır yorgunum zaten.. içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor ki yapamıyorum da zaten çaresize bekliyorum sadece
Her inişin aynı seviyede geri çıkışı vardır hayat düşe kalka devam ediyor işte
Önemli olan tek şey zamandır ve çok şeyi değiştirir zamanla
Bir bakmışsın parçalı bulutlu yağmur yağıyor bir bakmışsın güllük güneşlik önemli olan zaman
Sağlığına birsey olmasın...
Bugün daha kötüsün ruh hali olarak ben bunu anladım, dogrumu🤔
Zaman zaman o duygu beni de kaplıyor ama sonrasında herşeye yeniden başlama ısteği arkadaşından geliyor kimi zaman geç kimi zaman tam zamanında ama elbet geliyor. Umarım sende bu dönemi iyi bir şekilde sonlandırırsın ☘
O anlatmaya başlayıncaya kadar başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor ve sonunda öyle rahatlıyorum ki ohh bee diyosun
Mesele ipin ucunu yakalamak derdini sıkıntını dinlemek isteyen o ipin ucunu tutar bi şekilde
Sal ipi gelsin 😂

Çok teşekkürler iyi geldi. Ayrıca instada bu sayfayı da takibe alacağım ❤️
Rica ederim iyi geldiyse ne mutlu bana. Bazen güzel paylaşımlar oluyor.😊
❤️❤️
Elbette anlıyorum ama bunlar iniş günleri ise çıkış günleride yakın demektir. Umarım yine cıvıl cıvıl olursun
O kadar yoruldum ki ölmeye gücüm kalmayacak diye korkuyorum
Kimseye dert anlatmıyorum. Sadece dua ediyorum.
anlasılmadıgın zaman bu hıs olusur. Ana madde, anlasılmak.
Hayat mevsimler gibi hepsi olmalı
Evet tam olarak böyle.
Dönem dönem oluyor , olmasa daha iyi ama
Ama işte yapacak bir şey yok maalesef.
(Bir de isteği kabul edemiyorum affınıza sığınarak , konuşmak için yazabilirsiniz, dinler sohbet ederim)
Mental yorgunluk hep var
Evet oldukça
Fazlasıyla bu aralar
Hayır. İyiyim
Amin. Herkese inşallah
Ohoo çokk
😒
Evet yoruldum artık
Hayat ve insanlar yoruyor...
İliklerime kadar hem de
Mental olarak enerjikim.
Hersaniye