Tuzak olan şeyleri farketmeniz ne kadar zaman alıyor.😀

Tuzak olan şeyleri farketmeniz ne kadar zaman alıyor.😀

Anında. Bazı kendini akıllı zannedenler bana yazıyorlar. Sanıyorlar ki bir şey olacak.
Bir keresinde instagramdan bir kız yazmıştı. 3-5 soru sonra video paylaştım izler misin diye abidik gubidik bir link attı, linki google'da arattım, tıkladığın anda bilgileri kopyalayıp bir yere abone yapıyormuş. Ben de kızla dalga geçmeye başladım. Tıkladım ama Özbek orkestrasının bir gösterisi geliyor dedim. Şaşırdı. Tekrar gönderdi bu sefer başka bir şey dedim. 7-8 kez böyle yaptım en sonda kusura bakma sorun var dedi ve hesap gitti 😂😂
Geçen de koreden biri yazmış yok gezmeye nereyi önerirsin falan. Bir şeyler dedim, konuyu whatsappa getirdi. Israrla numara istiyor. Ben de bir değişik numaranın whatsapp linkini uzunca bir linkle yapıp internette ona attım. Bana tekrar numara söyle dedi. Ben de dedim ki, numaram bu linkte. En sonunda bıktı. Bıraktı 😂
Hayır küçükken düşmüştüm birde en son çok güvendiğim biri beni öyle bir tuzağa düşürdüki Şaka değil. Bu Yaşayan bilir yaşayan. Tabi numara elinizde ne diyeyim ki zamana gerek yok aydabırkn var burada fake hesaplardan Ya aklıma geldikçe zoruma gidiyor. Unutma bunları unutma. Mahkemesi olacak bir gün. Dalga geçersin demek bir zamanlar cebine ben koyardım unuttun mu saygısız insansın beni kimlere sattın lan pekii pekii Yasak aşk değil. Bitmiş gitmiş ölmüş aldatılmış aşk
Nasıl bir tuzaktı bu 🙄
Aşk dedikleri tuzağa düşmüştük ndnf
Teşekkürler🥂
Hadi şimdi yine düşebilirsin. Bak getirisi var 😂
Sjndndd kimin tuzağına düşüyoruz 😂😂
Cevap
6Cevap
Evet düştüm. oyun indirirdim küçükken ama vürüs indirmişim onun yerine format atmak zorunda kaldım
Yakın zamanda kendimi bir tuzak içinde buldum...
Nasıl bir tuzak 🙄
Uzun hikâye...
Kalbin 4 odacığı olmasına rağmen aort damarına düştüm :d
Herkes düşer. Önemli olan 2 defa aynı yerden ısırılmamak.
Bahsi geçen tuzağa bir kere düşmüştüm 🤦
Yaş kaçtı 😄
15 filandım herhalde. Ya ilkokul sonlara doğru olmuştu ya da lisedeyken 😂 net hatırlamıyorum. 😂
😂😂😂 kimse gördü mü 😀
Kalktım sabah banyoya girdim. Ev halkı sabah sabah banyoya girince başka bir şey sandılar. Ama esasında altıma işedim 😂😂
İnadına kullanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?