Selam, iyi hafta sonları.. keyifli akşam denilince neler geliyor aklınıza. Arkadaşlarla akşam oturması, film izlemek, aileyle geçirilen zaman gibi.. senin akşamların nasıl geçer?

#inci🌸
Selam, iyi hafta sonları.. keyifli akşam denilince neler geliyor aklınıza. Arkadaşlarla akşam oturması, film izlemek, aileyle geçirilen zaman gibi.. senin akşamların nasıl geçer?

#inci🌸
Keyifli akşam geçiremiyorum uzun yılalrdır hatta en son ne zaman keyifli bir akşam gçeirdim onu bile bilmiyorum.. ama insanın sevdiği şeyleri yapması bence yeterlidir keyifli olması için. mesela sevdiklerim olsaydı onlarla konuşurdum.. ya da film dizi izlerdim mesela.. bunlar bana keyif verirdi. ve şarkı dinlemek tabi ki de
Hoşça kal
Olacaklar sensiz olsun
Daha durmam boşluklarında ben
Unutuyorum
Sen hiç görmedin
Baştan böyle yazılmış
Yok kimsesi kimsenin
Hiç kimsenin
Sen hiç görmedin
Sonu baştan yazılmış
Bitti, bitti, bitti kelimelerim
Sen öyle
Sana benzeyen her şey gibi
Erirken avuçlarında
Ben unutuyorum
Hoşça kal
Olacaklar sensiz olsun
Daha durmam boşluklarında ben
Unutuyorum
Bunun aslında net bir cevabı yok benim için bazı akşamlar bitki çayım ve sevdiğim dizileri izlemek olabilir bazen dışarıda sahilde yürümek olabilir bazen ailemle birlikte bir çay içmek olabilir bazen yanıma kahvemi alıp okumak istediğim kitabımı okumak olabilir daha aklıma gelmeyen bir sürü seçenek 🤷🏻♂️😅
Arkadaşlarla sahilde oturup yürüyerek eve gitmek duş sonrasi kahve ve kitap missss
😂görüşü okurken titreme geldi buz gibi soğuk su ne jjjs
😂Bulmaz beni akıllısı
Valla şöyle soylim sınır dışında olduğumuz için kısıtlı aktiviteler var. Bunlarda birisi senin soruna görüş vermem gibi 😊😊
Sağlığin yerinde olsun burdada olmakta iyi teşekkür ederim görüşün için
Rica ederim hepinizin inşallah 🙏🙏
Hiç gerek yoktu yinede yüce gönlün için teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Gerek vardı 🌼
Öyle diyorsanız öyledir hanfendi tekrardan teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Film izlemek, cips yemek💅🏻
Cevap
51Cevap
Kafamın içi boş olması lazım, bunun için de dışarı çıkmak lazım şimdi olduğu gibi 😃
Keyifli bir zaman olması için soğuk havalarda benim için şartlar şunlardır:
1) Citirdayarak yananbir soba veya şömine
2) Bu ısınma kaynağından yararlanılarak kızartılmış yenmeye hazır bir miktar kestane
3 ) İzlenmesi gereken ve çok aksiyon içermeyen, mümkünse komedi, film veya dizi. Alternatif olarak jazz da olur fonda çalmak kaydıyla.
4) Bir şişe zararlı alkollü içecek. Tercihe göre değişir. Ben üzüm suyu tercih ederim.
5) Tüm bunlarla beraber kasinti olmayan anın tadını çıkarabilecek düzeyde zeka sahibi kadın veya erkek arkadaş, sevgili vs.
6) Gecenin sonunda eger gerekirse (olmasa da olur) yaşanacak olan cinsel aktivite.
Söyleyeceklerim bu kadar
18 yaşındayım hafta sonu okula gidiyorum cuma akşamları Arka Sokaklar dizisini izliyorum cumartesi akşamları ailecek Gönül Dağı dizisini izliyoruz çay kahve tatlı tuzlu çekirdekle beraber sohbette ediyoruz eğlenceli geçiyor her hafta cuma ve cumartesi günlerini iple çekiyorum
Gönül dağının eski tadı kalmadi Dilek öldükten sonra pek sarmadı Selma öğretmene aynı üzülüyorum
Sahil de kordon boyu en az bir saat akşam yürüyüşü olmalı.
Ha birde yanında kafa dengi bir insan olmalı
Aracı sahil kenarına çekip deniz kokusunu içine çeke çeke yürümek güzel olur.
Gece şehir tüm ışıklarını yakmış iken o manzarayı izleye izleye sahil boyu ilerlemek ayrı bir keyif katıyor
Gece gezmeleri yapılmalı keyifli bir akşam için bence.
Bir sen gerek bana bir de gökyüzü
Bir bahar akşamı çatı katında
İzleyelim yıldızları onlar örtsün üstümüzü
Uyuyalım seninle ay ışığı altında...
Yani sen, yıldızlar, ay ve gökyüzü yeter bana diyor şair 😜❤️
Şair boş yapıyor he🙄 akşam ne var tv de hee Kızılcık var
Aaaaaa aşk olsun Kızılcık için satıcak beni 🥺
Beraber izleyelim
Ben dizi izlemem kiii hele ki Türk dizileri ııhhh jdjdjxjd ama Kurtlar Vadisi izleyebilirizzzz
Aşkım bende sevmem ama onu sevdim😀
Kişiden kişiye değişir bu konu. Benim keyfim şu an denize açılıp balık tutmak ile yerine gelirdi.
Bu saatte balık tutulur mu?
Balık bu saatte tutulur normal şartlarda ve sabah gün agiriken geri dönülür
gece çarşaf gibi deniz olursa mis gibi oluyor
@dobracidede tutulur tutulur. sabah suyuna kadar sakin sakin. sabah suyunda da bol aksiyon
Bende öyle dedim zaten hele Çanakkale tarafında orfoz da vardır şimdi. Az kıçımız donar ama değer bence
@dobracidede çok pis balığım geldi
Balık iyidir candır. Hatta dalabilen varsa ahtapot bile candır. Eh seneye artık benim için
Taksim'de 2 tür atıp eve gelirken 2 tane alıp içmek gerek nasıl olsa yarın iş yok. Şuanda onu yapıyorum tek eksik var ama...
Ev mi? Taksim mi jsjsj
Niye isteyim😂
Arkadaşlarımla geçirdiğim her an benim için kaliteli zamandır yer, yapılan aktivite hiç farketmiyor
Canim okey oynamak çekti
Akşamları yanlız, bir dincan kahve, birazda kitap, çok sokarsa da ilerleyen saatlerde müzik eşliğinde yolboyu. Ya sizin?
Sizinkine benzer.. bide cuma akşamı ise sabaha karşı uyurum falan
Yok ben onu yapmıyorum, bulunduğum yerlerde yürüyüşe müsait yüksek dağlar var. Sabahdan gider kahvaltı yapar, ateşde çay, menemen vs artık ne olursa menüde, ardından da uzun bir ormanda temiz hava yürüyüşü yaparım. Akarsu ya denk gelirim arada, elimden geldiğince ara ara yapmaya çalışırım
Şuanki ortamım gayet keyifli valla. 1 kadeh alkol cips peynir tabağı sigara ve müzik ya da film de olur mutluyuz be
Daim olsun❤
Fenerin maçı sevdiğin kadın sana yemek yapmış maç izliyorsun of
Hayal olmaz umarım
İnsanların hak ettikleri kadar gelir elde etmesi, eşit hak ve özgürlüklere sahip bir toplum, yani kısacası anayasada yazan ama asla uygulanmayan temel maddelerin hepsi olunca mutlu olurum keyifli olurum
Sevdiğinle sevdiğin dizi soğuk bir bira sonra sevismek
Ama sen hala yazm8yorsun bana.
Beyefendi size neden yazayim? Keyifli akşamlarıniz bol olsun.
Çok bişeye gerek az önce çayımın yanına çekirdek aldım, yetiyor be 🥲
Biz apo ile hep içeriz aslan apo
Kısmetini kapatayım dedim
Belki kısmeti sensindir😂
Sanmıyorum abba
Apo için taş olur baş yazarım o ayrı
Sen mesajı aldın apo. Zıplama çok.
Dizi izlerim genelde eski bi dizi var hala izliyorum
Hangi eski dizi.. bende eskileri izlerim hep
Kırgın çiçekler 🥀
Onun Adı Kemalim yapmaz🙄
Hahaah seviyor musun😅
Az izlemedim zamaninda😂biraz daha unutayım sahnelerini izlicem a2 de çıkıyor ya ozlemedim hâlâ
Ağlaya ağlaya gözlerim çıkıyor ama😂😂
Havanın serin olması bile yetiyor keyiflenmeme.
Çok serin 🙄üşüyoz
İki hafta öncede bayılıyorsun sıcaktan
Nankörüm dimi🙄
Çoookk
Tatlı tatlı gelen uyku sonrası uyumak. Uykusuzluk çekiyorum diye. Yine uyuyamadım. Onun dışında iyi demlenmiş bir çay, yanına eşlikçi ve konu konuyu açan bir sohbet muhabbet hasbihal.
Hafta sonu akşamı neler olmazki neler güzel olan keyif veren herseyi yapmak güzel olur. Bunun içinde aşkta dahil
Ne sıcak ne soğuk bir ev güzel izlenebilir herhangi bir şey güzel sohbet ve güzel atıştırmalıklar
Sevdiklerim ve sevdiğim yiyecek ve içeceklerin olması kafi.
Yapayalnız hiç kimseyle iletişime geçmemek gerekiyor
Genelde odamda pc başında geçer ya da müzikle uğraşırım
Bazen havai fişeklerle dolu çılgın bir parti yapmayı düşünüyorum 🥳🥳🥳🥳
Sevgili ile el ele, yürüyüş
Ne olmasını değil ne istediğini ile alakalı keyif alabilmen için.
Sen Türkülerini Söyle izliyorum sevdiğin bir aktivite o akşamı keyifli yapar.
Akşamlar dertli geçer,
Hep böyle dertli geçer.
Evli evine gider.
Kuşlar yuvaya döner.
Keyifli olması için demli cayim yeterli. Muhabbetine eşlik et ama
O akşam duş alıp bakimlarimi yapmış olmalıyım ve yorgan altında telefona bakmak huzurlu🙏
Partnerimle önce film izlemeli sonrası ışıklar sönmeli ve rahatlamali
Duruma ve arzuya göre değişir
Çay ve tatlı lütfennnn 🖤
Ne tatlısı?
Duş alıp güzelce maske ve serumlar yapmak kahve arkadaşımla görüntülü konuşmak sonrası güzel bi film izleyerek uyumak 🙏
Ertesi sabaha hic bir isinin olmadigini ve uyuyabilecegini bilmek
Jujutsu kaisen aç izle. Bak az önce ağlıyordum açıp izlemeye başladım bir baktım ki ağlamayı bırakmışım ve odaklanmışım.
Haftanın son iş günü olması lazım 😌
Yani bu akşam o akşam 🥳
Evett 🧋🎈
Kendinle sohbet ederek gezmek.
Yalnızlar kulübünün başkanı yapicam seni
Bolca abur cubur ve film keyfi 🫶🏻🧸
Ailen yanında olsun yeterli
Vallah ne yaparız?
Dizi/Mizi izleriz bu kısıtlı zamanda başka ne yapılır ki
Klişe ama öncelikle huzur sağlık tabiki aileyle geçirilen zaman
Sevdiginle romantik bir yemek sonrada karşılıklı bir kahve sonrasi final
Balkonlu bir ev güzel muhabbet 1-2 tane yakın arkadaş çay çekirdek
Neyi olması gerektiğini bilmiyorum, ama gelecek kaygının olmaması gerekir.
Bence demli bir çay ☕️ yanına daaa artık ne isterseniz 🥰
Önce evde olmak gerekir🥺
Bence keyifli bi akşam için kocamın eve saatinde gelip beni delirtmemesi gerekir
Güzel hoş sohbetler 😒
Önce keyif , neşe olmalı
Güzel sürükleyici bir film
Pijama terlik televizyon çekirdek
Film izlemek ve vücudu dinlendirmek mük
Cips kola çekirdek ve en yakın arkadaşın
Tek başıma takılmak bana keyif verir
çok güzel bir anlatım
Günün iyi geçmesi gerekiyor
Arkadaşlarla ya da aileyle güzel bir ortam
Benim için hiç bir şey...
Film izleyip dolu dolu ağladım asjskdn