Aşağıdakilardan hangisi size en çok huzur veriyor?
1. Beyaz karlı bir ova 🌨☃️
2. Mavi bir deniz manzarası🌊
3. Yeşil bir dağ ⛰
4. Sarı çiçeklerle dolu bir tarla🌄
Aşağıdakilardan hangisi size en çok huzur veriyor?
1. Beyaz karlı bir ova 🌨☃️
2. Mavi bir deniz manzarası🌊
3. Yeşil bir dağ ⛰
4. Sarı çiçeklerle dolu bir tarla🌄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
3 🏞️
Sizin ödülünüz kendini ifade etme yeteneğidir. Duygularınızı ifade etmek için gerekli olan kelimeleri daima bulabiliyorsunuz ve çevrenizdekiler bunların kendi duyguları da olduğunu kısa sürede fark ediyorlar. Derler ki, paylaşılan neşe çoğalır, paylaşılan keder azalır. Başkalarını bu denklemin doğru tarafını bulmaları için daima yardımcı oluyorsunuz.
2...
İnsanlarla ilişki kurmada doğal yeteneğe sahipsiniz. İletişim kurmadaki doğal yeteneğiniz ve farklı grupları bir araya getirme tarzının saygı görüyor. Sadece orada olarak insanların daha uyumlu ve verimli çalışmalarını sağlıyorsunuz ki, bu da sizi herhangi projenin ya da grup çalışmasının vazgeçilmez üyesi yapıyor.
2. yi seçiyorum
İnsanlarla ilişki kurmada doğal yeteneğe sahipsiniz. İletişim kurmadaki doğal yeteneğiniz ve farklı grupları bir araya getirme tarzının saygı görüyor. Sadece orada olarak insanların daha uyumlu ve verimli çalışmalarını sağlıyorsunuz ki, bu da sizi herhangi projenin ya da grup çalışmasının vazgeçilmez üyesi yapıyor.
3 diyorum
Sizin ödülünüz kendini ifade etme yeteneğidir. Duygularınızı ifade etmek için gerekli olan kelimeleri daima bulabiliyorsunuz ve çevrenizdekiler bunların kendi duyguları da olduğunu kısa sürede fark ediyorlar. Derler ki, paylaşılan neşe çoğalır, paylaşılan keder azalır. Başkalarını bu denklemin doğru tarafını bulmaları için daima yardımcı oluyorsunuz.
💐
Üç no
2 numara
İnsanlarla ilişki kurmada doğal yeteneğe sahipsiniz. İletişim kurmadaki doğal yeteneğiniz ve farklı grupları bir araya getirme tarzının saygı görüyor. Sadece orada olarak insanların daha uyumlu ve verimli çalışmalarını sağlıyorsunuz ki, bu da sizi herhangi projenin ya da grup çalışmasının vazgeçilmez üyesi yapıyor
Keşke. Böyle olabilmeyi dilerdim
Bu bilinçaltı testi aslında böyle birisiniz ama blokajlarınız var galiba o yüzden kendiniz gibi olamıyorsunuz
Bilemiyorum. Kaygılı insanım ve topluluk içinde olmayı da sevmiyorum
3 galiba
1 numara
Özel bir duyguyla ödüllendirilmiş birisiniz, bir bakışta olayları kavramak ve onay ya da açıklama gerektirmeden en karmaşık sorunları bile çözmek yeteneğine sahipsiniz. Siz o net görüşlü, karar alıcı insanlardansınız. Daima iç güdülerinize güvenin, onlar size en iyi yolu gösterecektir.
olur :))