Zamanı nasıl deneyimleriz?
Sıkıldığımızda veya bir başkasının gelmesini özlemle beklediğimizde zaman yavaş geçer; "keyfimiz yerinde" olduğundaysa çabuk geçer. Doktor randevusu için sıra beklerken veya kırmızı ışıkta dururken iki dakika çok uzun sürüyormuş gibi görünebilir. Sonunda sevdiğimiz kişiye kavuşacaksak bir saatlik yolculuk dayanılmaz gelebilir, ama arkadaşlarla geçirilen bir saat genellikle uçup gider.
Peki neden böyle olur?
Sıkıldığımız zamanlarda dikkatimizi zamana veririz ve dikkatimizi tamamen zamana verdiğimizde iki dakika çok uzun bir süre gibi görünebilir. Tersine, heyecanlı bir film izlerken ya da arkadaşlarımızla vakit geçirirken dikkatimiz yaşadığımız anın kendisindedir ve zamanı unuturuz yani yaşadığımız andan aldığımız keyif arttıkça zaman uçup gider, sanki hiç yokmuş gibi. Peki sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben hatalarımla deneyimlerim
Gerçeği söylemek gerekir ise eskisi gibi aktive yapmıyorum. İnsanlardan aşırı derece de soğudum. Herkes menfaatçi, çıkarcı olmuş. İlişkiler basit. Tek başıma aktive yapıyorum ve onlar ise; film ve oyun oluyor. Aynı görüşlere sahip olduğum sevdiğim olur ise aktivitenin en güzelini yaparız amma ki öyle birisi yok. Şimdi 2 günlük tatilim başladı. Çekirdek ve fıstık aldım. Bir kaç film var listemde onları izleyeceğim tek başıma. Cadılar bayramı diye bugün korku yarında nostalji yapmayı planladım. Benden bu kadar.