Ben sarhoş olmadım çünkü içmedim öyle. ve sevmiyorum da zaten. ama uykusuz kaldığım zaman özellikle de günde 2-3 saat uyuduğum zaman ki son aylarda böyle yapıyorum maalesef.. işte o zaman sarhoş etkisi yapıyor.. :D unutkanlık oluyor ve genelde dalgaya vuruyorum bazı şeyleri. ama dikkat ediyorum tabi ki de.. sarhoş bile olsa insan saçma şeyler yapmaması lazım.
2008 de çok içmiştim kuzenlerimle yılbaşına girerken baya zurna olmuştuk. En son hatırladığım üçümüz salonun ortasında (salonda bütün aile büyükleri oturuyor bu arada) uyumaya çalısıyorduk babaannem beddua ediyordu dedem de küfür ediyordu. 😏😏😁😁
Hiçbişey yapmam o zaman 16 yaşındaydım sadece kuzenlerimi görünce biraz aksiyon yapıyordum. Annemle bazen çocukluğumdan konuşuruz o bana hep 'Sen efendi çocuktun ama İbo'yla Burak gelince kuduruyodun' diyor. 😁😁
Maalesef küçükken her şey daha güzeldi ama büyüdükçe farklı huylar edindiler sigara kız ortamı derken baya serseri gibi bişey oldular. Bende iletişimi kestim onlar da hiç neden diye sormadı. Böyle daha iyi oldu kanımca, ama onlarla gecirdiğim çocukluğum ve anılarım benim için paha biçilemez. Hatırladıkça yüzümde ebediyen bir tebessüm olucak. Beni cocukluğuma döndürdüğün için sana müteşekkirim..✋😇😇
Hiç o kadar sarhoş olmadım ama magic mushroom yediğimde ota b*ka gülüyorum, WhatsAppdan ekranı 3D oluyor, ışıklar inanılmaz güzel oluyor. Çok seviyorum ve her Hollanda'ya gittiğimde muhakkak yerim 😂
Çiçeğim senin Türkçen harika ötesi O kem gözlüye Almanca bir cümle kur bakayim okuyabilecek mi? İki dil bilmenin akıcı konuşmanin ne anlama geldiğini bilseler seni alnından öperler. Gel ben öpeyim çiçeğim alnından 😘
Bi kerede yaşım o zaman 18 civarı kendimden 20 yaş büyük bir kadına onunla evlenmek istediğimi söylemiştim aslında sarhoş değildim ama sarhoş olduğuma ikna ettim sonra :D
Karıştırmışsın sanıyorum. İçki türlerini karıştırma, yatırım araçlarını karıştır. Ayrıca Ankara 'da içkiler çarpmıyor kimseyi, İstanbul biraz daha narin sanırım.
Yok ya ne karıştırması sek içtim. Şişeyi kafaya diktim 5 dk sürmedi biritirmek sonrasını hatırlamıyorum 😂 Miktarı çokta değildi aslında işte kullanmadığım bir şey olunca feleğim sapıttı.😂
Ya normalde yapmayacağım birşeydi çok pişmanım 🙈 Ama olmuşa çare yok işte. Hemen konuyu değiştirerek soruyorum; 😅 Yatırım aracı karşıtırıyorum tabii ki de 😂
Sana mesaj gönderemiyormuşum. Sanırım seçilmişlere ulaşamıyoruz. Bende çok çetin cevizimdir dark humour seviyelerine kadar inerim. pek rakip bulamıyordum iyi oldu denk geldiğin. salça olayım bari yazdığın yerlere