Kabul ediyorum burnum çirkin anlıyorum ama?

Neden her defasında kusurumu yüzüme vuruyorlar gayet yakışıyor burnum ön profilden fakat yan profilden haliyle kambur ve büyük ben seçmedim ki bunu niye dalga geçerler anlamıyorum allahın verdiği bir kusur şikayetim de yok isyanda etmiyorum her zaman halime şükür ediyorum. Ama gel görünki okula gidesim gelmiyor hep bir laf söylüyorlar burnun şöyle burnun böyle anladık tamam her seferinde de denmez ki yine elim kolum tutuyor daha ne olsun ki çok şükür 2 kez önemli ameliyat geçirdim göğüs kafesinden boylu posluyum çok şükür sağlıgımda yerinde ama bu burunuma laf söyliye söyliye hep özgüvenim sıfır oldu hiç bir kıza açılamıyorum onlarıda artık herkes gibi görmeye başladım herkes bana burnumla dalga geçecekler zannediyorum.

Estetik olayım dedim doktor dedi burnunu sorun etme bu burun yakışıyor emin ol burnun kusursuz olsa bunun kadar yakışmazdı felan çoğu prof. Doktor bunu dedi yapmiyacam seni dediler yaşım 18 ama bu yaşımda hiç ama hiç kimseye güvenmiyorum konuşmuyorum ne selam nede başka birşey öyle sap gibi geziyorum çoğu kişi tarafından efendiliğimle saygınlıgımla tanınır sevinen birisiyim ama neden böyle deli oluyorum artık durduk yere sinirleniyorum elim kolum titriyor bir gün katliam yapasım geliyor gidip okulda bana laf söyleyen herkesi gebertesim geliyor neden böyle biz insan değilmiyiz hep dışlanmak zorunda mıyız.
Kabul ediyorum burnum çirkin anlıyorum ama?