Günlerim çoğunlukla yatakta geçiyor. Hiç bu şekilde depresyona girdiniz mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpor yap
Online çalışıp dışarıyla alakamız az çıktığın ve
Pandemide hatta sadece ormana gidip koşuyordum ….
spor çok önemli …. Evinde mutlu olamamakta …. Dişarıya hiç çıkamamakta büyük sorun bence …..
öyle bir depressyon hiç olmadı…. Evdeysen de onun tadını tercihen çıkar…. Yani o bşr tercih ve avantajları çok…
Dişarı çıkarken de aynı tercihen olsun zorunlu değil
02 Yorumla
Soran+1 yılZamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum. Şu an yilik iznimi evde bu şekilde geçirdim. Tekrar işe başlicam ama onu bile yapmak işkence 😖
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak ister misin
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok girdim çok yaşadım. Hayatında bir hedefin veya hedefine yönlecek motivasyonun disiplinin yoksa olan şeylerdir. Bir destek almalısın ya da Hikmet Anıl Öztekin, Nur Sena Akman, haluk tatar gibi kişileri takibe alabilirsin, youtube veya diğer sosyal medyalarda
01 Yorumla
Soran+1 yılZamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum.. Tek yaptığım şey işen eve gitmek. İşten izin aldim ve 19 gündür evdeyim ve hala çikasim yok
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
37Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çok oldu a sosyalm
00 Yorumla Depresyona girme fırsatı olmaz mı insanın olmuyor işte. bende istiyorum bazen gün boyu yataktan cikmiyim bir iş yapmiyim kimseyle konusmiyim
Olmuyor11 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin? Bekarim ve uzunca yillar sadece çaliştiğim için yıllık iznimi bu şekilde kullandım 😫
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Girdim 3 ay boyunca sadece sigara almaya çıktım ama hayat mutlu olmayı gerektiriyor dedim ve tekrar kendimi işime verdim çok şükür şimdi iyim
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzel değilse sen o duruma sokan bir şey yaşadın mı? Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir an önce çıkın, temiz hava alın. Böyle devam etmeyin sakın🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılÇikicam mecbur çünkü yıllık iznim bitti. Tekrar çalışmaya başlayacağım
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç olmadı birkaç gün evde kalsam yeter o bile yok...
03 Yorumla
Soran+1 yılÇalişma temposundan dolayı mı?
- +1 yıl
Hayatım komple yoğun
Soran+1 yılOda kötü yaa
+1 yılSenin ki hiç bir şey 2 senedir evdeyim ve çok nadir çıkıyorum dışarı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende çikmamda çalişiyorum mecburum 😖
+1 yılMaalesef senin yaşadığını lüks olarak görüyorum ben 🥲
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yildir haftanın 6 gunu çalişiyordum. Yillik iznimi bu şekilde kullandım. Tekrar yoğun tempolu bir şekilde çalışmaya devam edeceğim ama hiç istemiyorum 😫Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
kesinlikle kırmalısın zinciri. basit bir sebep için bile olsa çık. ya da birilerine git
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet normal bir sure değil farkındayım.. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
Soran+1 yılİnsanlardan soğudum, hayalsiz kaldım. Sebeb bence bu
Soran+1 yılAlmanyada yaşıyorum. Yok
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oluyor dışarıya çıkmak bile istemiyorum bunalıyorum.
00 Yorumla Asosyalim 19 günden fazla dışarı çıkmamışlığım var pek de depresyona girmiyor bence insan sosyal medyada zaman geçirmek de eğlenceli orada da arkadaşlarda sana bir nevi depresyona girmemene yardımcı oluyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde daha fazla kalırımda maalesef çalışmak zorundayim 😖
Gizli Üye(18-24)+1 yılben sadace yicek için dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla sohbeti kestim ailedikelerle de konuşmuyorum sanırım depresyona girdim
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet depresyon belirtisi. Seni bu hale sokacak ne yaşadın?
Cevap sahibi+1 yılsınav stresi, abimle kavgalarım ve umursanmamak beni yordu
Soran+1 yılUmarım bu günlerini unutturacak güzel günler yaşarsınız. Bende
Soran+1 yılZamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum. Şu an yilik iznimi evde bu şekilde geçirdim. Tekrar işe başlicam ama onu bile yapmak işkence
Cevap sahibi+1 yılbende dışarı çıkıp sosyallleşmek dahi istemiyorum insanlar sürekli bir itici konuşması ve dışlandım bir süre kadar önce kimse bunu farketmedi gerçekten çok mutsuzum istedim zaman ailem dışarı çıkmamı istemio şehir dışında bile okuyamıyorum ünim burada olmamasına rağmen sevdiğim kişi kız gibi triplere girio sürekli üzüo ve ayrıldım gakde her hadta mesaj atıp yalvarıyordu barıştım karakteri çok kötü birine dönüştü off gerçekten bazen yaşamak bile istemiyorum umarım sende depresyondan çıkarsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Yaşin kaç? İlişkin ne kadar sürdü? Burçlariniz nedir? Biraz detay verebilir misin?
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPandemide 3 ay çıkmadım adam akıllı güneş bile değmedi tenime ve o zamandan beri cildim hassaslaştı
07 Yorumla- +1 yıl
Pandemi Döneminde Dünyada zaten Depresyon Salgını Çıkmıştı Bende sizinle aynı durumdaydım ve hatırlamak bile istemiyor insan
- +1 yıl
Evet ya bir de hastaneler çok kısıtlama getirmişti böbrek taşı ve kist çıkmıştı bide bende hastane hastane şehrin yarısını gezmek zorunda kalmıştık korona var diye
- +1 yıl
Demek oluyor ki o pandemi dönemi senin için Kabustan Bile beterdi çünkü böbrek taşı Hastalığı acilen tedavi Edilmezse insanı mezara Hayvanı kazana Dedirtecek kadar Acı, elem yaşatan bir durum gerçekten geçmiş olsun
- +1 yıl
Evet 3 gün acı çektim uyuyamadım max 10-15 dk uykuya dalabiliyordum aç ve susuzdum 3. Günde bir hastanede damardan su vermeyi akıl edebildiler midem hiçbir şeyi almıyordu. Ama daha beter bir şey de oldu ege üni hastanesindeydim bir hemşire yatmam gerektiği halde başımda avazı çıktığı kadar bağırıp beni kaldırtmak istiyordu babama bağırıp üstüne yürüyordu gençti bide bayağı. O dönemde hemşire veya doktor olmaması gereken çok kişi gördüm cidden kabus gibi bir dönemdi.
- +1 yıl
Anlıyorum sizi haklısınız sağlık çalışanlarına şiddete elbette karşıtız ama tanıdığım o kadar sağlık çalışanı vardı ve kendi dilleri ile Bu sağlık çalışanlarına uygulanan şiddetlerin çoğunluğunun kendileri gibi sağlık çalışanları olduklarını söylemişti bizzad kendi dili ile
- +1 yıl
Bunu bilmiyordum
- +1 yıl
Doğrudur yanıtlarınız için çok çok teşekkür ediyorum Güvenilir birisine çok benziyorsunuz DM ye teklifimi kabul edebilirmisiniz 😊😊😊
Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Girdim ama kısa sürede attım üzerimden senin elinde tamamen
01 Yorumla
Soran+1 yılZamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
- Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılhayır. KS ye gireecğine neden dışarı çıkmıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılİçimden gelmiyor ki. Bunu sadece yaşayan anlar. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
- +1 yıl
Benim Anlayamadığım konular bunlar. Hiç bir zman kendini eve kapatmayı anlayamamışımdır
Soran+1 yılUmarım hiçbir zamanda anlamazsın
- +1 yıl
zor bira. ben karakter olarak güçlü biriyimdir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar ağır bir dönem yaşamadım. Ama bazen birkaç gün insanlardan uzağa, kampa kaçtığım oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım yaşamazsında zaten.. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 yıl boyunca hiç dışarı çıkmadım ( markete gitmeyi saymazsak)
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin durumunda baya kötüymüş. Özel değilse ne yaşadın?
Cevap sahibi+1 yılİşsizdim arkadaşlık ilişkilerim kopmuştu maddi sorunlar yaşıyordum
Soran+1 yılGenelde öyle olur zaten. Geldi mi hepsi ust uste gelir.. bende Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyal medyadan uzaklaşmayı denersen inan işler yolunq girmeye başlar
09 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun.. Aslında iyi fikir ama okadar asosyal oldum ki. Kafam biraz sosyal medya ile dağiliyor. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılİnan bana sosyal. medyadan uzaklaşmak ilaç gibi gelecektir. Tabiki bu yetmez yanında bazı hobiler edinmelisin. Her şeyi geride bırakırsın
Soran+1 yılSanırım haklısın
Cevap sahibi+1 yılAynı şeyleri farklı şekilde yaşıyoruz. Halden anlayan biriyim
Soran+1 yılYaşin kaç? Seni bu duruma sürükleyen nedir?
Cevap sahibi+1 yılVar işte kendime özel durumlarım. Sebebimi buraya yazıp iyice kötü hissetmek istemiyorum
Soran+1 yılUmarım tez vakitte kendini iyi hissedersen
Cevap sahibi+1 yılSoruyu takip etmemi ister misin
Soran+1 yılYok teşekkürler.
Bende nadiren gerektiğinde çıkarımda hiç 19 gün çıkmamazlık yapmamışımdır senin ki ayrı bir boyut
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet normal bir sure değil farkındayım.. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
Parçalı bulutlu 8 9 senede benim günlerim bi odada geçti. Sana tavsiyem 💰 yeni bi aşk ince toparlarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu bile istemiyorum aslında. Çünkü kimseyle tanışmak istemiyorum. Kimseye katlanacak kafa yapısı yok bende.. Evet normal bir sure değil farkındayım.. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
Soran+1 yılBerbat bir durum. Gerçekten
+1 yılSizinki depresyondan çıkmış Delirmeye Gidiyorsunuz bilginiz olsun..
05 Yorumla
- +1 yıl
Dışarıya çıkmadığınız süre boyunca kafanızı neyle meşqul ettiniz!
Soran+1 yılHiç bir şey. burada takıldım veya İnstagramda
- +1 yıl
Saha farklı alanlarda olabilirdi.
- Belgesel izlemek (hayvan , insan, doğa, uzay, savaşlar, ülkeler) bu belgeselleri izlemek le geçirseydin zamanı şu an çok farklı bir yerde olurdun psikolojik olarak
Soran+1 yılBelkide haklı olabilirsin
+1 yılBenim her zaman oluyor 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzel değilse sebebi nedir
- +1 yıl
Aslında a sosyal değilim ama evde de güzel vakit geçiriyorum aynı zamanda bedensel engelliyim
- Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılYok ben 2 gün dayanabilirim
05 Yorumla
- +1 yıl
Kendine aktivite mi bulsan acaba spor dans vs
Soran+1 yılİnan ki hiç içimden gelmiyor 😫 sadece çalışıyorum
- +1 yıl
İşte motive edebilir seni yeni insanlarla tanışırsın iş arkadaşların yok mu?
Soran+1 yılİnsanlardan hemen soğuyorum. Sadece bir arkadaşım var. Onunlada öyle aşırı samimi değilim
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet 3 hafta hiç çıkmadığım dönem oldu cok kez depresyona girdim ve eve alıştım artık çıkmakta istemiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Antidepresan kullanıyor sunuz o zaman değil mi
Cevap sahibi+1 yıl@Hazardeniz4755 hayır evde spor yapıyorum spor da antidepresan etkisindedir ve bir süre sonra insan yalnızlığa alışıp kabulleniyor bende durumu kabullendim
- +1 yıl
Doğrudur aslında evde çok durmak insanı bunaltmıyor bunaltan evdeki yalnızlıktan sebeb gelen Enerjileri kafaya takmak aslında bunaltıyor Cevabınız için teşekkürler
Hastaşık dışı imkansız
04 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle gelirdi ama insan ruhen dibe çoktu mu normalmiş... Evet normal bir sure değil farkındayım.. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
Soran+1 yılYan etkisi çok oluyormuş. Çalişan bir insanim sonuçta
Çok daha beterini yaşadım ama geçti gitti
018 Yorumla
Soran+1 yılSeni bu duruma sürükleyen neydi?
Soran+1 yılBende aynı sebepten dolayı bu duruma düştüm. Dünya gerçekten hasas kalpler için cehennem
Soran+1 yılTek yaptığım şey çalışmak. Belki spora başlarım ama havalar kötü olduğu için onu bile yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Sadece çalışmak olmaz güzelim sevebileceğin bir şeyi hobi edin örnegin dikiş dikmek çiçek beslemek ahşap boyamak boncuktan takı yapmak gibi hobiler edin bunlar seni mutlu edecek kadının doğasında üretmek var Rabbim bizi bu fıtrat üzerine yarattı sende dene iyi geleceğine eminim
Soran+1 yılHiç bir şey yapasım gelmiyor 😫 ama deneyeceğim
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️ İçimden gelmiyor ki. Bunu sadece yaşayan anlar. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Böyle olmam normal mi?
Soran+1 yılSen hiç kullandın mi? Genellikle çok yan etkisi var diyorlar
Soran+1 yılYan etkisi oldumu peki ilacin?
- +1 yıl
Ağlaman gereken yerde gülüyordum gülmem gereken yerde aglıyordum duygu durumumu kontrol edemiyordum ama içimde sürekli anlamsız bir mutluluk vardı birde ben hiç uyumazdım ne gece ne gündüz o yüzden uyku ilacıda kullanıyordum onu atar odama geçene kadar ayaklarım birbirine dolanırdı yatağa yığılır kalırdım sabaha kadar bir kere bile dönmeden hareket etmeden bildiğin ölü gibi olurdum ama tabi bana baya agır tedaviler uygulandı o yüzden bu kadar vücudum tepki verdi
Soran+1 yılBanada antidepresanlarin çoğunun böyle yan etkileri var gibi geliyor, En azından senin için o kötü günler geride kaldı.
Soran+1 yılInşallah 🙏
+1 yıl2 hafta sen rekor kırmışsın
01 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTamam da nedir sebep?
06 Yorumla
Soran+1 yılZamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
- +1 yıl
Neden nasip değilmiş?
Soran+1 yılKimseye isinamiyorum ve yillar su gibi akıp gidiyor
- +1 yıl
Isınma sebebi ne sence. Sende kusur ya da eksiklik mi vr yoksa başka bişey mi
Soran+1 yılHayir seçici bir tipim. Kolay beğenmem
- +1 yıl
Kriterlerini değiştirmen gerekiyor. Sorun anlaşılıyor
Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. 63 gün böyle geçti berbattı
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin neyin vardı?
Soran+1 yılBiraz detaylı anlatır mısın? Sadece merak ettim.. bende Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
Soran+1 yılYaşin kaç peki? İstersen gizlenebilirsin
- +1 yıl
@bereloji7
Geçmişte işte bundan 1-2 sene kadar önce OKB, Maladaptive Daydreaming, Depresyonun her türlüsü, Anksiyete, Asosyallik vs. ne gelirse yaşadım. Geçmişte hayalim olan meslek bir anda silindi gitti, yapmak istemiyorum.
Yaşadığım şeylerin buna etkisi var mı?
Kendimi henüz daha 1 senedir topladım, insan içine çıkmaya alıştırdım, şu an sosyalleşme konusunda hiç sorunum yok, kim olursa olsun sohbet başlatırım. Her ortama girerim, tek sorunum hedefim olabilecek güzel kazandırabilecek tek bir hedefim olan meslek yok. Bulamıyorum. Ne önerirsin
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir şehirde misin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir. Hayatim evden işe gitmekle geçiyor. Yillik iznim vardi bende tüm iznimi yatacağın içinde geçirdim. Elimde olsa bir 3 ay rahat bu şekilde geçirirdim. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
- +1 yıl
Bu site sana iyi gelebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yıldepresyon belirtisi bu güzelim. Çok şey de yapıyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılZamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum. Hayatım evden işe gitmekle geçiyor.
Cevap sahibi+1 yılBuradan açık yazıcam birazdan gizlenirim ondan açık yazacağım. Çıktığım bir çok kız oldu ve dürüst oldum ama kızların isteğine göre hareket ettim. Uzun süreli isteyenlerin bir çoğunun amacı paraydı.. neyse artık evlilik yolunda olduğumu düşünüyorum ama doğru insanı zor bulurum. Ama umutsuz değilim ve depresif değilim eğer olursam kendime zarar veriririm senin şu an yaptığın gibi kalk silkelen!
Soran+1 yılSevgilim yok- Sanırım istemiyorum. Arkadaşım yok. Hayatim evden işe geçiyor. Hiç antidepresan kullanmadın mi? İyi gelir mi? Yan etkisi çok diye biliyorum
Cevap sahibi+1 yılgel arkadaş olalım boş ver sevgiliyi. dertleşiriz
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aga ben 2 yıl çıkmadığım oldu 19 gün yne iyi fghf
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ne yaşadinda 2 yil çıkmadın? Ben zamanında çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
+1 yılEvet girmiştim bir zamanlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil çıktın? Ben Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
- +1 yıl
Ben kimseyi ipleyecek kadar düşmedim. sevdiğim birinin kaybıydı beni içeri sokan şey. milletin ne yaptığı umurumda olmadı hiç. o yüzden çok farklı şeyler yaşadığımız. sen kendi kafanda kurduğun için böylesin ben ölüme engel olamadığım için.
Soran+1 yılBaşiniz sağolsun 🙏 Mekanı cennet olsun inşallah.. yanlizlikta kötü ama
- +1 yıl
Teşekkür ederim sağol. Kötü ama hani her şey senin elinde.
Soran+1 yılÖyle görünebilir ama inan ki değil. İnsanlar sadece kendini düşünüyormuş, kendi menfaatlerini. Gerçek dost, arkadaş bile yok
- +1 yıl
Tamam işte kendi kafanda bitiyor bu. onlar egoist ise sende öyle ol mutlu et kendini bu kadar basit.
+1 yılBenimde oyle mutluyum
00 Yorumla
+1 yılHastayken aylarca çıkmamıştım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 gundur cikmadim bugun ilk defa ciktim
13 Yorumla
Soran+1 yılYaş kaç? Sende mi depresyondasın?
Cevap sahibi+1 yıl18 im depresyon degilde canim istemiyor
Soran+1 yılBende zamaı çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet asosyalm
11 Yorumla
Soran+1 yılAslinda yapi olarak asosyal değildimde bu şekile dönüştüm.. Evet normal bir sure değil farkındayım.. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSamimi arkadaş yok ki peşine takılıp çıkalım 🥳
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bu devirde gerçek arkadaş dost yok
Cevap sahibi+1 yılAlnından muckk
Gizli Üye(18-24)+1 yılPandemide bir yıl boyunca evden çıkmamıştım.
01 Yorumla
Soran+1 yılPandemide normal. Resmen hapiste gibiydik
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir ara öyleydim atlattım çok şükür
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzel değilse ne yaşamıştın?
Cevap sahibi+1 yılÖzel maalesef 🙏🏻💞
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler yaşıyorsun
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle kendi yaşadıklarına bir tanı koymaktan vazgeç, böyle insanlar hayatımızda var olacak ve olmaya devam edecek en kötü ne olabilir ki dediğin ve yeni bir sayfa açmak istediğinde zamanında karşılaştığın insanları affedebileceğin insanlarla karışılaşabilirsin. Önemli olan hayatımı mahvetseniz bile sizi affediyorum diyebilmek eğer bunu nefret kin haline getirirsen yaşamı kendine ziyan edersin. Kendini daha rahat hissetmek istiyorsan tavsiyem namaz kılmak, Kuran dinlemek olur
Soran+1 yılHayatimi ziyan etmişim gibi geliyor zaten. Kin konusunda haklısın ama normalde affedici bir insan olmama rağmen ölüsünü görsem affetmem diyiceğim insanlar. Namaz kılıyorum ama çok isteksizim, çok zor bir şekilde kılıyorum
Cevap sahibi+1 yılDua çok önemli, eğer zorlanıyorsan bir deftere karalayabilirsin bu açılmanı sağlar dışarıya bir şekilde zehrin çıkması gerekiyor yani, burada kendini ifade etmen bile aslında çözüm arayışında olduğunu gösteriyor çok iyi senin için
Soran+1 yılÇözüm arayişinda olmama rağmen. Hayata dair yaşama dair umudum kalmadı
Cevap sahibi+1 yılumut anca ölünce son bulur ☹️ bende benzer şeyler yaşadım şimdi böyle konuşuyorum çünkü kendimle kaldım, kendimden başka kimse kalmadı ve böyle olmanın kötü bir şey olmadığının farkına vardım.
Soran+1 yılSenin yaşin kaç? İnan yok, hayata yaşama dair umudum. Umarım çok mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yıl29 benim, sende mutlu ol inşallah bu dünyada gram dert edecek kafana takacak kadar bir şey yok, iyiyse iyi kötüyse kötü diyip devam edeceksin. Önemli olan hareket halinde olmak umutsuzluğa düşersen sadece yerinde sayarsın kimsede bunu umursamaz
Soran+1 yılAmin inşallah çok teşekkür ederim ☺️ çalışıyorum ama yaptığım tek şey bu
Çıkışlar ilerde sağdan
00 Yorumla
+1 yıl19 gün fazlaymış kendini kısıtlama bence.
06 Yorumla
- +1 yıl
Bende aynı şeyler yaşadım yakın zamanda son kez oldu. Kendimi gördüm okurken konuşmak istersen yaz.
Soran+1 yılAslında soruma bu kadar cevap almayı beklemiyordum. Benimle aynı durumu yaşayan bu kadar insan olduğunu düşünmemiştim
- +1 yıl
İyiki yazmışsın şimdi kendin biraz rahatlamış oldun.
Soran+1 yılDiştan insanlarin hayatına baktiğimda çoğu insan mutlu görünüyor. Bir ben dipteymişim gibi hissediyordum. O yüzden şaşırdım
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyordum ve sonra yavaş yavaş kendime odaklandım. Bazı yaşlarda düşünce aklına gelebiliyor doğruuu
+1 yılSıklıkla oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni depresyona sokan neydi peki?
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşk acısımı
02 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır hiç olmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hiçbir zamanda olmaz
Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. şu an o durumdayım.
011 Yorumla
Soran+1 yılÖzel değilse neden?
Soran+1 yılAllah şifa versin 🙏
Soran+1 yılBelkide ama ruhum çok yorgun
Soran+1 yılTeşekkürler. Allah sanada bir ömür mutlu olmayı nasip etsin
+1 yıl2 ay çıkmadığımı bilirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzel değilse eğer ne yaşadin? Çünkü bunun normal olmadığını bende biliyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDefalarca
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni bu duruma sürükleyen nedir?
+1 yıl25 gün sürmüştü
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzel değilse neden? .. Evet normal bir sure değil farkındayım.. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
- +1 yıl
Konuşabilir miyiz biraz
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayir girmedim
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hiçbir zamanda girmezsin
- +1 yıl
İnşallah sizde en kisa zamanda kurtulursunuz rahata kavuşursunuz
Soran+1 yılAmin 🙏 teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl dayanıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mutsuzan. Hayalin umudunun yoksa çok kolay
- +1 yıl
Hayır ama olamaz
Soran+1 yılİnan ki.. işten izin aldim vr 19 gündür sadece evdeyim. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
- +1 yıl
Senin için en önemli şey kafanı dışarda tutmak ama sen eve sokmuşun kendini
Soran+1 yılKimseyi sevemiyorum ki. İnsanları. Anında soğuyorum veya en ufak yanlışta kestirip atıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ben
013 Yorumla
Soran+1 yılYaşin kaç? Seni bu duruma sokacak bir şey yaşadın mi?
Cevap sahibi+1 yılCok şey yaşadım ben yasim 25
Soran+1 yılBende Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarının aynısını yaşadım 10 yıl savaştım depresyonla anksiyeteyle en son kafayı siyiriyodum o kadar kotuydum ki akıl hastanesine götürdü ailem kapaticaklardi beni😊 ama ben direndim simdi iyiyim şimdi eskisinden daha güçlüyüm neden biliyor musun çünkü ben düştüğümde beni kaldırmak için kimse elini uzatmadı ne akraba ne arkadaş nede başka bisey
Soran+1 yılİnsanlar çok kötü. Dünya hasas kalpler için gerçekten cehennem. Hiç antidepresan kullandın mi? Yan etkisi çok diye kulanmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKullandım yan etki olarak sürekli uyku yapıyor birde duygularını elinden alıyor mesela yanında anana bacına küfür etseler sinirlenemiyosun gülüyorsun tıpkı bir robot gibi
Soran+1 yılÖzel olacak ama ne kullandin? Ne kadar süre? Normalde çok yoğun bir şekilde çaliştiğim için uyku sıkıntı olacak gibi
Cevap sahibi+1 yılCok şey kullandım lustralle başladım en düşügu en basiti o zaten sonra anafranile kadar gitti olay 😊
Soran+1 yılPeki hala kullanıyor musun? Yan etkisi hala var mı
Cevap sahibi+1 yılYok bıraktım ilacı yan etkisi falanda yok iyileştim
Soran+1 yılPeki.. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim inşallah sende iyileşirsin ve mutlu olursun
Soran+1 yılAmin 🙏 çok teşekkür ederim
Neden depresyondasin
22 Yorumla
Çok uzun
01 Yorumla
+1 yılNeden
01 Yorumla
+1 yılBunalımda mısın
04 Yorumla
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl29..
- +1 yıl
Konuşmak istermisin
+1 yılYas kac ki
04 Yorumla
Soran+1 yıl29 çok mutsuzum
- +1 yıl
Bekarmisin
Soran+1 yılEvet.. Zamaninda çok sevdiğim insanlar tarafından çok büyük darbeler yedim. Canimi çok yaktilar. Bu insanlara ise sadece iyilik yapmiştim. Sonra işte insanlardan soğudum. Hayatan, yaşamdan nefret eder oldum. Kimseyi sevipte hayatıma alamadim. Oysa en çok istediğim şey anne olmaktı. Nasıpte yokmuş demek ki. 5 yildir bu şekildeyim. İlk 2 yil major depresyonda olduğu halde annem piskologa gitmemi istemedi- ilaç verirler diye. Sonrada bu şekilde depresyonda yaşıyorum. Eskisi kadar kötü değilim ama ruhum aci çekiyor resmen. Umudum, hayalim kalmadı. Çok mutsuzum
- +1 yıl
Acele etme
+1 yılYok hiç olmadı bnde
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Tam 19 gündür hiç dışarıya çıkmadım, sizin de böyle dönemleriniz oluyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler