uzun zaman önce annesi kaşar biriyle kavga ettim yumruk yedim ama yıkılmadım sadece gözüm hafif kanlandı sonra tam vuracakken araya girdiler baya küfür ettim karşıdaki şempanzeye ama sizce kaybettim mi yoksa bilirsiz mi bu arada rövanşı da var bunun
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kankacım dayak yemek için öncelikle birinin altında kalman gerekiyor yani öyle 1 tane tokat yumruk tekmeyle sadece darbe almış olursun dayak yemek karşıya gücünün yetmemesi sonucu ardı ardına darbe alıp kavga edemeyecek duruma gelmen demek yani kısacası dayak değil darbe yemiş oldun
evet de kanka dayak yesem bile vuramamak kötü oluyor çünkü karşıdaki karı gibi yumruk attı ilk o başlattı hade delikanlı biri etsem neyse tam bir bacım çocuğu ile ettim
Bir tane bile vurduysan dayak yememişsindir vuramadıysan yemiş sayılırsın. Ben 4 senelik boksörüm geçen sene sokakta kavga ettim burnunu kırdım lavuğun.3-5 tane yedim yumruk ama içim soğumuştu en azından.
Rövanşta halledersin sağlam vur yerinden kalkamaz
kanka bende boks yapıyorum inşallah seneye müsabakaya katılacam da çok saçma kavgaydı ya araya girdiler hemen bok varmış gibi
rövanşta çene boğaz ve burnu gitti zaten
bu arada sen neden kavga ettin?
Kız mevzusundan. Benim kız arkadaşıma bakıyosun diye üstüme yürüdü. Bir anda kafayı koyunca yanındaki arkadaşları bana saldıracaktı bir tanesi kimse karışmasın dedi sonra çocuğa daldım bende kol kısımları zayıf olduğundan tuttuğum gibi yere yatırdım direk altıma aldım o sırada 3-5 tane salladı bana suratını baya bir kanatmıştım burnuda kırıldı sanırsam. Sonra ayırdılar suratı kan içinde üstüme yürüyor hala sonra arkadaşları götürdü bende yoluma gittim ama bana orada saldırsalardı toplu skrlerdi beni ucuz yırttım yani😂
aynen.. ama şöyle bir şey var ki karma dövüş sanatları yapmak lazım yoksa sadece kick boks ya da boks yetmiyor mesela bir tane çocuk vardı boksör üç kişi ile kavga ediyordu onu izle.
Kanka kalp kısımlarıyls boynunu korursan dayak yeme şansın çok çok düşüktür. Bide yere düşmemeye çalış seni altına aldığı an kalkman biraz zorlaşır. O yüzden ilk etapta baya bir yüzüne sallayarak yoruyorsun karşı tarafı sonra pes ediyor zaten ayırıyorlar. Ama bu anlattıklarım sokak kavgası için geçerli yoksa pro boksör ringte benim içimden geçer benim gittiğim 4 yıl adamın gittiği 10-15 yıl. Asla aynı değil.
Kavga yürek işidir kanka elinden geldiği kadar mevzudan uzak dur ama girersen de kimseden korkma. Korktuğunu anladıkları an saldırırlar ben çok yaşadım o mevzuları o yüzden biliyorum
tabi tecrübe farkı var ama yetenek farkıda var
zaten hiç korkmadım korkmuyorumda sırf bu yüzden işten atıldım korksaydım işte kalırdım hala kavga olmazdı öyledüşün
Bak savaş cebecinin haline 70 kg adamdan dayak yemem dedi kaan parçaladı onu😂 fazla cesarette iyi değil ama korkmamak da lazım dediğimiz gibi.
savaş cebeci boksör değil bodyci zaten belliydi kaybedeceği.. benim kavga ettim soros çocuğu da savai cebeci gibi düşünen kimse bir şey demiyor diye kendini mekanın boku sanıyor
İyi olmuş az bile
neden lan
Anaya bacıya küfür edene az bile
Gerçi sen karşındaki insana lan diye hitap edebilecek türden birisin hersey beklenir
olm anlamadan bilmeden ne konuşuyon... karşı taraf yobaz bir tip.. herkese emir kipi ile konuşuyor.. birçok kişinin işten çıkarılmasına sebep oldu.. evli olmasına rağmen iş yerindeki kadın müşterilere yakın davranıyor.. yane tam bir bacım çocuğu.. ve daha sayamayacağım birçok şey..
Açıklayıcı bir yazı yazsaydın da anlasaydık o zaman direk anası söyle böyle demenin lüzumu yok. Ayrıca benimle sokak ağzı ile konuşamazsın !
hayırdır ingiltere prensi ile mi konuşuyorum=? benbim üslübum bu işine gelirse.. günün birinde böyle tipler tarafından taciz edilirsen o zaman anlarsın ne demek istediğimi