Kişilik & Karakter Tam şu anda neyin peşindesin? u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 39 Yapay Zekaya Sor uykmun kaçtığı yeri bulmaya çalışıyorum acaba hangi cehennemde 😒Olan göz torbalarıma oldu anasını satayım! Tam şu anda neyin peşindesin? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Umarım uykun gelir bence gözlerini dinlendir abla uykun olur o zaman belki de :) benim peşinde olduğum bir şeyim yok şu an da 1 9 Yorumla u lotus-patra +1 yıl İki saatlik uyku ile duruyorum barış gece 3 de uyandım.Sabah 8 den beri yatakta dönüp duruyorum ama tık yok ☹️Ağlayacağım az kaldı u Barış_LonelyForever +1 yıl Köyü olmuş abla ya :( bende 3-4 saat uyku ile durduğum da kötü oluyordum.. bitki çayı iç bence iyi gelir varsa u lotus-patra +1 yıl Sakinleştirici etkisi olandan yok dışarı çıkmakta istemiyorum.Çıkarsam gidip uyku ilacı alırım 5 tane içip kafayı bulurum bu gerginlikle biliyorum u Barış_LonelyForever +1 yıl O azman geceye kadar sabret abla stres falan mı var acaba u lotus-patra +1 yıl Zihnimin içinde neler tepişiyor bir bilsen barış u Barış_LonelyForever +1 yıl Geçer umarım olumlu düşünmeyi dene abla, anlatmak istersen hep dinlerim 😊 u lotus-patra +1 yıl Ya barış ağlatacan lan beni git başımdan ❤️ u Barış_LonelyForever +1 yıl Mutlu ol ablam ya bende ağlarım bak yoksa :D ❣️ u lotus-patra +1 yıl 😂😂😂
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Sigara molası peşindeyim 😅 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Küpelerimi bulamıyorum yahu, gerçekten sinirlerim altüst oldu acayip gerginim şu an. 3 5 Yorumla u lotus-patra +1 yıl 😂😂 tek derdin bu olsun beBaşka küpe taksan olmaz mı Yorumla busegmss +1 yıl Banane ya ben ona göre kombin yapmıştım, kombini değiştirmek zorunda kalacağım yoksa. Çok fena hırslandım yalnız 😄 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Allam nolur bana da bu kadının derdinden ver. küpelerimi kaybedeyim hatta sonsuza kadar bulamayayim razıyım 😂 Yorumla busegmss +1 yıl Yeter ki uykumun geldiği an uyuyayım hahaha Yorumla u lotus-patra +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Bulunduğum ortamdan uzaklasmanın peşimdeyim. Problemin ne bilmiyorum ama okadar fazla sakinleştirici kullanma kendine yazık edersin 1 5 Yorumla u lotus-patra +1 yıl İki gün uyuyamadım şimdi çok iyiyim.Yok sakinleştirici içmedim tabiki 😅 Ama içsem benim için daha hayırlısı olurmuş orası netGünaydın bu arada ✌️ Yorumla BLUE1982 +1 yıl @lotus-patra Sanada günaydın Hâla içsem daha hayırlı olur diyosun 😃 kendine iyi bak Yorumla u lotus-patra +1 yıl Sen dün akşam yaşadıklarımı bilseydin bence içmemi tavsiye ederdin. ironi yaptım 😅 Yorumla BLUE1982 +1 yıl @lotus-patra Aman ironi olsun kendine dikkat et 👋 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Teşekkürler ✌️🌸 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Feierabend bekliyorum...😃Yani paydos... 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl En eylemsiz olduğum dönemlerden birindeyim sanırım. Hiçbir şeyin peşinde değilim, büyük rahatlık. 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kaybolmadan sahile ulaşmanın peşindeyim 😂 2 6 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Esnaflara sor 😂 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Gecen hafta yanlış otobüse binmişim 😃 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Allah iyiliğini versin 😂 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Ahaha aynısını dedim kendime bakalım şimdilik doğru otobüsteyim 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Varya bütün belalar sakarlıklar beni bulur seninde benden olduğunu görmek iyi hissettirdi yalnız değilmişim 😂 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Kesinlikle yalnız değilsin 😃 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Kendi peşimdeyim takıldım peşime nereye gidersem oraya gidiyorum :) 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Ekmeğimizdeyiz lotus kadın 😂 1 3 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Sen kesin bir haltar karıştırıyorsundur 🙄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ne kadar net konuştun kız 😂 ben bile ikna oldum bir boklar yediğime 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yoldayım , bi yerlere yetişme peşindeyim 1 5 Yorumla u lotus-patra +1 yıl İnşallah yağmur yağar yetişemezsin jgjjjkx Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Yağmur yağsa ne olur 🤦🏻♂️ yürümüyorum ki 🤣 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Trafik olur ne olacak işte o zaman yürümek zorunda kalırsın.Kötü duam kabul olursa söyle kendime bir ödül vereceğim Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ youtube.com/shorts/f6yEPX5JWXY?si=pFah7AgtMsVvjugl olur kulağın çınlar merak etme 🤣 Yorumla u lotus-patra +1 yıl 😂😂 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Dur bakalım.Birinin gözüne katıldım.Kesiyoruz.Beklediğim bir hareket var olursa ilk adımı aticam.şu an bunun peşindeyim.😁😁😁 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Güzel soru. Kediler tatlıymış. Yorum yazma peşindeyim. 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. 3-4 günlük kafa iznimin peşindeyim. Binip arabaya nereye giderse süreceğim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Senin peşindeyim 🥸 1 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Ben bile nerede olduğumu bilmiyorum işin çok zor be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Para kazanma peşindeyim, bir artı bi eksi 😀 1 4 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Allah o şokun belasını versin Yorumla uusluu +1 yıl Tam bir edepli bayan o 😀 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Edep haya kalmadı o şok'da şok marketler zincirini protesto edeceğim sokakta az kaldı Yorumla uusluu +1 yıl Öyle deme çok ekmeğini yedik 😀 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Av Peşindeyim 1 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Ormanda kaybolma dikkat et Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Kız avına sjdj Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Peşinde olduğun bir şey yok 1 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Hic birseyin o neyse bi zahmet pesimizde o olsun. 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yemek yemenin peşindeyim siparişi bekliyorum 😄 0 0 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Vitrindeki deri ceketin 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiçbir şeyin peşindeyim. 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Patronun 😜 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. İşten çıkmanın. 0 0 Yorumla
Nurholmes_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Mutlu olmak 0 1 Yorumla Costantinnn +1 yıl @Nurholmes_ neyle mutlu olursun Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Para 0 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sigara icmenin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Umarım uykun gelir bence gözlerini dinlendir abla uykun olur o zaman belki de :) benim peşinde olduğum bir şeyim yok şu an da
İki saatlik uyku ile duruyorum barış gece 3 de uyandım.
Sabah 8 den beri yatakta dönüp duruyorum ama tık yok ☹️
Ağlayacağım az kaldı
Köyü olmuş abla ya :( bende 3-4 saat uyku ile durduğum da kötü oluyordum.. bitki çayı iç bence iyi gelir varsa
Sakinleştirici etkisi olandan yok dışarı çıkmakta istemiyorum.
Çıkarsam gidip uyku ilacı alırım 5 tane içip kafayı bulurum bu gerginlikle biliyorum
O azman geceye kadar sabret abla stres falan mı var acaba
Zihnimin içinde neler tepişiyor bir bilsen barış
Geçer umarım olumlu düşünmeyi dene abla, anlatmak istersen hep dinlerim 😊
Ya barış ağlatacan lan beni git başımdan ❤️
Mutlu ol ablam ya bende ağlarım bak yoksa :D ❣️
😂😂😂
Sigara molası peşindeyim 😅
Küpelerimi bulamıyorum yahu, gerçekten sinirlerim altüst oldu acayip gerginim şu an.
😂😂 tek derdin bu olsun be
Başka küpe taksan olmaz mı
Banane ya ben ona göre kombin yapmıştım, kombini değiştirmek zorunda kalacağım yoksa. Çok fena hırslandım yalnız 😄
Allam nolur bana da bu kadının derdinden ver.
küpelerimi kaybedeyim hatta sonsuza kadar bulamayayim razıyım 😂
Yeter ki uykumun geldiği an uyuyayım hahaha
😂😂😂
Bulunduğum ortamdan uzaklasmanın peşimdeyim. Problemin ne bilmiyorum ama okadar fazla sakinleştirici kullanma kendine yazık edersin
İki gün uyuyamadım şimdi çok iyiyim.
Yok sakinleştirici içmedim tabiki 😅
Ama içsem benim için daha hayırlısı olurmuş orası net
Günaydın bu arada ✌️
@lotus-patra Sanada günaydın Hâla içsem daha hayırlı olur diyosun 😃 kendine iyi bak
Sen dün akşam yaşadıklarımı bilseydin bence içmemi tavsiye ederdin.
ironi yaptım 😅
@lotus-patra Aman ironi olsun kendine dikkat et 👋
Teşekkürler ✌️🌸
Benimki uykuda ablası 😂😂
Feierabend bekliyorum...😃
Yani paydos...
En eylemsiz olduğum dönemlerden birindeyim sanırım. Hiçbir şeyin peşinde değilim, büyük rahatlık.
Kaybolmadan sahile ulaşmanın peşindeyim 😂
Esnaflara sor 😂
Gecen hafta yanlış otobüse binmişim 😃
Allah iyiliğini versin 😂
Ahaha aynısını dedim kendime bakalım şimdilik doğru otobüsteyim 😂
Varya bütün belalar sakarlıklar beni bulur seninde benden olduğunu görmek iyi hissettirdi yalnız değilmişim 😂
Kesinlikle yalnız değilsin 😃
Kendi peşimdeyim takıldım peşime nereye gidersem oraya gidiyorum :)
Ekmeğimizdeyiz lotus kadın 😂
Sen kesin bir haltar karıştırıyorsundur 🙄
Ne kadar net konuştun kız 😂 ben bile ikna oldum bir boklar yediğime 😂
😂😂😂
Yoldayım , bi yerlere yetişme peşindeyim
İnşallah yağmur yağar yetişemezsin jgjjjkx
Yağmur yağsa ne olur 🤦🏻♂️ yürümüyorum ki 🤣
Trafik olur ne olacak işte o zaman yürümek zorunda kalırsın.
Kötü duam kabul olursa söyle kendime bir ödül vereceğim
🤦🏻♂️🤦🏻♂️ youtube.com/shorts/f6yEPX5JWXY?si=pFah7AgtMsVvjugl olur kulağın çınlar merak etme 🤣
😂😂
Dur bakalım.
Birinin gözüne katıldım.
Kesiyoruz.
Beklediğim bir hareket var olursa ilk adımı aticam.
şu an bunun peşindeyim.
😁😁😁
Güzel soru. Kediler tatlıymış. Yorum yazma peşindeyim.
3-4 günlük kafa iznimin peşindeyim. Binip arabaya nereye giderse süreceğim.
Senin peşindeyim 🥸
Ben bile nerede olduğumu bilmiyorum işin çok zor be
Peki
Para kazanma peşindeyim, bir artı bi eksi 😀
Allah o şokun belasını versin
Tam bir edepli bayan o 😀
Edep haya kalmadı o şok'da şok marketler zincirini protesto edeceğim sokakta az kaldı
Öyle deme çok ekmeğini yedik 😀
Boş boş takilmacalar peşindeyim
İşe gitme peşindeyim
Av Peşindeyim
Ormanda kaybolma dikkat et
Kız avına sjdj
Peşinde olduğun bir şey yok
Para
Yakala bir yerde duruyordur
gölgemin peşindeyim
Hic birseyin o neyse bi zahmet pesimizde o olsun.
Yemek yemenin peşindeyim siparişi bekliyorum 😄
Peşinde olduğum bir şey yok...
Vitrindeki deri ceketin
Hiçbir şeyin peşindeyim.
Ekmeğimin :d
Liseeeeeeeeeeeeee
Patronun 😜
Sevdiğimi evliliğe ikna etmek
İşten çıkmanın.
Maçlar
Var birşeyler
ölmenin