Kişilik & Karakter Kolay mı unutursun, Zor Mu? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/f0Ylw8eiUBU?si=W4VAPh0FEVO9njwFUnutamadığınız problemler olunca neye sığınırsınız. Çareniz ne olur? Kolay mı unutursun, Zor Mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Ben kolay unuturum çünkü artık sabrım ve enerjim yok kimseyi düşünecek.. hele ki beni sevmeyenleri 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl O insanın bende bıraktığı ize göre değişir. Bazıları vardır 2 saat sonra hatırlanmaya değmez. Bazıları vardır ömür geçer yine unutamazsın. 1 3 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Seçenek çok nasılsa tabii😂 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Yolarım saçını başını :D Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ahahahaha 😂 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Çok kolay unutuyorum ben. 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl hoş geldiniz. Yoktunuz Yorumla superpsikolog +1 yıl Hoşbuldum, evet uzun bir ara verdim ve geldim. Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zor unuturum bazı şeyleri. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Allah'a sığınırız. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben kolay unuturum çünkü artık sabrım ve enerjim yok kimseyi düşünecek.. hele ki beni sevmeyenleri
O insanın bende bıraktığı ize göre değişir. Bazıları vardır 2 saat sonra hatırlanmaya değmez. Bazıları vardır ömür geçer yine unutamazsın.
Seçenek çok nasılsa tabii😂
Yolarım saçını başını :D
Ahahahaha 😂
Çok kolay unutuyorum ben.
hoş geldiniz. Yoktunuz
Hoşbuldum, evet uzun bir ara verdim ve geldim.
Zor unuturum bazı şeyleri.
Bıraktığı hasara bağlı
Allah'a sığınırız.