Arkamızdan kovalayan mı var niye sabahın köründe güne başlıyoruz🥹

Arkamızdan kovalayan mı var niye sabahın köründe güne başlıyoruz🥹

Yani aslında sabah erken saatte uyanmak güzel bir şey ama buradaki sıkıntı aslında sabah erken uyanmak da değil biz insanoğlu olarak erken uyumuyoruz, aslında en geç akşam 9.30 veya saat 22 civarında uyumak gerekirken biz televizyonda hadi şu diziyi izleyelim hadi şunu yapalım hadi bunu yapalım Yok efendim işte yatağa yattık telefonda şuna bakalım buna bakalım derken, zaman geçiyor gecenin saat birinde ikisinde uyuduktan sonra ya da 12.00'de sabah erken uyanmak zor geliyor ama halbuki erken yatıp erken uyansak öyle imkan olup da öğleden sonra da bir miktar uyku bence daha sağlıklı, ya netice olarak aslında sabah erken uyanmak güne erken başlamak kötü değil, biz uyumuyoruz
Bence çok güzel olabilirdi.. ben zaten genellikle erken kalkmayı seviyorum ama erken kalkınca üzerimde aşırı bir yorgunluk hali ya da uyku hali oluyor.. keşke az uykuyla yaşamak mümkün olsaydı diyorum.. böylelikle hem geç kalkardık hem de geç uyuyabilirdik.. sabah erken kalkmadığım zaman da gün bitmiş gibi hissediyorum ikisi de olmuyor ne erken ne geç :D
Günoo çiçeğim 💞 ah keşke 10 da uyansak ah yatakta bir sağ bir sol döne döne Kafa rahatlığıyla uyansak nerdeee sabahın köründe gözleri açar açmaz eyvah saat kaç geç kaldım 🥺oysa saat daha 6 beş dakika daha uyusam mı düşüncesi kalk kızım kalk ha beş dakika erken ha geç ne değişecek diye mızmızlana mızmızlana banyonun yolunu tutuyoruz işte 😄
Saat 10:00 da güne başlarsak güneşin doğuşunu görmemiş oluruz. Sabah kalkmak zor olsa da o güneşin doğuşunu görmek benim hoşuma gidiyor. Günü dolu dolu yaşamak güzel umarım hep olumlu şeylerle günü yaşarız
Cevap
35Cevap
Peki güne hiç başlamasak diyerek ihaleyi yükseltiyorum.
Olur 7/24 yatmak işime gelir
İnsan güne öğlen 3 gibi filan başlamalı dbdbhe
2de başlayıp 4 de bitirsek günü iyi olacak sjdjd
Hiç başlamasak daha iyi dnbd
Sabah erken uyanmak iyidir günü dolu dolu yaşarsın.
He tabi Sabahtan akşama kadar çalışıyorsan hiç iyi değil vay haline
Ben her zaman güneşi selamlarım. Güneşin doğuşunu karelerle çekerim. Sonra spora çıkarım. Ayrı bir mutluluk benim icin.
Acun da bunu söylüyordu bir videosunda. Erken işe başlamayı kaldırmak gerek kim buldu diye 😂
Sabahın körü diye bir şey yok, sabah yapılan işin bereketi bir başkadır.😄
Yıllardır böyle iş saati olan bir iş düşündüm ama gördüm ki o işler 10 da başlasa da daha geç saatlerde bitiyor sadece çağrı merkezi öyle değil uygun. Diğer tüm işler erken başlıyor maalesef
Saat 10'a kadar uyusam kendimi daha yorgun ve kütü hissederim.
Bence gayet iyi olur az önce uyandım bende 😂 Günaydınnnn
Ben zaten uyuyamıyorum… o yüzden erkenden başlaması işime geliyor… 😅
Kafanı meşgul etmeni istiyorlar başka şeylerle uğraş ki birşeyler ayıkma
süper olur
ama o zaman da neden 12 de başlamayalım derdik : )
Acun diyor ya niye erken kalkıyoruz abi biz? Referandum yapalım saat 11 de başlasın işyerleri diyor.
İş için… çalışma saatleri düzenlense fena olmaz.
Ben 13.30’da başlıyorum jdjxkdk
Kıskanıyooruuummm 🫠
Ama 19.30’da bitiyor😢😢
He benim 16.30 sa bitiyor 😛
Valla daha kargalar b*kunu yememiş, adalet mi bu, biz ise gidiyoruz...
Sabah saatlerini hiç bir şeye değişmem. Hava mis gibi.10 da kalksam gün biter benim için.
Acun abi ile alırsa harika olur. 😃😃
Günü öldürmüş oluyoruz
Bence çok iyi olur : ))
Güne daha huzurlu pozitif başlanır
12 yapsak bunu nasil olur
Olur neden olmasın
Ben öyle yapıyorum zaten genelde nxjdmdm
İşin yoksa çok normal
ben öyle başlıyorum :)
Sana da Güno. Nbr, Nass? Ok mi? :)
Çok güzel olur, acunda aynısı demişti
10 öğlen oluyo benim için çok geç
kapitalist sistemde bu pek mümkün değil :)
Çok mantıklı olur. Uyanıyoruz güneş yok..
güzel olurdu :)
Hiç sorma her şey bize eziyet olarak tasarlanmış
Herkesin hayali ama hayal sadece 😄
Erken calisan yol aliyo
Acun mu kaçtı içine 😃
Müko olur
10 bile kurtarmaz 🥲
Başlama öyleyse.
Çok güzel olur da sistem buna müsaade etmiyor
kapitalizm düzen
bence 12 gibi başlanmalı :d
Daha az maaş alirsin
Hiç başlamasakta olur sanki
Kapitalist sistemin Allah belasını versin.
Oour gec git bugun
ahh keşke 😕
Gayet ideal
İşler sagolsun
Hiç sorma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?