Bircok ornegim var ama ben Aydın da tatildeyken bir anda hadi Didim e gidelim diyerek dolustuk arabaya. Dalgınlıkla teyzemin topuklu terligini giyip gitmistim Didim merkeze. Elim cebimde gerile gerile yururken ayagimda ki topuklu gül desenli kadin terligini gordum ayagimda 😂 apar topar ayakkabıcı bulup kendime normal bir terlik almıştım 😂 var mı benzer hikayeleriniz :)

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yanlışlık kişiye yazmak
Yanlış otobüse binmiştim neyseki erken fark etdim, hemen indim.
Genelde elimdekileri kaybediyorum ben 🤓
Tek başına ay gibi parlayan cevabına mı sevineyim, bu sitede soru sorduguma mi uzuleyim. Site bomboş bir kaliba girdi ve herkes o kalıbın disinda neler var umursamıyor. Tesekkur ederim sana.
Üzülecek hiçbir şeyin yoksa, bahanen burası olmasın bence. Sevin, mutlu ol, amaaaan beaaa de falan :))
Yok yok kesinlikle uzulmem boyle seylere. Tepki gibi düşün. Hani ben nasil bir yere geldim dusuncesi olur ya onun gibi bir dusunce.
Nasıl geldim buraya diye düşünmen bayağı bir zaman almış :D
Site ici saglam muhaliflerden biriyim aslinda. Hos site yonetimi tepki olarak ya gorus ve sorularimi kaldiriyor ya da hesabi askiya aliyor :) 8 yilda ancak guru olabilmisim düşün :) benim ki sitenin gidişatına elestiri daha cok :)
Gidişatında sıkıntı olan sadece burası olsa keşke.
Soruna cevap verilmemesinin sebebi de, kısa cevap verilememesi. Sence evet ya da hayır diye cevap verecekleri sorularla xper kasmak varken, bu tarz sorulara gelirler mi
Şu yuzeysellikten uzak cevaplarin dahi sitede ki ciddi istisna hareketlerinden. Evet sitede ki anlamsiz xper kaygisi insanlarin özenini, saygısını ve derinligini yok ederek yuzeysellikte nirvanaya taşıyor. 2 sene sonra cümle kurabilenleri ayakta alkislayacagiz gibi görünüyor :)
İnsan yaşamadığı şeyi özlemez veya onun kötü gidişati için kaygılanmaz. Bizim kuşak muhabbet ederdi, eğlenirdi, beyninin olduğunu gösterirdi yani :)) bu kuşak bizim tüm dengemizi bozdu :D boş ver iyi ki gördüm, ya hiç göremeseydim o güzellikleri de
Tabi tabi beni burada hala tutan dusuncelerden birisi bu açıkçası. Gecmiste ki kisileri ve halini biliyorum sitenin. Artik istisna da olsa denk geliyorum bununla yetiniyoruz :) senin ilk yorumuna ilavede bulunarak umarim kaybettiklerimiz sadece elimizdekiler olur diyeyim :)
Umarım sadece kaybettiğimizi sanarız diyeyim ben de :))
Yok yok deme oyle bazi kayiplar guc veriyor, sonradan anlaşılıyor :)
Nokta :)
Kumanda elindeyken kumandayı aramam
Telefonumu buzluğa koymak.
Hayat bana dalgın olmamayı öğretti🍀🗝️
Ocağı açık unutmak.
Hikayen çok iyi 😂😂
Farketme aninda ki caresizlik cok fena oluyor hakikaten :)