Kişilik & Karakter Uykunuz hafif mi, ağır mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Hani davul çalsalar duymaz cinsten mi yoksa tam tersi mi? Uykunuz hafif mi, ağır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Üfff acayip erketeye yatarım sinek kanadına uyanırım 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😀ayy ben de bu huyumu hiç sevmem Yorumla condommm +1 yıl Neyse sabaha kadar nöbetteyiz demek ki kimse kimseye uykumu böldün tiribi atmayacak 😄 Yorumla
Balıketliçıtır Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ağır, kurduğum alarma ben hariç herkes uyanır genelde😂 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok ağır değil ama hafif de değil. Kötü bir anlatım oldu ama orta😂 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Önceden çok ağırdı.Şimdilerde hafif. 0 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Sinek vızıltısına uyanıyorum normalde, ama gerçekten yorgun olursam top patlasa uyanmam. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yorgunluk durumuma göre değişiyor 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl çok hafiftir çıt pıt her sesi duyarım uyanırım 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Hafif.. 0 0 Yorumla
anonim1flankss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşırı ağır başımda top patlatsalar yine uyanmam 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Çok hafif ama olmaması gerektiği yerde de ağır. 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hafif 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hafif 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hafif herhalde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Üfff acayip erketeye yatarım sinek kanadına uyanırım 😄
😀ayy ben de bu huyumu hiç sevmem
Neyse sabaha kadar nöbetteyiz demek ki kimse kimseye uykumu böldün tiribi atmayacak 😄
Ağır, kurduğum alarma ben hariç herkes uyanır genelde😂
Çok ağır değil ama hafif de değil. Kötü bir anlatım oldu ama orta😂
Önceden çok ağırdı.
Şimdilerde hafif.
Sinek vızıltısına uyanıyorum normalde, ama gerçekten yorgun olursam top patlasa uyanmam.
Yorgunluk durumuma göre değişiyor
Hafiftir.
çok hafiftir çıt pıt her sesi duyarım uyanırım
Hafif..
cok yorgunsam imkansız uyanmam
Aşırı ağır başımda top patlatsalar yine uyanmam
Çok hafif ama olmaması gerektiği yerde de ağır.
Bilmiyorum, ikisinin ortası gibiyim.
Hafif
Hafif.
Uyurum
Hafif
Hafif
Hafif herhalde
Hafif
Hafif