Kişilik & Karakter İnsan görmek istemiyorum, insansız yaşanır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben kötü bi pskolojideyim insan görmek istemiyorum hic kimseyi napmam lazim Güncellemeler+1 yıl 😔 İnsan görmek istemiyorum, insansız yaşanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. yaşanmaz bence 0 0 Yorumla
-Momo- Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl İnsan sosyal bir canlı. Samimi gelmese de, görmek istemese de birbiriyle iletişim kurmak zorunda. Bazıları bu iletişime her mânâda sıfıra indirmekçin çabalıyor, bazısı da sosyal olmak çok güzel dıyerek bunu abartıyor. Dengeyi kurabilmek önemli. 0 0 Yorumla
KaranlıkMYHEART Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Soruyu ben mi sordum acaba diye çelişki içindeyim... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla KaranlıkMYHEART +1 yıl 😊😒 Yorumla
Bluemoon_95 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Sosyal fobin var ve bu da terapi ile çözülür 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilemedim öyle mi diye cünkü ben insanlardan korkmuyorum sadece sevmiyorum Yorumla Bluemoon_95 +1 yıl O zaman seninki Mizantropi Yorumla Soran +1 yıl Hmm napmaliyim böyle kalim mi Yorumla Bluemoon_95 +1 yıl Terapi al bunu psikologla konuşman gerek Yorumla
bozukbirpusula Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bu sadece bir süreç. Her insan ara ara bu psikolojiye girer. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben sanki cogunlkla böyleyim Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İnsansız yaşanmaz ama bir süre yaşanır. Sonra arayı duzeltirsin illa ki.. 0 0 Yorumla
isimbulamadımm12 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl Sosyolojide bir kavram var deriz ki birlikte yaşamaya hem zorlu hem istekliyiz diye yani yaşanmaz 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. İnsanları sevmesem de gözlemlemek güzel bazen arada nadiren sevilenler de çıkıyo🍀🗝️ 0 0 Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. kontrol edemeyeceğin şeyler için kafanı yorma bence. 0 0 Yorumla
Justiceee7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bende oyle hissediyorum insanlari sevmiyorumm 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bunun bir yolunu bulursan benimle paylaşır mısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de istemiyorum. Ama yalnız kalınca, kimseyle konusmayinca da canım sıkılıyor 0 0 Yorumla
Serkan855i Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kümeste yaşa ozamn. Sana iyi gelen insanlar bul. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Dalga gecmeyi kes Yorumla Serkan855i +1 yıl Tamm insanlar ne yaptı sana Yorumla Soran +1 yıl 😔😔 Yorumla Serkan855i +1 yıl Susarak daha kötü olursun. İçini dökmelisin birilerine. Yorumla Soran +1 yıl Döktüm dalga gectin Yorumla Serkan855i +1 yıl Dalga değildi o. Herkezi aynı kefeye koymuşsun ona kızmıştım biraz. Seni kırdıysam özür dilerim💐 Yorumla Soran +1 yıl Sorun degil herkes kiriyo Yorumla Serkan855i +1 yıl Yine herkes dedin bak🙂öyle deme. Arkadaş olup dertleşmek istersen beklerim özele. Amacm seni kırmk değildi belki gönlünü alırım senin. Yorumla Soran +1 yıl mesaj atamiom Yorumla Serkan855i +1 yıl Takip et beni ben yazarım Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. bir uzmana görün. böyle olmaz 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. aynı ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yaşanmaz bence
İnsan sosyal bir canlı. Samimi gelmese de, görmek istemese de birbiriyle iletişim kurmak zorunda. Bazıları bu iletişime her mânâda sıfıra indirmekçin çabalıyor, bazısı da sosyal olmak çok güzel dıyerek bunu abartıyor. Dengeyi kurabilmek önemli.
Soruyu ben mi sordum acaba diye çelişki içindeyim...
Hahaha
😊😒
Sosyal fobin var ve bu da terapi ile çözülür
Bilemedim öyle mi diye cünkü ben insanlardan korkmuyorum sadece sevmiyorum
O zaman seninki Mizantropi
Hmm napmaliyim böyle kalim mi
Terapi al bunu psikologla konuşman gerek
Bu sadece bir süreç. Her insan ara ara bu psikolojiye girer.
Ben sanki cogunlkla böyleyim
İnsansız yaşanmaz ama bir süre yaşanır. Sonra arayı duzeltirsin illa ki..
Sosyolojide bir kavram var deriz ki birlikte yaşamaya hem zorlu hem istekliyiz diye yani yaşanmaz
İnsanları sevmesem de gözlemlemek güzel bazen arada nadiren sevilenler de çıkıyo🍀🗝️
kontrol edemeyeceğin şeyler için kafanı yorma bence.
Bende oyle hissediyorum insanlari sevmiyorumm
Bunun bir yolunu bulursan benimle paylaşır mısın
Ben de istemiyorum. Ama yalnız kalınca, kimseyle konusmayinca da canım sıkılıyor
Kümeste yaşa ozamn. Sana iyi gelen insanlar bul.
Dalga gecmeyi kes
Tamm insanlar ne yaptı sana
😔😔
Susarak daha kötü olursun. İçini dökmelisin birilerine.
Döktüm dalga gectin
Dalga değildi o. Herkezi aynı kefeye koymuşsun ona kızmıştım biraz. Seni kırdıysam özür dilerim💐
Sorun degil herkes kiriyo
Yine herkes dedin bak🙂öyle deme. Arkadaş olup dertleşmek istersen beklerim özele. Amacm seni kırmk değildi belki gönlünü alırım senin.
mesaj atamiom
Takip et beni ben yazarım
bir uzmana görün. böyle olmaz
Benim gibisin
Doktora gidin
aynı ben
Evden çığma